LM/1 Hoşçakal Asi Babacık

38.9K 1K 88
                                    

Multimedia lena

Gözyaşlarım yüzümden tane tane dökülürken bir anda titremekte olan vücudum beni daha fazla taşıyamayıp soğuk banyo fayanslarının üzerine düştüm ama canım birazcık bile yanmamıştı veya bu acıyı ben hissetmemiştim. Çünkü daha önemli konular vardı. Kahrolası Hamilelik testi çift çizgiyi gösteriyordu ve bunun anlamı çok basitti hamileydim. Aman ne harika 18 yaşındaydım ve hamileydim hem de serseri bir adamdan.

Ailem pardon üvey ailem beni kesinlikle döverek öldürecekti defalarca işkence görmüştüm onlar bana külkedisi derdi çünkü o masaldaki kızla aramızdaki tek şey o mutlu sona ulaşırken ben hamile kalıyordum. Onlar bunu öğrenince beni döve döve öldüreceklerdi.

Gidecek hiçkimsem yoktu zaten tek arkadaşım annemin ölmeden önce bana yaptığı oyuncak bebekti. Bazıları buna kahkahalarla gülecek ama eğer sizinde üvey aileniz bir tane bile arkadaşınız olmasına izin vermese, okuldabu kahrolası aileden kurtulmak için çok fazla ders çalıştığı ve kimseyle konuşmadğı (konuşturtulmadığı) için ''bayan Asosyel'' damgası yiyen zavallı bir karıncanın bile canına kıyaayacak kadar masum ve iyi kalpli biri olup sizi sadece oyuncak bebeğiniz dinleseydi sizde benim gibi olurdunuz ama konu bu değil.

Nick e gidemezdim beni hamile bırakan adama yani. Korkuyordum o okulun kötü çocuğuydu ve onunla birlikte olmuştum ne kadarda zekiyim ha. Aslına bakarsanız olay tam olarak şöyle oldu:

Gerçekten gidebilir miyim efendim??

Evet sonra herkes üvey çocuğuna çok kötü davranıyor demesin o partiye git ve eve geldiğinde tüm evi temizleyeceksin

Teşekkürler bayan black

Şimdi git ve giyin

Peki bayan black

Heyecanla gidip annemden bana miras kalan ilk ve tek bu yüzden eşsiz olan elbiseyi giyip hazırlandım ve partiye gittim. Orada sarhoş oluverdim ve benimle dans etmek isteyen Okulun kötü çocuğu olan Nick Swan ın teklifini kabul ettim ik başta sadece danstı ama sonra öpücükler ve gerisini tahmin etmişsinizdir. O geceden sonra sadece bir kez görüşmüştük oldukça sert ve bana yabancı gibi davranıyordu o günden sonra hiç konuşmadık ve konuşmaya da niyetim yoktu .

Kendimi toparladım ve banyodan çıtım yapacağım tek bir şey vardı o da kaçmak. Herkesten uzak bebeğimle yeni bir hayat kurmaktı. Onu aldırmak aklımdan geçen son şeydi o benim bebeğimdi ve ben bir cana kıyamazdım benden bir parçayı yok edemezdim.

dolabımdaki birkaç parça olan giysilerimi valizime yerleştirdim ve etimden tornağımdan biriktirdiğim geceler boyunca bulaşık yıkayarak biriktirdiğim 5.000 doları ve külüstür telefonumu cebime koyduktan sonra ağaçtan sessizce inip evden uzklaştım elveda rezil hayat merhaba zorlu dünya.

ilk istikamet Nick in eviydi. Eve gittim ve kapıya bir not bıraktıktan ve kapıyı çaldıktan sonra jet hızıyla oradan uzaklaştım.

-Nick'in Ağzından-

Kapının çalmasıyla elimdeki telefonu bıraktım tam da Lena yı arayıp ona buluşmak istediğimi söyleyecektim kabul ederse tüm duyglarımı ve ona aşık olduğum söyleyecektim ama sonraya kaldı.

Kapıyı açtığımda etrafta himse yoktu sadece bir mektup vardı merakile mektubu elime aldım ve okumaya başladım

Sevgili Nick:

Ben Lena hani şu partide zevk olsun diye benimle birlikte olup bekaretini aldığın kız. Hatırlamışsındır diye umuyorum. Sana sadece tek bir şey diyeceğim o gece senden hamile kaldım. Senden babalık yapmanı istemiyorum zaten yapmazsın şunu bil ben bebeğimizi aldırmayacağım ve onunla yeni bir hayata başlıyacağım şu an bu notu okurken ben büyük ihtimal ben otobüs,tren veya bir uçaktayımdır.

Sana aşıktım hemde delilerce ama sen kötü çocuksun ve benden eminim nefret ediyorsundur. Emin ol bebeğimize iyi bakacağım ve babasının öldüğünü söyleyeceğim

elveda...

-Lena

şu an şok olmuştum güleyimmi bilemiyordum. Sevdiğim kızdan bir bebeğim vardı ama o benim ondan nefret ettiğimi sanıp benden kaçmıştı. İlk defa ondan bu kadar uzaktım başlamayan aşkımızın bitmesine izin veremezdim onubulacaktım.

-Lena'nın ağzından-

Tren e bindim ve son kez bu şehire elveda dedim. Görevli olan adamkimliğime bakıp bana bir bilet kestikten sonra benimle yaşıt bir kızın karşısına oturttu. Cam kenarına oturdum ve sessizce fısıldadım

''Hoşçakal asi babacık''

LİTTLE MOTHER -HAMİLEYİM!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin