LM/12 Crack / Break

8.4K 356 17
                                    

SELAM TATLIMSLAR BEN GELDİM. hİKAYEYİ SİLMEYECEĞİM AMA HAFTADA BİR KERE YAZABİLECEĞİM HİKAYE DİZİ GİBİ OLACAK WATPATTA HER CUMARTESİ VEYA PAZAR YENİ BÖLÜMLERİYLE LITTLE MOTHER  HAHAHAHAHA :D :D :D VE ŞU OYLAMA KIZ MI ERKEK Mİ BİLİYORMUSUNUZ BEN TAM TERSİNİ İSTEMİŞTİM AMA OLSUN BENİM GİBİ DÜŞÜNENLER İÇİN BİRŞEYLER AYARLIYACAĞIM ;) ;)

yENİ BÖLÜMÜMÜZ PEK OLAYLI DEĞİL ÇÜNKÜ BU BÖLÜMÜ AİLEYLE İLGİLİ YAZMAK İSTEDİMA AMA ÖBÜR BÖLÜMLERDE BELKİDE AKLINIZDAN GEÇMEYECEK ŞEYLER OLACAK BEN BU BÖLÜMÜ BENİM GİBİ COLL OLAN SEKİZİNCİ SINIFLARA VE BU NOTU OKUMAYAN ÇATLAKLARA İTHAF EDİYORUM NEYSE HEPİNİZİ VERY VERY SEVİYORUM KEYİFLİ OKUMALAR

MULTİMEDİA DA 12- 14 HAFTALIK BİRİNİN KARNIN FOTORAFI VAR YANI ŞU AN BU KADAR BİR ŞEYDİR KÜÇÜK AFACAN ^^ NEYSE

KEYİFLİ OKUMALAR^^

-Yaklaşık 3 ay sonra-

O kavgadan sonra Emily ile neredeyse hiç konuşmamıştık. Ama benden nefret ediyordu ben ise bilmiyorum şu sıralar ne hissettiğimi ne yaptığımı bilmiyor iyice dengesizleşmiştim. Korkuyordum karnım her geçen gün büyüyordu ve sanırım 3 aylık olmuştu. Ve karnım hamile odlumu gösterecek kadar büyümüştü. Okula gittiğimde herkes bana bakıyorlardı ve fısıldayarak konuşuyorlardı. Bundan nefret ediyordum. Sırf bu yüzden ağlamıştım e tabi hormonlar yüzünden. Birazdan Doktora gidip kontrol yapılacaktı ve bu hafta bebeğin cinsiyeti belli olacaktı. Ben erkek olmasını istiyordum Charlie de öyle Nick ise kız olmasını. Acaba hangimizin istediği olacaktı. İster kız olsun ister erkek ikimizde onun sağ salim doğmasını istiyorduk.

Gar dolabıma yöneldim. Artık havalar soğumuştu. Ekim ayındaydık ve bebeğimiz tahminen Nisan da doğacaktı. Tıpkı benim gibi. Belki aynı gün olur doğum günümüz ha? : ))) Bunları düşünürken

Üzerime siyah bir badi ve  eşortman altı giydim spor ayakkabılarımı ve montumu giyip dışarı çıktım Charlie ve Nick beni arabada bekliyorlardı.O kadar sıkılmışlardı ki benim geldiğimi fark etmediler gizlice arabanın arkasına geçtim vee

BEN GELDİM UYANINNN! Diye bağırdım. Korkudan altlarına ettiler Hahahahahaha. Eğlenme işim bitince arabaya bindim ve doktora gittik. İkimizde çoook heyecanlıydık. İçeri girdik doktor karnıma falan baktı sonra o jeli sürüp metal şeyi karnımda gezdirmeye başladı ayy hala alışamadım ya.

Bebeğim 14 haftalıkmış. Ve nefes alıp vermeye başlamış ve hafiften, hafiften etmeye başlıyorlarmış. Ayy ne tatlı ondan sonra iş cinsiyete geldi kız mı? Erkek mi? 

Doktor gülümsedi ve

‘’ Kızınız olacak’’

İkimizde birbirimize baktık ve gülümsedik. Ben erkek istiyordum ama olsun : )) hiç de fena değil. Doktor birkaç şeye daha baktıktan sonra eve gittik. Saat 18.00’ dı ve Charlie ışık hızı ile televizyona uçtu. Her zamanki gibi her gün saat altı da Disney chanel deki dizisini izliyordu. Yaşı 18 di ama hala çocuk gibiydi. Aslında onu bu yüzden seviyordum. O televizyona kurulmuştu biz ise Nick ile mutfağa gittik.

‘’Kızımız ne yemek istiyormuş bakalım’’

‘’Nutellaaa’’

LİTTLE MOTHER -HAMİLEYİM!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin