9 dalis.

4.7K 202 8
                                    

Perrie pov.

Po kelių valandų kalbėjimo, jis prislinko arčiau manęs ir tai buvo kiek nejauku, bet tuo pačiu man patiko. Jis prisilenkė prie mano ausies ir pakuždėjo:
-Aš noriu tave pabučiuoti,- jis tai pasakęs, sukando ausies spenelį.

Aš tai pat troškau, bet nedrįsau pirma pradėti. Jis dar labiau pasilenkė ir jau jaučiau jo kvėpavimą į veidą. Jis dar labiau prisilenkė ir pajaučiau jo minkštas lūpas.

Bučinys darėsi vis aistringesnis. Jis mane užgulė ir jo ranka palindo po mano palaidine ir aš su rankom įsirėmiau į jo krūtinę. Pro ploną medžiagą jautėsi jo presas.

Mano ranka palindo po jo marškiniais ir su nagais perbraukiau per jo presą. Jis suvirpėjo. Zayn bučiavo mano kaklą ir jį kandžiojo. Buvo malonu, net labai. Jis numetė mano maikutę kažkur į kampą ir jo ranka atsirado ant mano krūties ir ją spustelėjo.

Aš tyliai sudejavau. Aš irgi neatsilikau. Numečiau jo marškinius kažkur. Nežinau, iš kur pas mane tokia drąsa, bet ji man patiko. Pajutau, kad jo ranka lenda man po apatiniais iki mano vietelės ir pradėjo ją trinti. Aš iš malonumo išriečiau nugarą ir sudejavau. Jis atsikratė mano kelnių ir likau vien su apatiniais. Pajutau, kad lieku be liemenėlės ir apatinių. Pasijaučiau nejaukiai, bet tai buvo nebesvarbu, kai jo pirštai pradėjo trintis į mano vietelę. Jis po truputį įkišo viena pirštą į mane ir pradėjo judėti manyje. Paskui pajaučiau, kad jis prideda antrą pirštą ir pagreitina tempą. Aš jaučiu kad artėju.

-Zayn,- dejavau ir jam tai patiko, nes jis pagreitino tempą.

-Zayn, aš tuoj,- jis dar labiau pagreitino ir aš pasiekiau savo.

Man ėjo miegas. Jis tai pastebėjęs greit pakėlė mane ir nunešė į kambarį. Zayn priėjo prie spintos ir ištraukė savo marškinius.

-Imk, apsimauk,- aš juos paėmiau ir greit apsivilkau.

Palindau po kaldra ir normaliai atsiguliau. Jau buvau beveik užmigusi kai pajutau šaltas rankas aplink liemenį ir kaip jos apsikabina. Buvo taip gera jausti Zayn šalia.

Mane iš miego pakėlė kažkokie garsai, pamačiau, kad ten...

Ačiū, kad skaitėt. Lauksiu jūsų nuomonių ir vote. 😍

Likimas // Z.MWhere stories live. Discover now