κεφάλαιο 10

3.2K 194 0
                                    

"Τι είπες ;Ποιο chat ; Εγω δεν εχω μπει ποτε σε τετοιες μαλακιες!"

"Έλα ρε Άλκη μην το αρνείσαι , εχω δει τόσες φωτογραφίες σου"

"Τότε μάλλον θα είδες κάποιον σοσσία μου." Σηκώθηκα πανω , ειχα εκνευριστει πολυ!

"Καλά να το παίζουμε άγνωστοι μπροστά στους άλλους. Το καταλαβαινω απολυτα μπορει να ντρεπεσαι και ειδικα τον φίλο σου. Όμως τι νόημα έχει να το κανουμε αυτο και οταν ειμαστε οι δυο μας;"

"Λες μαλακιες να το ξέρεις..."

"Εγω λέω μαλακιες; Δυστυχως δεν εχω το λαπτοπ μου εδω με τις αποδειξεις! Είσαι ή δεν είσαι καθηγητης ετων 29 ; Και μάλιστα Μαθηματικών ; Μενεις ή δεν μένεις στη Θεσσαλονικη ; Τι ; Όλα αυτα σύμτωση ; Άσε μας ρε Άλκη!" Είχα αρχίσει να φωναζω πολύ. Τρομαξα και εγω με τον εαυτό μου αλλα δεν αντεχα να μου λεει ψεματα απο την στιγμη που ξερω την αλήθεια. Ξαφνικα χτυπησε το τηλεφωνο του δωματιου :

"Παρακαλω;"

"Συγνωμη για την ενοχληση αλλα καποιοι απο τους ενοικους του ξενοδοχειου παραπονεθηκαν για καποιες φωνες που ακουστηκαν απο το δικο σας δωματιο . Θα σας παρακαλουσα να κανετε ησυχια λογω της ωρας κοινης ησυχιας."

"Μάλιστα και συγνώμη." Γιναμε και ρεζιλι !

"Ποιος ηταν;"

"Απο τη ρεσεψιον και εκαναν παραπονα για φασαρια απο το δικο μας δωματιο"

"Αναμενομενο , αφου φωναζεις σαν υστερικη"

"Εγω φω....."

"Αρκετα Ωραιοζηλη , θελω να δω την ταινια αν θες ελα ξαπλωσε μαζι μου , αλλιως κοιμησου!" Πως μπορω να κοιμηθω με σενα που εμπλεξα.

"Και μενα μ 'αρεσει η ταινια , κανε πιο'κει" Ήταν αστυνομικη. Μ'αρεσουν πολυ αυτου του ειδους ταινιες αλλα δεν μπορεσα να τη δω όλη γιατι νυσταζα και βαριομουν να σηκωθω μεχρι το κρεβατι μου , αν ενοχλω τον Άλκη ας κοιμηθει εκεινος εκει.

"Ωραιοζήλη μηπως να πηγαινες στο δικο σου κρεβατι;"

"Άσε με βολευτηκα" Του ειπα και ξανακοιμηθηκα. Το πρωι ομως δεν τον βρηκα διπλα μου και φανταστηκα οτι κοιμηθηκε στο άλλον κρεβατι. Αλλα αμεσως μετα γύρισα και το ειδα στρωμενο.

"Άλκη;"

"Ξύπνησες ; Επιτελους! Σηκω , πλυσου , ετοιμασου και να παμε στην παραλια για μπανιο , μας περιμενουν και τα παιδια. "

"Τι λες ; Παραλογιζεσαι ; Δεν θα έρθω έχω πονοκεφαλο ακομα" Δεν θα ειμαστε και κολλητη παρεϊτσα Άλκη μου!

"Πάλι ψεματα ; Νομιζα πως ειχες συμορφοθει λιγο."

"Δεν λεω ψεματα! Άσε με ησυχη , πηγαινε εσυ !"

"Ωραιες διακοπες κανεις... Ούτε μπανια , ουτε βολτες , ουτε ποτα , ουτε τιποτα. Μενεις ολη μερα κλεισμενη σε ενα δωματιο πρωσπιουμενη οτι εχεις πονοκεφαλο, μονο και μονο για να μην με βλεπεις , ως ποτε ομως ;" Είχε δικο 3 μερες τωρα δεν εχω κανει τιποτα.

"Ενταξει , εχεις δικιο

SEXεμπερδέματαΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα