,,To jako vážně?''

1.7K 98 5
                                    

Se Stefanie jsme si povídali, a pili šampaňské. Bylo to jako ve snu. V limuzíně byly různé čudlíky a Stefanie si musela všechny ohmatat a vyzkoušet. Byla jako malé dítě co všechno zkoumá. Šahala na strop a zkoušela z jakého materiálu to je. Asi ji hráblo z toho šampaňského. ,,Ty Stefanie, si v pohodě?'' Zeptám se ji, jak už asi po 3x se snaží udělat díru do stropu limuzíny. ,,Jooooo'' Protáhne slovo. ,,Ty nevylij to pití.'' Varovala jsem ji. Pořád ho držela v ruce a oháněla se s ním. ,,Proč to je tak hebkéé?'' Zeptá se mě , a já ji vidím jak pořád šťourá do toho stropu. ,,Pozo-,'' Už jsem to nestačila doříct, když Stefanie na sebe vyprskla to pití. ,,Ježiši!'' Začala nadávat. ,,Moje šaty!!'' Položila si skleničku na malý stolek a vzala s tašky kapesníky. Začala se utírat ale moc ji to nepomáhalo. Kluci nás ani nevnímali , byli ponořeni do nějakého žhavého tématu. Pomohla jsem nějak Stefanie vysušit ty šaty. A upravila jsem ji i Make-up , který měla trochu umazaný. ,,No, jako nová.'' Prohlásila jsem jak jsem skončila s úpravou. ,,Díky M.'' Zašeptala a něco hledala v kabelce. Po chvíli to vytáhla. ,,Co to je?'' Zeptala jsem se a civěla na ni. ,,To je můj rychlokartáč.'' Řekla a přiložila si malou věcičku k vlasům. Ty ji automaticky začaly čechrat a vytvářet nový účes. Jak skončila dala věc opět do tašky. Musím říct že ten ''rychlokartáč'' je docela super. Předělá vám účes do pár minut. Nechápu co to je za vynález.. Ale Stefanie, vždy dokáže vyhrabat něco , co ostatní nemají. A to myslím něco unikátního jako  je ten kartáč.

,,Vystupte si slečny.'' Vůbec jsem si nevšimla že už jsme na místě. Stáli jsme u velké vily. Nebyla to malá vila.. byla asi největší co jsem dosud viděla. Venku stáli lidi a hrála docela hlasitá hudba. U vily stál nádherný hluboký bazén. Kluci už dávno byli z limuzíny venku jenom my se Stefanie, koukali z limuzíny na všechny kolem nás.

,,Slečny, prosím vystupte si.'' Oslovil nás už po 2x řidič, který stál u dveří a netrpělivě svíral kliku v ruce.

,,Oh, ano promiňte.'' Usmáli jsme se  na něho a vystoupili. Každý se na nás díval. Nesnáším ty upřené pohledy , které vás probodávají. Všude byli lidi, tohle nebude asi obyčejná párty. Bylo asi kolem 20:00 hodiny večer. Vstoupili jsme do nízkého sálu , a šli k baru.

,,Miku! Ráda tě vidím.'' Otočila se na barové židličce nějaká blondýna.

,,Evo! Já tebe taky.'' Objal ji nazpátek, a přešel ke mně. ,,Evo toto je Mia, moje holka.'' Dal mi jemný polibek a podíval se na Evu. ,,Tak to vám moc přeji.'' usmála se a dívala se na nás. ,,Odkud se vlastně znáte Evo?'' Nedalo mi to, musela jsem se zeptat. ,,Je to můj bratranec.'' A zase mi věnuje malý úsměv. Mike nás představil asi 20.lidem a já si sotva stačila zapamatovat pět jmen. Hodně se mi to pletlo. Stefanie šla někde s Rikkym a Mikem. Prý něco ''připravit'' jsem zvědavá co to bude. Já tam s nimi nesmím, nevím proč. Přišla jsem k Evě a začali jsme si povídat, ona už zná Mike skoro odmalička. Takže mi povídala různé příhody a trapasy co se staly Mikovi. Začínala povídat další příhodu, tak jsem se usadila a poslouchala.

,,Jak měl asi Mike pět roků, tak šel na zahradu a oni tam měli takový ten traktůrek. Mike ho miloval , jezdil na něm každý den. Potom ale.. tam byla taková skulinka , a on měl zrovna na sebe jenom plavky... Jel moc rychle a narazil do nízké budky a on...'' Eva se začala hrozně smát a já ji jenom popohnala aby to dopověděla. ,,No a on si tam přivřel pindíka.'' A já vyprskla smíchy, a začali jsme se smát spolu. ,,Děláš si prdel?'' Nemohla jsem se přestat smát. Držela jsem v ruce víno, a tak jsme se tam jenom s Evou kývali na těch barových židličkách.

,,MIO!'' Někdo zakřičel přes hlasitou hudbu. Ohlédnu se a málem jsem omdlela. To co jsem viděla.. Mi vyrazilo dech. Nemohla jsem ani chodit, zkameněla jsem. Tak mi raději Eva vzala to pití. Měla jsem otevřenou pusu a dívala se před sebe ,,To jako vážně?'' Zašeptala jsem po tichu...

###

Ahoj:3 Tak jsem tu s dalším dílem! Co myslíte? Kdo tam přišel? ^^ To se dozvíte v další kapitole :D Chci vás napínat no:3

Kluk z Internetu? DOKONČENOKde žijí příběhy. Začni objevovat