İlk Adım..

6.7K 308 8
                                    

#"Birbirimize o kadar yakındık ki elini tutsam, ona doya doya baksam zaman duracak gibiydi ; ama birbirimize dokunamayacak kadar da uzaktık."
Şengül Ekici.

Veee...
1 haftayı geride bırakmıştık. Ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilmiyordum. Hani derler ya "Herkesin bir dönüm noktası vardır." diye. Benim de dönüm noktam O olmuştu.

Günlerden pazartesiydi hayatım boyunca ilk defa bir erkekten ilgi görmüştüm , çok şaşırmıştım. Ben kendi dünyamda gezinirken onun bu kadar yakın ve ilgili olması benim dikkatimi çekmişti. Aynı zamanda arkadaşlarımın da dikkatini çekmişti. Arkadaşlarım diyorum ama zamanla bu kavram o kadar büyüdü ki benim hayatım oldular.

Kübra. (İlk sırdaşım..)
Bu aşk meşk işlerinde en son akıl alacağım biriydi ; çünkü çok soğuktu bu konularda. Ta ki Kübra, Beni tanıyıncaya kadar..
Aynı zamanda kübra benim iyilik meleğimdi. İçinde fırtınalar koparken kimseye belli etmeyen kendi iç dünyasında savaşan.

Şengüle gelince...

İlk başlarda çok sessizdi. Onu tanıdıkça kendime kızmıştım çünkü önceden kübra ile yakınken çok ön yargılıydım. Ama tanıdıkça öyle olmadığını farkettim. Bu işlere en çok aklı yeten oydu. Yaşından fazla olgun düşünüyordu. Ve bir o kadar da komik ve duygusaldı.

Veee gelelim asıl konuya..
Emre... Dönüm noktam, beni ben yapan insan...

İnsan yaşayarak öğrenir ya ben de yaşadıkça acılarımla, sevinçlerimle,üzüntülerimle güçlendim.

Ders matematikdi.İkimizin de kafası basmıyordu. İkimizden kastım Emre ve Ben. İkimizin aynı cümlede geçmesi bile çok güzeldi. Arkamdan bir gölgenin yaklaştığını farkettim. O gölge Emreydi.

Yanıma gelip bana bir kağıt uzattı. İlk başta anlam veremedim. Ne oluyor diye düşündüm kendi kendime .. Kağıdı aldım açıp okuyacaktım. Yanlız olduğumda okumamı istedi.

Bana baktı ilk defa , haram olduğunu bile bile ona baktım. Bana öyle bakıyordu ki utancımdan yerin dibine girmek istedim. Yanaklarım kızarmıştı, elim ayağım titriyordu. Bende ki bu duygu değişimine anlam veremiyordum.

Okul çıkışıydı. Eve gitme vakti gelmişti. Nihayet eve geldim. Odaya girip hemen çantamdan aldım kağıdı. Açıp açmama konusunda kararsız kaldım ve kağıdı açtım...

Haram Sevda.. (Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin