Κεφάλαιο 15

3.2K 185 9
                                    

"Τοσο πολυ θελεις να με διωξεις;" μπυ ειπε και με εκλεισε νε τα χερια του. Πηγε να με φιλησει και εγω τον εσπρωξα.

"Μονος σου θελεις να φυγεις. Αυτη τη φορα ομως εγω στο κανω πιο ευκολο. Σου ειπα και πριν δεν θα σε παρακαλεσω αλλο."

"Δηλαδη μου λες οτι εγω που ετρεχα τοσες μερες πισω απο καθε βλακεια σου ημουν μαλακας ε; Που προσπαθουσα να σου δειξω οτι... με τον τροπο μου μεν οτι πλεον εισαι γυναικα Ωραιοζηλη. ΓΥΝΑΙΚΑ. Μαθε επιτελους να τιμας αυτη τη λεξη. Δε λεω πολλες εχουν ξεφτιλισει αυτη τη λεξη αλλα παλι γυναικες ηταν , οχι.... κοριτσακια."
Τον χαστουκισα. Χωρις να με ξερει με εκρινε.

"ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ! Χαρη .... Χαρη ανοιξε , θελω το κλειδι. ΧΑΡΗ ΓΑΜΩΤΟ!"

"Τι να σου πω κοριτσι μου , εισαι αξια της μοιρας σου. Απο εδω και περα ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ να μου απευθυνεις ξανα το λογο για οποιαδηποτε μαλακια σου. Και στην ιδια παρεα να 'μαστε ουτε να γυρισεις να με κοιταξεις μην τολμησεις. Για κανενα πουστη λογο. Καταλαβες;"
Τον κοιτουσα απλα και δεν μιλουσα. Σκεφτομουν οτι ειναι τρελος. Δεν μπορει απο τη μια στην αλλη να μου φαιρεται ετσι!

"ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;"
Ουτε που γυρισα να τον κοιταξω απλα ξεφυγα και αρχισα να φωναζω στο Χαρη να βγει. Μεχρι που ανοιξα την πορτα και αντικρυσα.... Χριστε μου Χαρη!

"Βλεπεις; Βλεπεις τα καμωματα σου; Ουτε να σε φτυσω δεν αξιζεις. Τοσο φτηνη εισαι." Τον αγνοουσα. Αρκετες τυψεις ειχα απο μονη μου , δεν χρειαζομουν και τις δικες του μαχαιριες. Τηλεφωνησα στη ρεσεψιον και ζητησα να καλεσουν ενα ασθενοφορο αμεσως. Αν παθαινε κατι θα το ειχα βαρος στη συνειδιση μου. Τηλεφωνησα στην Άννα και την άκουσα πολυ αναστατωμενη , μου ειπε οτι παει κι αυτη στο νοσοκομειο γιατι επαθε κατι ο Πετρος. Τι αλλο μπορει να συμβει σημερα δηλαδη ; ΤΙ;

"Τι εγινε ; Επαθαν κατι τα παιδια;" Συνεχισα να τον αγνοω και πηγα κοντα στον Χαρη.

"Σου μιλαω γαμω το κερατο μου." Τον κοιταξα με θυμο. Αν μπορουσα να τον σκοτωσω με τα ματια θα τον σκοτωνα.

"Ακομα και τωρα παιζεις , ενω ο φιλος μου ειναι πεσμενος κατω μες τα αιματα." Ακουσα κατω τις σειρηνες του ασθενοφορου που μολις κατευθασε. Ανοιξα την πορτα και κατεβηκα γρηγορα κατω. Μολις με ειδαν οι τραυματιοφορεις με κοιταξαν περιεργα. Τοτε συνειδητοποιησα πως φορουσα το σεξυ νυχτικο μου. Δεν με ενοιαζε και πολυ το μονο που ηθελα ηταν να γινει καλα ο Χαρης. Τιποτα άλλο. Μονο αυτο...

SEXεμπερδέματαWhere stories live. Discover now