Hazza

739 26 0
                                    

#IMAGINE
******

Erai singura in pat si iti trageai iarasi nasul, din cauza ca nu vedeai niciun servetel pe langa tine. In clipa urmatoare te-ai si si uitat in partea cealalta a patului, așteptând ca Harry sa te zmuceasca iar de mana, cum facea de obicei cand faceai asta. Dar el nu era deja acolo. Ai oftat cand ai realizat si ti-ai dus genunchii la piept.

"Ce obicei urat. Ti-am zis ca nu-l suport" ai vorbit singura, văzand ca el nu e acolo sa iti spuna iarasi asta. "Ce? Tu esti scroafa?" Ai continuat.

Te-a si bufnit rasul văzand ca ai ajuns sa vorbesti si singura. Te-ai dat jos din pat crezând ca poate alungi gândurile referitoare la el. Ai inceput sa fredonezi... Ai plecat jos in sufragerie si pentru ca melodia pe care-o fredonai nu ti-a părăsit mintea, ai conectat telefonul la boxele cele mari si ai bagat-o.

Era o melodie 5sos. Ai tot continuat sa ii asculti inca de cand Harry s-a despartit de tine. Asta era singura "răzbunare" de care erai capabilă, sa te dedici unei alte trupe de baieti.

Ai inceput sa dansezi prin casa, dând boxele la maxim, bucurându-te ca acordurile vesele si tari ale melodiei asteia nu te-ar putea face melancolica niciodata. Nici gand sa plangi dupa fostul iubit pe melodia asta... E o melodie vesela, la naiba...

Pana cand te lovește... Din senin, fix unde era ritmul mai alert, ai izbucnit in plans si ai cazut jos. Te tot întrebai de ce... De ce pe melodia asta, de ce acum, si de ce nu esti lăsată dracului in pace? Nici macar gândurile tale nu țineau cu tine... Iti tot aduceau aminte de el... Te zgariau pe suflet si te făceau sa urli... Ai inceput chiar sa urli...

Si ai realizat... Esti o incapabila, ai fost incapabila sa întreți o relatie, si sa păstrezi un barbat langa tine... A trebuit sa fuga la una capabilă... Una mai slaba... Mai frumoasa, mai bogata si mai stilata ca tine.. Adica... Sa fim seriosi... Kendall si-ar trage nasul? Doar o scroafa ca tine ar face asta...

"Sunt o scroafa" ti-ai soptit. "Chiar sunt. Chiar sunt o scroafa, cum zicea el"

ai inceput sa repeți in disparare, leganandu-te alarmant pe podea "sunt o scroafa sunt o scroafa, sunt o scroafa"

Dintr-o data, întrerupând ciudatul demers ai situației pentru a-l amplifica, o mana te trage in sus. Si il vezi...stand acolo nervos.. Cu ochii aia verzi privindu te insistent, si mai putin mârâind. Nici nu obsevasesi cand oprise boxele, dar melodia nu mai răsuna. Sau n-o mai simțeai tu.

Continua sa maraie la tine, tu începând sa tremuri sub strângerea puternica a mâinii lui, pana cand o ridica asupra ta brusc si începi sa tipi.
Te asteptai sa dea... N-a mai dat niciodata... Însă acum știai sigur ca o sa tr alegi cu una peste ochi. Ai înghițit in sec, așteptând-o.

Si o asteptai...dar vedeai ca nu mai vine... Asa ca dupa cateva secunde care păreau infinite, ai întors capul sa vezi de ce nu te lovește. Nu apucasesi sa realizezi de ce nu o face sau sa intrebi ceva, caci cu aceeasi brutalitate ca si mai inainte, te-a tras in bratele lui si te-a strans tare.

Erai mai confuza ca niciodata...pana a inceput sa planga. L-ai lasat, nu l-ai oprit.

Nu l-ai luat in brate si tu... Nu i-ai zis sa se opreasca, nimic care sa-l aline. Stateai si ascultai cum plange. Ai inchis ochii... Ce frumos plangea... Nu pentru ca suferea, dar pentru ca ploaia lacrimilor lui iti spala usor usor... Toata suferinta sufletului... Manca orice bariera dintre voi, distrugea atmosfera amara din căminul vostru... Si il umplea la loc cu dragoste.

Usor usor, te-ai simțit împăcată. A inceput chiar sa-ti răsară un zambet un coltul gurii. L-ai strans la randul tau in brate si ai dat sa spui ceva.
Nici bine nu ai deschis gura, ca a vorbit el, facsndu-ti un favor, pentru ca nu prea știai ce sa spui.

"Sa nu te mai faci niciodata scroafa" mormaie, Băgându-si nasul in parul tau

"Asta e treaba ta" ai soptit tu, încercând sa-l tachinezi

"Nici macar a mea...!" Te strange tare in brate, scoțând un suspin"

"Imi pare rau, Y/N"

Imagine // 1D Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum