Capitolul 11- Hayden

10.5K 651 25
                                    

"You're never gonna get it
I'm a hazard to myself
I'll break it to you easy
This is hell, this is hell

You're looking and a' whispering
You think I'm someone else
This is hell, yes.
Literal hell.

We don't have to talk
We don't have to dance
We don't have to smile
We don't have to make friends
It's so nice to meet you,
Let's never meet again
We don't have to talk
We don't have to dance
We don't have to dance"

--Andy Black- We don't have to dance

O trag după mine spre lac în timp ce ea mă privește nevinovată făcându-mă să mă întreb: Cum a reușit o ființă atât de fină, firavă și nevinovată, să facă față atâtor nenorociri? Cum a reușit să treacă peste faptul că a fost abandonată? Cum a putut ajunge să fie atât de sus în funcție, neavând nimic?

Eu am nenumărate conturi bancare pline, averea mă așteaptă, bunicii încă speră că-mi voi revendica moștenirea, dar adevărul este că nu vreau nimic din toate astea, iar ea? Frumoasa Eva este o femeie unică, puternică, iubitoare care muncește pe brânci pentru ce-și dorește. Ea nu a avut părinții aproape de ea, iar eu mă certam cu ai mei.

Ies din șirul gândirii încercând să dau uitării acestor amintiri urâte și îmi dau tricoul jos, apoi pantalonii. După ce mă dezbrac privesc spre Eva care și ea este dezbrăcată. Înghit în sec la vedearea ei nu foarte clară din cauza întunericului. Se zărește totuși perfect pielea ei catifelată alături de lenjeria intimă neagră ce-mi transmite fiori în tot corpul.

La ce mă așteptam? Ea este atractivă și senzuală îmbrăcată, d-apoi dezbrăcată? Mă apropii ușor de ea și rapid o iau pe sus în stil mireasă făcând-o să scoată un mic țipăt din cauza șocului, mâinile ei înconjurându-mi gâtul. Atingerea ei mă face să zbor, pur și simplu mă transportă în altă lume.

Pășesc ușor până la intrarea în lac pe porțiunea unde știu că nu începe direct cu adâncime și treptat ajungem în lacul limpede cu apa călduță pentru o seară de început de septembrie. La un moment dat, le dau drumul picioarelor Evei, dar ea nu-mi dă drumul la gât. Simt o ușoară încordare în strânsoarea ei ceea ce mă împinge să-i cuprind șoldurile cu palmele mele mari.

-Relaxează-te, sunt aici. șoptesc în urechea ei, Eva instantaneu ascultându-mi sfatul precum o supusă.

Mai degrabă eu sunt supusul ei, i-aș cădea la picioare în orice moment ar vrea, o fac și fără să-mi-o ceară.

Eva își înfășoară picioarele în jurul bazinului meu, iar asta mă face să surâd și să o privesc în ochi. Ochii ei de whisky strălucesc în lumina lunii, chiar dacă nu pot vedea foarte clar întreaga lor frumusețe, îmi este de ajuns. Vorbim prin priviri, este și ea pregătită de o scufundare, așa că mă las în jos astfel intrând amândoi sub apă pentru câteva secunde. Când ieșim la suprafață, un fior rece ne cuprinde corpurile din cauza părului ud.

Privesc fața angelică a Evei și este de ajuns să ne privim pentru o clipă că impulsul ne împinge pe amândoi în pragul de a ne săruta. Buzele ei se simt atât de bine în momentul ăsta. O sărut cu patimă încercând să preiau controlul sărutului. Mâinile ei invadându-mi scalpul, eu mișcându-mi mâinile pe abdomenul ei plat, în sus.

Nu mai rezist ispitei și astfel pornesc spre mal cu ea în brațe, în aceeași poziție ca în apă. Ieșim din apă neîntrerupând sărutul pasional și ușor sălbatic. Ajung în sfârșit la pătură, cu ea în brațe încă sărutând-o. Nevoia de oxigen își spune cuvântul așa că pornesc spre tărâmuri încă necunoscute pentru mine și astfel îmi strecor mâinile sub ea descheiându-i sutienul ud.

Atracție PericuloasăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum