Üvey Sürtük Bölüm 23

25.7K 555 92
                                    

ÖNEMLİ !

Oldukça uzun bir bölüm yazdım.71.000 kişi olmuşuz çok teşekkürler ama her bölümde çok az vote ve yorum geliyor.Bu kadar değersiz bir hikaye oldugunu bana kanıtladıgınız icin tesekkürler.

100 Vote ve 25 Yorumda Yeni Bölüm Sizlerle Olacak.

Sabah uyandıgımda acayip enerjik bir haldeydım. 10 yas genclesmıs gibiydim resmen, Çağatayın uzerine yerde kı pıkeyı atıp hemen dusa girdim.Güzelce yıkandıktan sonra havluyu straplez bir sekilde sardım ve odaya geri döndüm.Çağatay ben gidince yatağa iyice yayılmıs bir bicimde hala uyuyordu.Dizlerimle yatağa oturup saclarımdan akan suları yüzüne damlatmaya basladım.Gözlerini bir kaç kez kırpıstırsa da uyanmamıstı.

''Ya Gizem'' dedi homurdanarak.Sonra yatakta öteki tarafa döndü.

''Neyse sen uyanmadan üzerimi giyiyim bari beni sabah sabah çıplak görmeni istemem'' dediğim an yatakta doğrulmus ve gözleri kocaman acılmıstı.

''Beni kandırdın'' dedi yüzünü eksiterek.

''Sen ne tür bir sapıksın ya çıplağım diyince nasılda uyanıyorsun hemen'' dedim ve esyalarımı alıp banyoya yöneldim.

Altıma kot bir sort üzerimede tek omuzlu salas bir tisört giyip odaya döndüm benim hemen arkamdan Çağatay dus almak icin banyoya girdi.Yatağı ve etraftaki dağınıklığı topladıktan sonra odadan cıkıp asagı indim.Beril daha uyanmadıgına göre kahvaltı bana kalıyordu.Herkese yeticek sekilde omlet yaptıktan sonra çayı demledim ve kahvaltılıkları dısarıdaki masaya tasıyıp sofrayı güzelce kurdum.Çağatay hazretleri yeni tesrif ediyordu.

''Gizem rüyamda seninle sevisiyorduk'' dedi kahvaltı masasına otururken.

''Yuh Çağatay tüm gece sevistik yetmemis gibi rüyanada sokmussun beni'' dedim bu cocuk gercekten ifla olmazdı.

''Seni rüyama sokmadım rüyamda sana soktum'' derken ben kıpkırmızı olmustum bile, bundan zevk alıyordu.

''Agzınız cok bozuldu Çağatay Bey sizin bir ara düzeltin bence'' deyip cayı almak icin iceri yöneldigimde Beril ve Yusuf yeni iniyordu.

Herkes birbirine uyku sersemi günaydın dedikten sonra sofraya gectik.

''Çağataycıgım ekmeğime bal sürer misin'' dedi Yusuf sırıtarak.Mal mı bu cocuk?

Üvey SürtükHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin