Hoofdstuk 5: Nando's feest

48 2 0
                                    

A R I A N A

Met barstende koppijn werd ik wakker. 07:32 staat er op de klok. Het licht piekt langs de gordijnen en ik wil alles en iedereen verrot slaan. Wat haat ik katers.

Ik deed een poging om op te staan: Gefaald. Poging 2: slechter dan de eerste poging. En de derde poging, lukte het eindelijk. Ik voelde me draaierig en ik loep zo snel mogelijk richting het toilet. Ik was net op tijd bij het toilet, want alles ging er in 1 keer uit.

Nogmaals: ik haat wodka.

Ik liep richting de spiegel en zag hoe belabberd ik eruit zag. Niet te geloven dat ik er zo uit zie en dat allemaal dankzij een dronken avondje.

Ik gooide mijn jurk weg en dat geldt ook voor mij sokken, die niet meet zo netjes zitten zoals toen ik gister vertrok. Ik deed de douch aan en ik waste heel mijn lichaam.

Ondanks dat ik alles had gewassen, voelde ik mij toch vies. Want dankzij die douch, herinnerde ik mij het moment waar ik toen geen macht meer had, waar ik mij hulpeloos voelde, waar ik niet kon schreeuwen van de angst, waar iemand mij wou gebruiken, waar ik bijna verkracht werd. En dat allemaal dankzij mezelf.

Harry, hij is echt een held. Ik kon het mij niet bedenken op het moment zelf dat Harry mij zou helpen. Hij sloeg de jongen bewusteloos voor bij, en dat ben ik hem eeuwig dankbaar.

Als ik nou niet zo overdreven reageerde in de auto op zijn uitspraak over mij, was dit niet gebeurt. Dan was ik niet los gegaan met de spotjes wodka wat ik oh zo spijt van hem en helemaal niet wezen zoenen met de jongen die mij bijna in zijn macht had.

Ik stapte uit de douch en droogde mijzelf af. Ik liep richting de kast en kleedde mezelf aan in de joggingbroek en een simpel Adidas shirtje. Ik rilde van de kou en ik draaide me om. De raam stond open, dus ik deed hem dicht. Ik voelde aan de verwarming en merkte dat deze wel aanstond. Gelukkig word t zo warm dacht ik bij mijzelf. pakte mijn woonkamer sokken en deed deze aan.

Ik kruip in mijn bed en deed de tv aan. Opeens hoorde ik mijn mobiel afgaan: het is een sms van Mac.

Hee meid,
Ik hoorde wat er gister avond is gebeurt. Ik hoop dat alles goed gaat nu! Volgende x mij bellen en dan kan je bij mij overnachten als je wil.
Mac.

Ik glimlachte. Overnachten bij Mac zou wel echt weer gaaf zijn! Toen ik bij hem sliep tijdens de "The Way" opnames, was té gezellig. We kende elkaar ook nog maar net, maar het klikte wel gelijk. We luisterde muziek, praatte over onze ervaringen in verschillende landen en besproken ideeën voor de videoclip.

Ik stuurde wat terug naar Mac:

Hey Miller!
Ja t gaat wel... Een kater maar ja logisch ook. En jaa lijkt me wel weer is een keer leuk! Maar nu iets bedenken voor een nieuw nummer haha!
X Ari

Ik hoorde opeens iemand een sleutel in de hotel deur doen. Het slot kraakte en ging open. Harry stond opeens in mijn hotelkamer.

"Hi." Zei hij zachtjes.

Ik legde mijn mobiel neer en ik keek hem aan. Harry was helemaal aangekleed. Zijn haar zat netjes en hij droeg een blouse met de bovenste knopjes open. Dit viel me als eerste op... Is dat raar?

"Hey." Zei ik met een kleine glimlach. Ik deed de tv uit en ging op het bedrand zitten. Harry kwam naast mij zitten en begon te zuchten.

"Wat er gister is gebeurt, is gebeurt. Het beste is om het te laten rusten en niet meer aan te denken. Snap je?" Hij keek me aan.

Ik snap wat hij bedoelt, maar toch: zoiets kan je niet vergeten. Je kan het proberen, maar ik denk niet dat het gaat lukken. Rot wodka.

"Ik ga mijn beste doen." Zei ik zacht.

"Goed zo!" Zei hij opgewonden. "Maar kleed je aan, we gaan naar Nando's!"

"Wacht wat? Maar het is nog vroeg in de ochtend?" Ik keek Harry verbaasd aan. Ik dacht na en ik wist wie het bedacht heeft.

Niall is echt erg.

"Niall zeker hè?" Vroeg ik hem.

"Jup. Maar kleed je nou aan, anders komen we te laat." Hij stond op en liep richting de deur. Voordat hij uit de hotelkamer loopt kijkt hij me nog 1 keer aan.

"Ik zie je in de hal beneden." En hij gaf me een knipoog.

Waarom gaat mij hart opeens sneller kloppen?

///////////

Hi???1!1!1!1??

Oké dit is een hELE LATE UPDATE en deze update iS KORT. echt een hele hele late en een hele korte. Ik heb hier een verklaring voor:

Ik ben het gewoon totaal vergeten oOps.

Ik ben hier ander half jaar mee begonnen ofzo of nog langer zelfs en ikzelf ben heel erg veranderd.

Ik ben niet echt meer een 1D fan en een Ari fan, maar dat komt omdat ik een hele andere kant heb ontdekt aan de muziek wereld. En van de echte wereld.

Om het verhaal kort te maken: ik ben wat volwassener geworden? Ik zit nu in me opleiding en ik heb het erg naar me zin. Ik ben bezig met vrienden en mijn toekomst.

Naja, ik ga door met dit verhaal want ik heb toch veel ideeën opgedaan en ik vind het wel leuk om over deze 2 hoofdpersonen te schrijven!

X Rachel

P.s. Wattpad heeft mijn opgeslagen hoofdstukken verwijderd op één of andere manier, dus ik moet h e l e m a a l opnieuw beginnen. Sorry daarvoor!

Hai finito le parti pubblicate.

⏰ Ultimo aggiornamento: Apr 29, 2016 ⏰

Aggiungi questa storia alla tua Biblioteca per ricevere una notifica quando verrà pubblicata la prossima parte!

Friendzoned from the beginning (Harry styles & Ariana Grande Fanfic Dutch)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora