1. ~~ Niall Horan ~~

19.5K 514 393
                                    


E L E N A

"En muuten varmasti tee!" huusin parhaalle ystävälleni, Meganille, jonka kanssa kävin juuri hyvin mielenkiintoista keskustelua puhelimessa.

Megan halusi minun tekevän Snapchattiin käyttötilin, josta hän jaksoi aina valittaa minulle. Meganin mielestä asuin kiven alla, koska en halunnut käyttää jotain "uutta sensaatiomaista" sovellusta.

"Et voi olla tosissasi, Elena! Kaikilla on se!" Megan huusi puhelimeen, ja tiesin hänen viuhtovan käsiään ilmassa kuin hullu. Niin hyvin minä hänet tunsin.

"Se onkin hyvä syy olla tekemättä sitä! En halua, että kaikki maailman pervot ja stalkkerit alkavat katselemaan minun kuviani siellä!" huusin ja nauroin samalla. Tämä keskustelu oli ehkä yksi tyhmimmistä, mitä olin elämäni aikana käynyt.

"Elena! Muut eivät voi nähdä sinun päivityksiäsi, jos et ole lisännyt heitä kavereiksi! Ja sinun pitää lähettää heille kuvia, jotta he näkevät sinusta yhtikäs mitään!" Megan nauroi puhelimeen, ja pyöräytin silmiäni. Kaikki se kuulosti niin monimutkaiselta.

"En tee, Megan! Usko jo!" huusin ja kuulin Meganin huokaisevan.

"Minulla alkaa tunti ihan kohta, joten jos teet käyttäjän sinne, lisää minut nimimerkillä Niall_Horan", Megan sanoi ja sulki puhelun.

Olin itse kipeä, enkä siksi ollut koulussa, sillä ihana kurkkukipu ja päänsärky estivät sen. Tietysti lukion viimeistä luokkaa käyvä saisi tehdä noin sata esseetä, kun oli ollut poissa koulusta edes päivän.

Huokaisin ja avasin puhelimeltani App Storen. Etsin Meganin suosimaa sovellusta hakusanalla Snapchat ja yritin löytää kyseisen teinien virtuaalisen kohtaamispaikan. Näytölle ilmestyi heti valkoisen haamun kuva. Purin huultani sisäisesti kiroten ja painoin lataa.

Nyt se oli virallista. Olin lataamassa itselleni Snapchattia.

Istuin pöydän ääreen ja huokaisin. Sovellus vihdoin latautui ja painoin sen valkoisen haamun koristamaan logoa. Sovellus pyysi minulta uutta käyttäjänimeä, ja kirjoitin nimimerkikseni Elena. Varmistin numeroni, ja siinä se sitten olikin.

Nyt minulla oli Snapchat.

Minulla meni hetki ennen kuin tajusin, mistä piti "äddätä" ihmisiä. Yritin muistella, mikä Meganin käyttäjänimi oli, ja lopulta muistinkin. Niall Horan.

Se olikin aika hauska juttu, sillä Megan oli yksi innokkaimmista directionereista koko maapallolla. Hän vannoi rakastavansa kyseisiä poikia enemmän kuin pizzaa ja pakotti minut aina kuuntelemaan heidän musiikkiaan. Itse en ollut mikään fani, mutta pidin heidän muutamista kappaleistaan, ja pakkohan se oli myöntää, että Harry oli komein. Meganin suosikki oli se Niall-niminen blondi, mikä selittikin parhaan ystäväni kummallisen käyttäjänimen.

Kirjoitin Meganin käyttäjänimen hakuun ja lisäsin hänet kaveriksi.

Mitä en tiennytkään oli se, että olin tullut lisänneeksi jonkun aivan eri henkilön.


        
- SAMAAN AIKAAN LONTOOSSA -

N I A L L



"Hei, jätkät! Pizza tuli!" huusin keittiöstä, viisi höyryävää pizzalaatikkoa käsissäni. Kuulin heti kamalaa ryminää rappusista ja tiesin poikien juoksevan niitä alas kolme porrasta kerrallaan.

"Jes, vihdoin ruokaa" Louis huusi juosten keittiöön samalla, kun avasin pizzalaatikoita, ja ihana tuoksu täytti keittiön. Myönsin kyllä itsekin, että minullakin oli aivan kamala nälkä.

Snapchat ☓ N.J.HWhere stories live. Discover now