3.5

3K 229 55
                                    


Baekhyun 2 gündür tam anlamıyla kafayı yemişti. Naomi'nin mesajları okuduğunu biliyordu ama cevap vermemesi Baekhyun'un kafayı yemesi için yeterli bir sebepti.

O mesajları attıktan sonra hemen pişman olmuştu zaten. Belki de Naomi'nin bu kadar karşı çıkmasının sebebi Baekhyun'un kendisini iyi açıklayamamasıydı. Baekhyun bunun bilincindeydi ama yine de kendine engel olamamış ve o sinirle o mesajları göndermişti.

Üstelik bir de artık konuşmak istemediğini dile getirmişti.

Acaba şu an da Naomi ne yapıyordu? Mutlu muydu? Yoksa o da mı üzgündü?

Baekhyun cevaplarını bilmediği sorularla boğuşurken sevgilisinden mesaj gelmişti.

Taeyeonnie : Bugün buluşalım mı?

Baekhyun bu aralar Taeyeon'u fazlasıyla boşlamıştı.

HandCream : İyi olur. 2 saat sonra kafeterya da buluşalım.

Mesajı attıktan sonra cevabına bakmadan telefonu cebine soktu.

Aklında hala Naomi vardı. Onu görmek istiyordu. Evinin adresini biliyordu. Yanına gitmeli miydi? Fazla mı olurdu? Naomi'nin nasıl tepki vereceğini bilmiyordu. Belki mutlu olurdu ya da attığı mesajlar yüzünden çok kızgın olduğu için yüzüne bir tane geçirirdi.

Ama Baekhyun yine de onu görmek istiyordu. 2 saatini de Naomi'yi düşünerek geçirdikten sonra Taeyeon ile buluşmak için kafeteryaya doğru yol aldı.

Taeyeon bir sandalyeye oturmuş onu beklediğini belli eder şekilde etrafa bakıyordu.

Baekhyun'u gördüğünde gülümsedi ve hemen yanına gidip ona sarıldı. Baekhyun ellerini onun beline yerleştirdi ama bu samimi bir hareket değildi.

Taeyeon bunu fark etti ama bir şey demedi. Birlikte masaya oturdular. Taeyeon Baekhyun'un elini tutarak heyecanlı bir şekilde bir şeyler anlatıyordu.

Baekhyun'un umurunda olduğu söylenemezdi. Aklı hala Naomi'deydi. Taeyeon en son dayanamayarak konuştu : "Neyin var Baekhyun?"

Baekhyun cevap vermedi çünkü onu duymuyordu. Taeyeon Baekhyun'u dürttüğünde sonunda bakışlarını Taeyeon'a çevirdi.

"Neyin var Baekhyun?" Taeyeon sorusunu tekrarladı. Baekhyun düşünür gibi yaptı ve : "Ben hemen geliyorum." diyerek lavaboya gitti. Yüzünü yıkamaya ihtiyacı vardı.

Taeyeon Baekhyun'u beklerken masanın üzerindeki Baekhyun'un telefonunu fark etti. Eline aldı ve şifresiz telefonu hemen açtı. Naomi ile konuşmalarını merak ediyordu. Yaptıkları anlaşmanın süresinin dolduğunu biliyordu.

Baekhyun'un attığı son mesajlara anlam veremedi. İçinden bir ses Baekhyun'un bu yüzden tuhaf davrandığını söylüyordu. Taeyeon kıskanma başladığını hissetti.

Kakaotalk'tan çıkıp son arananlara girdi. Son aramanın 2 gün önce Naomi ile olduğunu görünce Taeyeon'un kaşları çatıldı.

Telefonda konuşacak kadar yakın mıydılar? Taeyeon ne yapacağını düşünüyordu. Baekhyun'u kıskanmıştı. Baekhyun ve Naomi'nin arası düşündüğünden daha fazla yakındı sanırım.

Acaba Baekhyun'a Naomi'nin neden onunla konuşmaya başladığını söylemeli miydi?

Belki kendisine de kızacaktı Baekhyun ama buna değerdi. Naomi ile ilgili her şeyi Baekhyun'un aklından silmek istiyordu.

Kakaotalk 》BaekhyunWhere stories live. Discover now