Üvey Sürtük Bölüm 3

54.5K 706 67
                                    

Vote ve yorum gelmeden hikayenin yeni bölümü gelmeyecek.Hikaye ve bölüm hakkındaki düsüncelerinizi bekliyorum :) Multimedya ; Biricik sexy Çağatayımız :)

Sonunda okul bitmişti eve gidiyordum.Tabi Çağataya hala bir kız bulamamıştım orası ayrı.Uzun ısrarları sonucu Burak beni eve bırakıyordu.Onunla 3 aydır beraberiz onu seviyorum.Sevmesem bile, bir erkek arkadaşım olmasa bile asla üvey abimin yatağına girecek kadar düşmem.Evin önüne geldiğimiz de Çağatayın arabasını görmediğim için sevinmiştim.Umarım bir işi çıkarda bugün eve gelemez.

"Aksam bir şeyler yapabilir miyiz?" diye sordu Burak, ah ne çok isterdim.

"Annemler evde olmayacak eğer izin alabilirsem sana haber veririm askım"

"Umarım izin alırsın çünkü seni cok özledim prenses"

Tam dudaklarıma yaklaşırken kafamı çevirdim ve dudaklarını yanağıma bastırmak zorunda kaldı.Bozulsada belli etmedi.Aynı gün içerisinde hem üvey kardeşimle hemde sevgilimle öpüşemezdim.Ona hoşça kal dedikten sonra arabadan inip hızla eve girdim.Aşağıda hizmetçilerden başka kimse yoktu.Koştur koştur annemin odasına çıktım.Makyaj aynasının önüne oturmuş süsleniyordu.Gidip yanağına sulu bir öpücük kondurdum.

"Annelerin en güzeli ne yapıyormuş bakalım"

"Gördüğün gibi kızların en yağcısı aksam icin hazırlanıyorum" annem beni çok iyi tanıyordu.

"Bu aksam kızlarla dışarı çıkabilir miyim anne ? Lütfen lütfen"

"Hayır tatlım ben evde yokken dışarı çıkmana izin veremem üzgünüm" dudaklarımı büzerek ona baktım.

"Hem Çağatayıda tembihledim seni evde yalnız bırakmamak için aksam o da dışarı çıkmayacak" bu defa gözlerimi kocaman açtım.

"Ne yaptın dedin ? Anne şaka mı bu ? O aptal çocuğu basıma abi olarak mı dikiyorsun?"

"Düzgün konuş Melis uveyde olsa kardeşsiniz siz iyi geçinmeniz lazım.Hem o sana bakacağından mutluluk duyacağını söyledi"

Tabi mutluluk duyar.Tum aksam sömürecek beni hayvan herif ! Annem resmen haberi olmadan kuzuyu kurda emanet ediyor.Ah zavallı annem benim.Gerçi şu durumda zavallı olan benim.Kapının açılmasıyla irkildim.

"Gizemcim anneni aksam yemeğimiz için çalsam beni kırmazsın umarım" gelen üvey babam Harundu.

"Ah hayır Harun amca keyfinize bakın"

Onlara zoraki

bir şekilde gülümsedikten sonra odama çıktım.Belki Burağı buraya çağırabilirdim.Ama hayır, Çağatayın anneme ispiyonlama riskine giremezdim.Ne olur annem biraz geri kafalı olmasaydı.

Üzerimdekileri çıkarıp yere fırlattım biraz duş, sıcak su gevşememi sağlayabilirdi.Banyoda her tarafım uyuşana kadar kaldığımı fark edip çıktım.Odama girdiğimde Çağatay elinde benim iç çamaşırlarımla yatağımda oturuyordu.Onu görünce tiz bir çığlık attım.Üzerimde bornozum vardı Allahtan.

"Sakin ol benim"

"Ah haklısın sen miydin ya.Aptal asıl sen buradasın diye bağırıyorum zaten"

"Abinle ne biçim konuşuyorsun sen.Seni dizlerime yatırıp pataklama mı falan istiyorsun sanırım"

Ona yaklaşıp elindeki iç çamaşarımı almaya çalıştım ama o izin vermedi ve elini geri çekti.Bende uzanıyım derken üzerine düştüm.Yatakta o altta ben üstte yatıyordum.Geceye zemin hazırlamıştım resmen.Birden kahkaha atmaya basladı.

"Ne gülüyorsun be"

"Benimle sevişmeye bu kadar meraklı olduğunu bilmiyordum kardeşim"

''Seninle sevişmek mi ? Aptal''

Tam üzerinden kalkacağım sırada ellerini belime kenetledi ve beni iyice kendine yapıstırdı.Hızlı bir hamle ile yatakta yuvarlanıp beni altına aldı.İste simdi bitmistim.Kafasını boynuma doğru götürüp burnunu boynuma sürtmeye basladı.

''Mm miss gibi kokmuşsun''

Harbi sapıktı bu çocuk.

''Kalk hemen üzerimden yoksa çok kötü olur Çağatay''

''Ne yaparsın Gizem cok merak ettim simdi, hem gördüğüm kadarıyla bana hala kız bulamamıssın''

''Daha aksam olmadı abiciğim hala zamanım var simdi kalk üzerimden''

Yüzü yüzüme yaklastıkca göz bebeklerim büyüyordu.Onun gözlerine baktıgımda arzudan koyulasmıs olduklarını gördüm.Onu bu kadar cok mu etkiliyordum yani ? Bu kadar cok mu istiyordu beni ? Dudaklarıma yapısacak derken burnuma minik bir öpücük kondurup kalktı.

''Pekala son bir kaç saatin sonra affetmem''

Diyerek odadan cıktı.Ben nefesimi düzene sokmaya calısırken calan telefonum iyice telaslandırmıstı beni.Yatagın üzerindeki esyalarımı yerlere savurarak telefonuma ulastım Burak arıyordu.

''Alo sevgilim aksam cıkıyor muyuz?''

''Malesef hayatım annemden izini koparamadım''

''Hadi ya Sedefte gelmisti eğleniriz diyorduk''

Sedef mi ? Sedef Burağın biricik kaşar kuzeniydi.Ben severdim iyi kızdı ama götü başı ayrı oynardı ve Çağataydan çok hoşlandıgını söyleyip dururdu.İste bu ! Kurtuldum !

''Askım sen Sedefide al bize gelin''

Üvey SürtükHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin