3-Oldest sister

89 8 0
                                    

Ben bunları düşünürken Joe bana nasıl çıkma teklifi ettiğini anlatmış olmalı çünkü son duyduğum kısmı “..ben bunları söyledikten sonra çıkma teklıfi ettim ve kabul etti. Daha sonra Candace’ı almaya abalası geldi ve Amari, bu kız çok ..” bir süre cümlesini toparlamaya çalıştı . “çok ama çok seksi.Benden kaç  yaş büyük olduğunu bilmiyorum .çokton üniversiteden mezun olmuştur herhalde. Benim için bile ulaşılması zor biri gibi.Ama bu seferlik Candace’la çıkacagım .Ortalık duruluncada ablasını denerim. Ne dersin ?”

“Henüz reşit olmadığını düşünüyorum.”

Joe hafifçe güldü .Sonrasında bir sessizlik oldu ne demek istediğimi anlamıştı.Acı ama gerçek şuan ona dostça bir konuşma yapmayacaktım.

“Bu konuyu sonra konuşalım mı Joe ? Şuan evin önündeyim”

“Oo..”dedi Joe. Bugün iş yerindeki dedikoduları gerçekten unutmuş gibiydi. “Endişeli mis yada kızgın?”

“Ben...” gözüm evin olduğu kata kaydı. “Hayır ,zaten biliyordum.Herkes Sophie kasiyer olarak çalışmaya başladığından beri babam ve Sophie hakkında konuşuyor.Hatta anneme bu durumu ben söylemediğim için mutlu olduğumu bile söyleyebilirim”                                    “Herkese rezil oldum , değil mi ?”

“Sen asla rezil olmazsın Amari.”

Joe yine tek s.özüyle kalbimi fethetmişti.Oyuncuydu ama iyi niyetliydi.Özünde çok tatlı ve duşunceli bir insandı ve beni nasıl –birazda olsa- iyi hissetirebileceğini  biliyordu.

SummerWhere stories live. Discover now