Capitolul 27

874 34 9
                                    

A/N:Si am revenit cu un alt capitol. Sper sa va placa. Multumesc ca ati raspuns la intrebarile mele. Si as vrea sa va spun sa credeti in voi si in visele voastre. Chiar daca unii va ranesc,trebuie sa le aratati ca sunteti puternici si sa nu va dati batuti. Si as vrea sa va mai intreb cate ceva. 1)Mancarea favorita(sunt cam malefica ca va intreb asta) si...cartea/cartile favorite. Va astept parerile si raspunsurile. LOVE YOU!!Xx

P.S:Doin' dirt here!

LYLA'S POV

Stateam ghemuita in bratele lui Harry,tricoul lui umezindu-se cu fiecare secunda datorita lacrimilor care curgeau neincetat pe obrajii mei. Ma tinea strans la pieptul lui,ca si cum ii era frica sa imi mai dea drumul. Ii puteam simti respiratia neregulata si mentolata pe umarul meu acoperit doar de breteaua sutienului. Amintirile m-au napadit din nou,siroiul de lacrimi devenind mai dens.

-Shhh...Te rog,nu mai plange. Sunt aici acum,nimic rau nu ti se va ma intampla. Vocea lui groasa si calma ma linisti,alaturi de mainile sale care se miscau usor pe spatele meu. Imi amplasa nenumarate saruturi pe frunte,pielea facandu-mi-se de gaina la atingerea buzelor lui. Se pare ca nu i-a luat mult pana sa observe.

-Hai sa mergem sus!Nici nu am avut timp sa fac o miscare caci el mi-a cuprins picioarele si soldurile,ridicandu-ma in stilul miresei. Mi-am asezat capul peste umarul sau,mirosul parfumului sau invadandu-mi simturile. Ii admiram muschii si venele gatului incordandu-se cu fiecare pas,eu nemaiputand rezista. Am inceput sa ii sarut gatul,lasand urme umede trasate de-a lungul lui. Un mic geamat s-a ivit printre buzele lui Harry,eu zambind.

-Mi-a lipsit asta,a constatat deschizand usa baii cu piciorul. Eu mi-am retras capul,obrajii mei incepand sa prinda o nuanta rozalie. M-a pus atent pe noptiera din coltul baii,el indreptandu-se spre cada,in curand sunetul apei curgande umpland atmosfera. Harry s-a intors la mine,stand intre picioarele mele. Se uita atent la urmele rosii si vinetii de pe pieptul meu,trecandu-si mana usor peste ele. Acum ii studiam ochii in care se putea citi sentimentul de vinovatie. Uram sa il vad in acest fel,asa ca i-am luat fata intre palmele mele si l-am sarutat incet si pasional,punand toata dragostea mea in acel sarut. Cand ne-am desprins,amandoi am afisat un zambet larg. Dar apoi anumite lucruri mi-au invadat mintea. El nu stia ca Andrew se afla aici,ca lucreaza la acelasi spital cu mine,ca m-a amenintat si cel mai important,nu am nicio idee ce a facut el cu Andrew.

-Nu...nu vrei sa iti explic totul?Sa iti dau niste raspunsuri. Si-a lasat capul in jos dupa intrebarea mea,ridicandu-l din nou dupa cateva secunde de gandire.

-Da,am nevoie de niste raspunsuri,dar...nu in seara asta. M-am simtit usurata dupa ce am auzit aceste cuvinte,presandu-mi buzele de ale lui in semn de multumesc.

-Acum,lasa-ma sa te ajut cu astea,a zis aratand spre lenjeria mea. Chiar daca m-a mai vazut dezbracata,ma rusinam gandindu-ma la asta,pielea mea fiind acum de un rosu aprins.

-Stii ca te-am mai dezbracat inainte,deci nu te rusina. Am chicotit la remarca sa,eu incuviintand din cap. Curand am simtit cum sanii mei erau eliberati de stransoarea sutienului,ochii lui Harry transformandu-se intr-o nuanta de verde vibrant.

-Nu te mai holba si continua!Eram enervata de faptul ca privirea lui era fixata pe pieptul meu,el incepand sa rada.

-Nu prea pot,esti...esti prea frumoasa. Am zambit,lasandu-mi capul in jos,observand cum pantalonii lui Harry au inceput sa se ridice. Intr-un fel,ma simteam mandra ca numai eu aveam acest efect asupra lui. Mainile lui coborau din ce in ce mai jos,ajungand la lenjeria mea si tragand-o in jos. Pantalonii sai deveneanu si mai stransi,eu afisand un zambet larg. Ochii lui ma admirau din toate unghiurile,linistea devenind iritanta.

-Acum e randul tau,i-am zis cu o urma de perversitate in voce.

-Dornica,nu-i asa?

-Poate,i-am raspuns dandu-i tricoul jos. Se pare ca am facut schimb de roluri,acum eu uitandu-ma la muschii sai bine lucrati. A tresarit la atingerea mea,eu devenind din ce in ce mai nerabdatoare. Blugii sai poposeau acum pe gresia baii,buzele noastre contopindu-se intr-un sarut pasional. Mainile mele au evitat banda boxerilor,eu incepand sa il ating prin material,gemete salbatice auzindu-se provenind de la el. Insa dupa putin timp mi-a indepartat palmele,ramanand confuza in fata lui.

-Schimbare de planuri!Cuvintele acestea nu imi dadeau niciun raspuns,el luandu-ma pe neasteptate si punandu-ma in cada. A inceput sa imi umezeasca corpul cu apa calda,eu tot intrebandu-ma ce are de gand. A insfacat gelul de dus cu cafea,vazand cum curge in palma sa. Ma mira faptul cum poate trecea de la baiatul dulce si inocent la cel pervers si plin de dorinta in doar cateva minute. Gandurile mi-au fost alungate atunci cand a inceput sa ma maseze,folosindu-si degetele exact in locurile unde vroiam eu sa fie. Usor-usor,acestea au ajuns la sanii mei,eu incepand sa gem de placere. Am putut zari satisfactie in zambetul lui,el continuandu-si calatoria pe stomacul si coapsele mele. Dupa ce a terminat cu gelul,lua din nou dusul si ma curata de spuma,mainile lui inca masandu-mi coapsele,mici sunete de placere fiind eliberate de catre mine,ochii mei fiind inchisi datorita starii de euforie in care ma aflam. Am perceput cum mainile lui Harry imi paraseau trupul,iar dusul este asezat langa mine. Mi-am deschis ochii,curioasa si in acelasi timp confuza. Harry ma acoperi cu corpul sau atunci cand intra in cada,sentimentele precedente devenind mai puternice.

-Harry,ce f...Nu am mai reusit sa imi termin propozitia.Buzele si limba lui gustau fiecare parte din gura mea,eu incurcandu-mi degetele in parul sau. A inceput sa imi lase saruturi fierbinti pe gat,dorinta crescand in mine. A ajuns rapid la sanii mei,stationand acolo pentru un timp acordandu-le atentie speciala prin saruturile salbatice,dar si grijulii in acelasi timp.

-Vreau sa te simti bine in noaptea asta,a mormait cu capul ingropat in pieptul meu.

Nu am mai avut puterea sa raspund deoarece am simtit cum unul din degetele sale ma patrund,viteza crescand cu fiecare secunda. Gemetele mele rasunau in baie,alaturi de respiratia mea greoaie. Cautam ceva sa apuc cu mainile,placerea fiind prea mult de suportat. Buclele si bratul musculos al lui Harry m-au ajutat,strangand puternic. Am auzit cateva gemete provenind de la el,acest lucru inebunindu-ma si mai mult. In scurt timp,a mai adaugat inca unul,eu fiind vulnerabila,auzind ecoul provocat de gemetele mele asurzitoare. Unghille mele erau bine infipte in bicepsii sai,fiind constienta ca voi lasa niste zgarieturi,dar nu imi pasa. Dupa ce si-a atins scopul,atingerea s-a mi-a parasit interiorul,simtindu-ma ca un copil caruia i s-a furat ciocolata. Mi-a umezit pentru ultima data corpul,dupa care apa s-a oprit. Harry se ridica din cada,privirea mea cazand instantaneu pe boxerii sai care erau leoarca. Am incercat sa ma ridic,dar am dat gres,picioarele mele fiind parca de gelatina datorita senzatiilor precedente. Harry a observat asta,vazand cum un mic zambet ii lumineaza fata. Ma lua pe sus,dupa care ma aseza usor pe podeaua rece,eu sustinandu-ma de umerii sai. M-a infasurat intr-un prosop alb si pufos,picioarele mele incepand sa prinda viata.

-Cum a fost?Intrebarea lui retorica m-a facut sa scot un chicot,eu presandu-mi buzele de ale sale.

-Ai reusit ceea ce ti-ai propus si mi-ai aratat ca tu chiar stii sa iti folosesti degetele. A ras la remarca mea perversa,eu ducandu-ma in dormitor si schimbandu-ma in pijamale. Peste cateva minute,Harry s-a intors intr-o noua pereche de boxeri,eu fiind deja infofolita in asternuturi. Mi s-a alaturat,fixandu-si mana pe talia mea tragandu-ma mai aproape de el,ajungand intr-un sfarsit pe pieptul sau gol. Am inceput sa urmaresc linia pasarilor tatuate,Harry ingropandu-si nasul in parul meu.

-Intr-o zi va trebui sa imi explici ce inseamna tatuajele astea.

-O sa fac si asta si imi va face placere.Mi-am ridicat ochii obositi spre el pentru un sarut de noapte-buna,adormind imediat,dar nu inainte sa aud din parte lui Harry cuvintele mele preferate:

-Si eu te iubesc!

OVER AGAINUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum