Capitolul 15- Hayden

10.1K 555 9
                                    

Nu credeam că pot fi amețit în modul acesta de către o femeie, nici măcar Irma nu avea efectul pe care-l are Eva asupra mea. Poate că pare o prostie că spun asta, dar sentimentele mele pentru Irma nu au fost decât cele de prietenie. Am ținut la ea, ne cunoșteam de mici copii, a fost lângă mine când am aflat de moartea părinților mei, dar nu am putut să o iubesc în felul în care ea mă iubea. Am suferit după moartea ei, a fost vina mea că ea a murit, iar părinții ei mă urăsc, nu îi condamn și eu mă urăsc. Hades, fratele mai mare a lui Ryan și actualul șef al mafiei din Chicago, i-a luat viața blondinei cu zâmbetul ce părea că nu vrea să mai dispară de pe fața ei niciodată.

Familia mea a fost omorâtă de ei deoarece, tatăl meu a făcut câteva afaceri necurate cu aceștia. Asta le-a adus moartea, ei i-au adus moartea și Irmei, iar acum, după ce l-am revăzut pe Ryan îmi dau seama că și Eva e în pericol. Nu vreau să pățească ceva, o vreau în siguranță, dar asta înseamnă să o țin departe de mine, iar eu nu pot face asta. Sunt prea egoist ca să o pot îndepărta de mine. Săptămâna asta a fost perfectă, doar noi doi singuri în casa de pe lac a părinților mei. Legătura dintre noi este mai puternică pe zi ce trece, dar știu că această fericire nu va dura mult.

O să o pierd într-un mod sau altul, știu că voi face ceva și o va îndepărta de mine. Nu-mi pot imagina furia ei atunci când va afla că îl încurajez pe puștan să concureze, sau că aproape l-am introdus într-o mafie dată dracului în care eu sunt afundat până peste cap. Andres e liderul și să fiu sincer, pentru mine nu este o prea mare amenințare. Trec prin viață ca lebăda pe apă, iar asta nu i-a plăcut niciodată Irmei, îmi ținea o predică mai lungă ca cea de la biserică și la dracu de nu mi-e dor de ea, dar am pierdut-o și asta din cauza mea. Chiar am fost și încă sunt un egoist, dar nu vreau să mă schimb.

-Hayden, ești bine frate? aud vocea groasă a lui Simon trezindu-mă din șirul gândirii.

Îl privesc pe bărbat zâmbind strâmb în colțul gurii, apoi răspund, dar nu înainte să scot un oftat prelung:

-Clar. zic sec, iar el doar aprobă ironic din cap.

Știu că nu e fraier, știe ce se întâmplă, dar alege să nu continue pe acest subiect și trece direct la ceea ce avea de spus.

-Andres a spus că transportul ăsta trebuie să iasă bine, clientul este mai pretențios.

-A spus cine este? întrebarea mea nu întârzie să apară.

-Hall. zice, iar asta mă face să-mi măresc ochii instantaneu.

Simon pleacă spre duba pe care trebuie să o conducă lăsându-mă singur. Cum mama dracu s-a gândit Andres că tocmai eu trebuie să mă ocup de transportul ăsta? Ce-i drept, am fost liber săptămâna trecută, dar asta nu-i permite lui Andres să facă asta. Știe foarte bine povestea și cred că face asta doar ca să-mi dea o lecție, are așa mare noroc că-i sunt recunoscător!

Nu mai stau pe gânduri, doar mă urc în audi-ul meu gri și pornesc după Simon împreună cu alte "ajutoare". Oh...mă așteaptă multe ore departe de Eva. Asta da provocare.

***

După ce am coborât din avionul de mărfuri ce ne-a dus pe mine și pe băieți, odată cu mașinile noastre pline ochi de arme și droguri, am condus doua ore în traficul de aici pentru a ajunge la depozitul fraților Hall.

În timpul zborului am gândit și am ajuns la concluzia că trebuie să-l împușc pe Andres din cauza faptului că face afaceri cu Hall. În același timp m-am gândit la Eva, am vrut să-i trimit un amărât de mesaj, dar apoi știam că nu o pot minți dacă m-ar întreba unde sunt. Nu știu dacă și ei i se formează un nod în capul pieptului atunci când se gândește al mine, dar mie mi se întâmplă, ca în acest moment în care trebuie să fiu concentrat pe negocierea cu Hades.

Ok, gata Hayden, concentrează-te acum. Cu cât termini mai repede cu atât mai repede o revezi pe Eva. Simplu!

Da...simplu.

Cobor din mașină atunci când ajung în interiorul depozitului. Îi fac semn doar lui Simon să mă urmeze, iar celorlalți să păzească marfa cât negociem noi. Sper doar să se termine repede.

-Aaah..Hayden. Cât mă bucur să te văd! zice Hades apărând parcă de nicăieri îmbrăcat la patru ace, părul brunet ciufulit, iar în mâna dreaptă cu o țigare.

-Nu pot spune același lucru. murmur eu atunci când dau mâna cu brunetul, iar din spatele meu, Simon îmi dă un ghiont de avertizare.

-Aaahh..să nu-mi spui că încă ești supărat din cauza blondinei ăleia. E trecutul, Hayden. zice încrezutul, iar mie mi se contractă toți mușchii din corp. Haideți în biroul meu. continuă Hades când vede că privirea mea încruntată nu vrea să dispară.

Aprob silențios, doar cu o mișcare a capului, apoi îl urmăm pe brunet până în biroul lui, unde se așează pe scaunul lui făcându-ne nouă semn să ne așezăm, iar matahalelor lui să toarne whisky în pahare.

-Nu beți? întreabă atunci când își duce paharul la gură, iar eu dezaprob cu o mișcare simplă a capului, la fel procedând și Simon.

-Suntem aici pentru afaceri, Hades. Ce ai zice dacă am trece la negociat? întreb încercând să-mi abțin furia.

-Dar de ce atâta grabă, Hayden? Te așteaptă iubițica? întrebă iar eu doar mă abțin să nu mârâi. Cred că Eva e nerăbdătoare să te revadă. zice el iar eu de data asta scrâncesc din dinți și spun.

-Se pare că Ryan a avut timp să ciripească.

-Oh, da. Scumpul meu frate mai mic nu mă lasă până ce nu aflu și ultimul detaliu. zice încrezut privindu-mă fix, tensiunea dintre noi simțindu-se în întreaga încăpere. Știi Hayden, Eva este o fată foarte specială. zice, iar eu strâng din pumni pentru a nu răbufni.

-Cred că îmi pot da seama și singur Hades, ce zici dacă facem mai repede schimbul și mă lași să plec de aici, hă? îi zic rapid ca printr-o suflare, nervozitatea simțindu-se în voce.

-Unde ar mai fi distracția? Știi cât de mult îmi plac jocurile.

Știu prea bine de aceea încerc să evit vreo scenă.

-Cât ceri? mă întreabă din senin.

-Treizeci de mii. răspund automat, iar Hades doar surâde în colțul gurii.

-Îți propun un târg. zice și eu doar mă așez mai bine pe fotoliul din piele.

-Ascult. zic sec.

-Tu și cu mine, o cursă cu drifturi. zice, iar eu deja regret că mă aflu aici. Mă lași să-mi iau revanșa de acum trei ani, iar dacă câștigi eu o să-ți plătesc dublu cât ceri pe arme, plus adevărul gol goluț despre cine este Eva Hill.

Trebuie să recunosc că mă intrigă tot acest joc.

-Dar dacă pierd? întreb interesându-mă de miza jocului.

Lui Hades îi apare un zâmbet viclean pe față.

-Dar dacă pierzi, armele sunt gratis, iar mașina ta va fi a mea.

Ah, vulpe vicleană! Nenorocitul știe cât țin la mașinile mele, iar audiul acela este foarte prețios, modificările le-am făcut eu însumi și nu pot spune că suma lor este una mică.

Îl privesc pe Simon, dar și el pare tentat de miza jocului, așa că mă întorc cu fața spre Hades, apărându-mi un mic zâmbet drăcesc în colțul gurii.

-Care e traseul?

Zâmbetul lui Hades știu că duhnește a probleme, dar chiar vreau să aflu mai multe despre Eva.

********

Buuun. Capitolul 15 v-a fost servit. Vă aștept părerile, nu ezitați să scrieți un mic comentariu în care să vă exprimați opinia.

Vă pup!

Roxx☺

Atracție PericuloasăWhere stories live. Discover now