28 dalis.

3.6K 150 7
                                    

Lauksiu nuomonių. Nėra nuomonių - nėra dalies.

Perrie pov.

Prie manęs pribėgo kažkoks vaikinas. Čiupęs už liemens, pradėjo tempti iki mašinos. Judėjau kiek begalėdama, bet prie nosies prikišo skudurą ir aš atsijungiau.

Atsibudau nuo trankymo į žandą. Atsimerkusi pamačiau daktarą? Tą patį daktarą iš ligoninės.

- Ką aš čia veikiu?- sušukau, bet iškarto gavau smūgį į žandą.

-Nešauk. Jugi nenori, kad tavo gražus veidelis būtų pagražintas,- nusijuokė.

- Ką aš čia darau?,- tyliai sumurmėjau.

- Na žinai, tu tokia daili. Ir tu esi kito, o ne mano. Tad manau laikas tai pakeisti,- žiūrėjau ir bijojau ką nors pasakyti.

-Tai tu man rašei tas žinutes?- pažvelgiau.

-Taip ir neklausk iš kur gavau tavo numerį,- jis pasakęs apsisuko ir išėjo iš kambario stipriai trenkdamas durimis.
Aš krūptelėjau.
Kur aš pakliuvau?

Prabuvau nuo purtymo.

-Kelkis, gražuole,- kažkas pasakė. Po lėto atmerkiau akis ir prieš save pamačiau daktarą. Taip, net nežinau koks jo vardas.

-Oj koks aš nemandagus, mano vardas Kajus,- lyg perskaitęs mano mintis pasakė. Atsistojęs, jis apėjo mane ir atrišo rankas.

-Manau norėsi valgyti,- jis parodė į padėklą,- kai pavalgysi, pabarškink į duris, tave nuves į vonią. Aišku mielu noru ir aš prisijungčiau, bet neskubėsiu,- nusišypsojo savo šiurpia šypsena.

Jam išėjus po lėto nuėjau prie padėklo. Jaučiausi labai silpnai, tikriausiai todėl, nes nevalgiau dieną.

Lėkštėje buvo kiaušinienė. Pradėjau valgyti, bet mane labai greitai supykino, tad nustojau. Priėjau prie durų ir į jas pabarškinau. Po kelių sekundžių jos prasivėrė. Už jų buvo aukštas ir raumeningas vyras. Jis su galva parodė eiti su juo.

Kol ėjome apžiūrėjau kur esame. Prie kiekvienų durų budi vyrai, langai su grotomis, o pabėgti nebelieka šansų. Zayn, kur tu?

Zayn pov.

Sėdėjau ant sofos šalia Liam. Jis kažką dirbo prie kompiuterio. Nesuprantu kas galėjo ją pagrobti. Atrodo viskas buvo aprimę, pradėjome iš naujo, bet bam ir gyvenimas vėl apsiverčia.

-Radai ką nors? - pažiūrėjau į Liam.

-Dar ne,- jis sumurmėjo. Nebegalėjau klausytis visko, tad išėjau į lauką parūkyti. Kas galėjo ją pagrobti? Tas šūdas nežino su kuo prasidėjo.
Parūkęs grįžau į vidų.

-Kaip su Jade?- paklausiau. Liam dėl jos pametęs galva. Nuo pat pirmos dienos kai ji atsikraustė, jis ją persekiojo, bet po visko, jie kartu.

-Lyg ir gerai, tik esame susipykę,- jis nusijuokė.

-Dėl ko?- pasidomėjau.

-Dėl to, kad žiūrėjau į kitas merginas, o blogiausia, kad jokio sekso ir bučinių visą savaitę,- jis suverkšleno.

-Nu ir įsitaisei bobą,- nusijuokiau.

-Pasijuoksiu ir aš kai Perrie taip padarys,- šis sumurmėjo.

Aš tik papurčiau galvą. Svarbiausia ją rasti.

Perrie pov.

Sėdėjau ant lovos. Buvau atsipraususi. Galiu prisiekti, kad kol buvau vonioje, kažkas į mane žiūrėjo. Jutau įkyrų žvilgsnį. Tai taip nejauku.

Taip sėdėjau, kol neįėjo daktaras.

-Matau atsiprausei,- jis nusišypsojo. Nieko netariau, tad daktaras toliau tęsė savo kalbą.

-Žinai, tu turi nuostabias formas, taip ir norėjosi paimti tave vonioje,- jis nusijuokė ir ištraukė švirkštą iš kišenės. Aš tai pamačiusi dar labiau persigandau. Jis priėjo prie manęs ir su visa jėga laikydamas ranką į ją suleido kažkokį šūdą. Po lėto pradėjo merktis akys ir aš užmigau.

Kajaus pov.
Suleidau narkotikų. Ji turėtų atsikelti ir elgtis kaip kačiukas. Ir tada mes pažaisime.

Po 10 minučių ji pradėjo busti. Nusišypsojau ir priėjau prie jos.

-Kaip jautiesi? - paliečiau jos skruostą. Ji man nusišypsojo ir prikando lūpą.

-Nuostabiai,- ji sumurkė. Aš ją užguliau.

-Mes pažaisime, gerai? - pažiūrėjau į jos išsiplėtusius vyzdžius.
Ji tik palinksėjo. Aš greit jai įsisiurbiau į lūpas ir ji man atsakė. Ji apsivijo rankomis mano kaklą. Mano ranka pradėjo lysti po jos palaidine. Greit ją numoviau. Pamatęs jos krūtis jutau, kaip mano draugužis bunda. Greit atsikratęs liemenėles, pradėjau bučiuoti krūtis, o ji iš to malonumo išrietė nugarą. Greit ji numovė mano marškinius ir pradėjo sagstyti kelnes, bei jas numovė. Pajutau kaip jos ranka paima mano draugužį. Ir ją pradėjo judinti. Greit atsikračiau jos kelnių ir apatinių. Mano pirštas atsidūrė prie jos vietelės ir pradėjau masažuoti. Ji labiau praskietė kojas ir jos ranka vėl grįžo prie mano draugužio ir pradėjo greičiau judinti ranką. Jos aimanos taip užveda. Greit patraukiau pirštus ir nusimoviau apatinius. Staigiai praskėčiau jos kojas ir įėjau į ją.

Ji aimanavo mano vardą garsiai. Jutau, kad aš  greitai, todėl pajudėjau dar greičiau ir baigiau.
Greit nulipau nuo jos ir apsitvarkęs, atsisukau į ją ir prikandau lūpą. Palikau ją nuogą.

Priėjau prie...

Gerai dabar jaučiu sumažės mano skaitytojų. Žinau galvojat kokia tu durna. Kam tu tai padarei, bet yra kaip yra. Lauksiu jūsų nuomonių ir vote.

Water_bae

Likimas // Z.MWhere stories live. Discover now