Κεφάλαιο 34

1.9K 130 9
                                    

"Εγώ θα κοιμηθώ στο σαλόνι."

"Γιατι ; Δεν είμαστε πια ζευγάρι;"

"Τι ζευγάρι να είμαστε ρε Ωραιοζήλη όταν έχουμε να βρεθούμε τρεις μήνες και δεν εννοώ ερωτικά. Θέλω να ξεμεθυσεις και μετά να τα πούμε. Αντε παμε όμως τωρα γιατί θα μας δει κανένας και θα έχουμε μπλεξιματα."
Με κρατούσε από το χέρι και μπήκαμε γρήγορα σπίτι του. Ξάπλωσα στον καναπε και αμέσως με πηρε ο ύπνος. Το μόνο που κατάλαβα ήταν τον Άλκη που με άφησε σε κάτι μαλακό, το κρεβάτι του ήταν.

"Σε παρακαλώ,  ξαπλωσε μαζί μου."

"Κοιμήσου θα τα πούμε αυριο." Μερικά δάκρυα μού ξέφυγαν.

"Σε παρακαλώ μην μ ' αφήνεις μόνη μου." Έβγαλε την μπλούζα του και ξαπλωσε δίπλα μου. Πηγα πιο κοντά και με πηρε αγκαλια.

"Μου έλειψες αγάπη μου

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Μου έλειψες αγάπη μου. Δεν θέλω να σε βλέπω μ ' αυτή."

"Σσς Κοιμήσου Ωραιοζήλη." Εκλεισα τα ματια μου και κοιμηθηκα κατευθείαν.

Το πρωί ξύπνησα πιο νωρίς από τον Άλκη και τον χάζευα. Μου είχε λείψει απίστευτα. Τον χαϊδευα στα μαλλιά και στο πρόσωπο και μου χαμογελούσε αχνά. Άνοιξε τα ματια του και μου χαμογέλασε ακόμα περισσότερο.

"Καλημερα Ωραιοζήλη."

"Καλημερα μωρο μου, μου έλειψε να ξυπνάμε μαζί." Του ειπα και τον φιλησα βέβαια το περίεργο είναι ότι δεν αντέδρασε όπως περίμενα και ανταποκρινοταν. Με χαϊδευε και αμέσως μετά με έβαλε από κάτω του. Μου έβγαλε τα ρούχα και εκείνος κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο του. Μπήκε μέσα μου κατευθείαν και ένιωσα ότι επιτέλους λύτρωθηκα,  μου είχε λείψει πολύ ρε γαμωτο. Αρχισα να φωναζω και ο Άλκης έγινε ακόμα πιο άγριος.

"Με τρελαίνουν τα βογκητά σου μωρο μου." Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα αν τον τρελαίνουν και της Εύας και γι αυτό τον απομάκρυνα. Εκείνος δεν κατάλαβε τίποτα και συνέχισε να με φιλάει.

"Άλκη σταμάτα!" Σταμάτησε και με κοιταξε απορημένος.

"Τι εγινε ξαφνικά ;"

SEXεμπερδέματαWhere stories live. Discover now