7️⃣6️⃣

826 38 3
                                    

*Vegas synsvinkel*

Hvorfor står han bare der og kigger? Det er underligt.
Der er intet glæde i hans øjne kun sorg.. Og det gør mig trist.. Hvad er der sket siden han ser sådan ud? Jeg kigger undrende, men trist på ham, da han så fælder en tårer. Jeg hiver ham ind i et langt kram og så begynder han at græde. Da vi har krammet færdigt har jeg stadig armene om ham, bare ikke lige så stramt. Jeg kigger ham så i øjnene. "Er du okay?" Spørger jeg stille, han svare først efter lidt tid med et rystende hovede. "Hvad er der sket?" Spørger jeg stille. Han kigger hen på væggen, tørre en tårer væk fra sin kind og kigger så ned i mine øjne igen.

-----

Jeg hiver ham ind i endu et kram, åhhh hvor er det dog trist! Harry har lige fortalt mig hele historien. Tænk at han aldrig må se Tessa igen, det er synd, men jeg forstår egentlig godt Kimmie, for jeg havde nok gjordt det samme. Men jeg synes stadig at det er synd for Harry.

"Hvad skal jeg gøre?" Visker han stille med en smule gråd i stemmen. Jeg kigger trist på ham, "jeg ved det ikke" svare jeg ærligt. "Jeg ved det virkelig ikke, men jeg vil hjælpe dig Harry! Jeg lover dig, jeg skal nok hjælpe dig" visker jeg og smiler et lille smil.

{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Vi har nu fået rodet alt skraldet op og jeg begynder at lave noget aftensmad. Harry sætter sig på en af barstolende i køkkenet og kigger på. Vent lidt? "Hvor er Enzo?" Spørger jeg, "Kimmie mente heler ikke at jeg kunne passe ham, så du skal hente ham når du får tid" jeg nikker forstående. "Hvorfor er haven så ikke blev ordnet?" Spørger jeg, han kigger skamfuldt ned i gulvet. "Jeg kom vidst til at skræmme dem væk.." Mumler han stille. Hvordan det? Har jeg lyst til at spørger, men hvis jeg tænker mig lidt om så ved jeg godt hvordan.. Han var stang stiv og han var sur og ked af det så han råbte vel af dem og så gik de.. Jeg håber virkelig at de kommer tilbage..

"Det er okay" siger jeg så.

Av

Min mave

Jeg placere mine hænder på min mave.
Min baby.. Den sparker.. Jeg smiler automatisk og kan slet ikke stoppe med at smile. Hvor er jeg glad. Det er første gang min baby har sparket mig. Sødt. Jeg glæder så meget til at blive mor! Jeg kigger så smilene op på Harry som lige så stille også får et smil på læben. Han rejser sig og kommer hen til mig, og så står han der og smiler. "Vil du mærke?" Spørger jeg, han nikker. Jeg tager blidt hans hånd og placere på min mave. Da babyen igen begynder at sparke smiler han et kæmpe stort smil.

[][][][][][][][][][]

*Kimmies synsvinkel*

"Jeg savner far" hulker hun, Tessa har grædt konstant den sidste måned og det er ved at være pisse irriterende nu.. Ej sorry.. Men det er sandt.. "Tessa skat.. Det ved jeg godt, men far er her ikke lige nu.." "Men jeg savner far!" Råber hun grædende. Åorghrrr hvor er det træls.. Kan hun ikke bare glemme ham?! Det kunne i hvertfald være fedt hvis hun gjorde!

Harry Styles' Secret BabyWhere stories live. Discover now