İLK DOKUNUŞ...

3.5K 227 9
                                    

Gözlerimi açmaya çalıştım ve ne göreyim karşımda...

Emreydi..

Öfke ile bakan gözlerini nefesiyle kontrol ediyordu. İlk defa bu kadar kızgındı  ve yakındı. Yüzüme doğru eğilerek kulağıma :

" Sana gel dememiş miydim ben? Beni dinlememeye devam edersen..."

Devamını getiremeden elimi kollarından hızla çektim ve :

"Evet. Devamını getir.Nolur seni dinlemezsem? Hem sen kimsin ki neyim oluyorsun da emir veriyorsun bana? "demiştim ve bende şaşırmıştım nasıl dediğime.

Emre dişlerini sıkarak kulağıma "Ben mi kim oluyorum? Ben Senden vazgeçmek isterken daha çok bağlanan , unutmak isterken kendimi sende bulan.." demişti. Devamını bekliyordum ama susmuştu. Çantam yere düşmüştü. Yerden aldım ve arkamı dönmüş giderken "Seni Seviyorum Züleyham. " demişti. Kalbimin atışı öyle çok hızlanmıştı ki.. Daha fazla dursaydım heralde bende aşkımı itiraf edecektim . Emreye dönüp : Sen mi seviyorsun beni? Kendini kandırma Emre sende ki sevgi değil. Sende ki .."

Emre bu sözlerimi duyduğunda onun sevgisine inanmadığımı düşünmüştü. Ve gözleri dolacakken ona : "Sakın ağlama ! Seninle uğraşamam çünkü... Şey.. Çünkü.. " devamı gelmiyordu cümlemin. Emre sinirli sinirli bakarken yüzünde anlamını veremediğim bir tebessüm ile arkasını dönüp gülmeye başlamıştı. Tekrar bana dönüp : "Kısasa kısas ha.. "

Çok utanmıştım. Sinirli sinirli ona bakarken
Emre: "Uzun zaman oldu bu bakışları görmeyeli. Özlemişim..." demişti. Şimdi kalpten gidecektim. Arkama bakmadan koşmaya başladım. Karşımdaki kaldırımda şengül ve kübra sinirli sinirli bana bakıyorlardı. Onları unutmuştum. Ne diyecektim şimdi onlara.. Emreyi seviyordum da söyledikleri çok ağır geldi gittim mi diyecektim.

Kübra: "Bu aralar çok değiştin. Dersten çıkıp gitmekte ne züleyha? Noluyor sana? "

Şengül : "Kübra sakin ol. Onu bilmiyor muyuz sanki..  Aşık o Aşık hemde... "

demeye kalmadan sözünü keserek : Yok öyle bir şey nerden çıkarıyorsun böyle şeyleri aklın çok iyi çalışıyor bakıyorum da.. "

Şengül : Neye çalışıyormuş sizin aşkınıza mı ? Doğru valla ortada herşey birbirinize deli gibide aşıksınız. " Sonunda cümle bitmiş şengül güzel bir dayağı haketmişti. Eve kadar kovalamıştım onu . Deli kız :)

Akşam olmuş yemekten sonra telefonuma mesaj gelmişti. Mesaj Emreden di.
"Züleyha. Bugün senden sonra bir kız geldi yanıma ve beni sevdiğini söyledi. Sevenlerim çoğalmış haberim yokmuş. Acaba yarın sana kızı göstersem de aramızı mı yapsan ? Hem hayır işi bunlar sen daha iyi bilirsin :) " cümlenin sonuna iğrenç bir gülücük koymuş yazdıkları kafamda canlanırken o kadar çok sinir olmuştum ki.İlk defa kıskanmıştım onu. Yarın gösterecektim ben ona telefonu tam fırlatacakken telefon çalıyor arayan baş belası Şengüldü. Telefonu açmayacaktım ama atacağı mesajları tahmin edebiliyordum . Herkesten kaçsamda ondan kaçamazdım. Öyle bir belaydı bu. :) Telefonu açtım .
"Efendim Şengül?" demiş gülmemek için zor tutuyordum kendimi . Dedikleri aklıma geldikçe istemsizce sırıtıyordum. Biraz ciddileşerek "Nooldu gene ne yaptım ben?" dedim.

Şengül: "Yok canım birşey yapmadın olan olmuş zaten " diyerek gülmeye başladı. Anladım ki benimle uğraşacaktı.
Şengüle : "Çok yorgunum. Çok ta uykum var yarın konuşuruz tamam mı hadi iyi geceleeer." diyerek kaçmaya çalışırken..

Şengül : Bakalım daha ne kadar kaçacaksın. Benden kaçsan bile Emre den kaçamazsın demiş tam kızacakken telefon suratıma kapanmıştı. Sinirli olan suratımı sırıtmış halde bulmuş. Aynada kendimi görmemle gülmeye başlamıştım.

Sabah olmuş okula giderken arkadan Emre'nin sesini duymuştum bana laf atıyordu belliydi .

Emre: "Züleyha. Kızı gördüm. Bugün çok güzel olmuş"dedi.
pis pis sırıtarak :))

O kadar çok sinirlenmiştim ki dirseğimi karnına geçirmiştim bile .

Hızlı hızlı sınıfa doğru ilerlerken arkadan Emre'nin sesini duyuyordum.
Emre:" Elinde çok ağırmış be züleyha." dediğinde gülerek sınıfa doğru çıkmıştım.

Kızlar  ben ve Emre'nin sınıfa beraber girdiğimizi görünce gülmeye başlamış Emre öylece suratıma şaşkın şaşkın niye gülüyorlar dercesine bakıyordu.

Sırama şengül gelmişti. Beraber konuşurken konu bir anda o laf atan çocuğa gelmiş bana kızgınlık ve küçük tebessümlerle anlatıyordu. Bana tanımadığı birini  defalarca anlatması garip gelmişti. Aklında kalmıştı belliydi ama ne olarak kalmıştı?? :))

Haram Sevda.. (Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin