3.4

3.2K 230 57
                                    

Naomi beyninde yankılanan bu üç kelimeyi bir araya getirip bir sonuç çıkarmaya çalışıyordu. Artık nefes almakta zorlanmıyor adeta kalbini elinfe tutuyormuş gibi hissediyordu. Herşey durmuştu sanki. Hayvanlar durmuş,insanalar durmuş,arabalar durmuş,herkez susmuş,dünya dönmeyi bırakmıştı sanki. Sadece ve sadece Baekhyun'un kelimeleri vardı aklında bir araya getirip anlayamadığı kelimeleri. Üç kelime söylemişti. Adını. "Naomi" demişti değil mi? Evet evet Naomi demişti yanılmıyordu. "Benimle" dedi yani Baekhuyn'la "ÇALIŞIRMISIN ?"

Naomi aptal fangirl modundan çıkmaya çalışıp en mantıklı cümleyi kurmaya çalıştı sesinin titrememesine çalışarak .
" Baekhyun seni baban mı doğurdu ?"

Naomi ' nin bu cümlesinden sonra Baekhyun bir an durdu. Daha sonra Naomi ' nin kabul edeceğini ya da en azından bu fikre çok uzak olmadığını düşünüp kıkırdadı.

Naomi Baekhyun'un kıkırdamasını işitince istemsizce dudağı yukarı doğru kıvrıldı ve küçük bir tebessüm etti. Naomi ' nin tebessümü bir anda sonlandı. Birden beyninde şimşekler çaktı ve konuşmaya başladı:

"Ben kendime bakabilirim Baekhyun. Sana ihtiyacım yok. Hiçbir zamanda olmayacak. Bana acımaktan vazgeç. Sana muhtaç bir hayranın değilim . Tamam Dünyaca ünlü olabilirsin, çok zengin olabilirsin ama insanların duygularını incitmeye hakkın yok. Ben küçük görmene izin veremem. Ben başımın çaresine bakarım . Bir daha sakın bana böyle bir teklifte bulunma!"

Naomi telefonu hızla duvara fırlattı. Gözlerini kapatıp kafasını geriye doğru uzattı ve derin bir nefes aldı.

Baekhyun'un ona acıdığını ne kadar da geç fark etmişti. Oysa ki Naomi neler düşünmüştü?

Kendisine yaklaşmak , yanında olmak için onunla çalışmak istediğini ve hatta belki Baekhyun'un kendisinden hoşlandığı düşüncesine bike kapılmak üzereyken ona kim olduğunu hatırlatan çok güzel bit tokat yemişti.

Naomi yatağının başucunda duran ışık saçan meleğini eline aldı ve göğsüne bastırdı . Naomi ' nin gözlerinden akan ılık gözyaşları göğsünde ki annesinin üzerinden kayıp gitti.

Naomi gözyaşları ile ıslattığı annesinin yüzünü silip bir öpücük kondurdu ve sanki yanındaymış gibi gerçekmişcesine sımsıkı sarıldı. Derin bir uykuya daldı.

Sabah Naomi kalktığında uykulu gözlerini ovuşturarak telefonunu eline aldı .

Baekhyun'un pişman olup ona bir sürü mesaj atmasını bekliyordu. Ama düşündüğü gibi olmadı. Baekhyun'un pişman olup ondan özür dilemesini ya da pişman olduğuyla ilgili mesajlar gelmesini beklemişti.

Sadece 2 mesaj gelmişti ve bunlarda pişmanlıkla hiç alakası olmayan şeylerdi.

HandCream : Biliyor musun? Umurumda bile değil ne yaptığın. İstediğin gibi düşün.

HandCream : Böyle bir şeyi bile bu kadar abartılı düşündüysen konuşmasak daha iyi.

Naomi 2 saattir aynı mesajları belki binlerce kez okumuştu. Mesaj atmak istiyordu ama bir şey ona engel oluyordu. Baekhyun'u kırmıştı belki de ama zaten 2 gün sonra Taeyeon ile yaptığı anlaşma yüzünden konuşmayı kesmek zorunda kalacaktı . Hem böylesi ikisi içinde daha iyiydi. En sonunda telefonunu elinden bırakıp yatağa uzandı .

Kakaotalk 》BaekhyunWhere stories live. Discover now