2️⃣5️⃣

1.4K 56 2
                                    

*Vegas synsvinkel*

Klokken er 05:48 og jeg er stadig vågen, jeg har ligget og set youtube videoer hele natten, drengene gik ind på deres værelser ved 2-tiden og Tessa faldt i søvn ved 8:30 tiden.

Jeg er overtræt lige nu, så jeg kan slet ikke falde i søvn?! Jeg er ligesom ovre 'trætheds fasen' så jeg er fuldstændig vågen nu!

Jeg rejser mig fra sengen og går så ud fra hotelværelset, så banker jeg på Harry og Louis dør, men der er ingen der åbner, så banker jeg igen, men stadig ingen åbner.

Så begynder jeg at banke konstant på døren indtil Harry sukkende åbner døren. "Hej Harry" siger jeg helt overgiret. "Hej Vega" siger han træt og klør sig i øjet.

Da han kigger mig ind i øjnene, kan jeg godt mærke at jeg stadig føler noget for ham.. Men det er lidt svært nu hvor han har været sammen med min tvilling.

"Skal du ikke sove igen?" Spørger han søvnigt, "jeg kan ikke.." Smiler jeg, "har du slet ikke sovet?" Spørger han, jeg ryster på hovedet. "Må jeg ikke komme ind til jer?" Spørger jeg, "jo jo" svare Harry og et lille smil kommer frem på hans ansigt, jeg går ind og ser et Louis sover, så jeg ligger mig i Harrys seng, "hvor skal jeg så sove?" Griner Harry stille på en træt måde. "Ved siden af mig" svare jeg. Han ligger sig ved siden af mig. Jeg ligger med ryggen til ham, så jeg kigger hen på Louis.

Harry ligger sig helt op af mig og lægger en arm om min mave så vi ligger helt tæt.

Han falder hurtigt i søvn, og jeg ligger bare og nyder hans varme og hans duft.

Der hår hurtigt 3 timer hvor jeg bare ligger og tænker og så vågner Louis og kigger forvirret hen på mig. "Godmorgen" visker jeg stille, "jamen godmorgen" svare han med et lille smil. "Hvor er Tessa?" Spørger han, "Gud ja.. Vil du ikke lige tjekke til hende?" Spørger jeg, han nikker og forsvinder ud af døren. Han kommer ikke tilbage, hvilket gør mig lidt forvirret, jeg løsner mig ud af Harrys arme og går ind på Tessa og mit hotelværelse hvor jeg finder Louis og Tessa ligge og sove i vores seng. Sødt.

Jeg finder min mobil frem og tager et par billeder af dem.

Derefter går jeg i bad.

*_**_**_*

Jeg har nu fået tøj på, og Louis og Tessa sover stadig.

Men klokken er næsten ti, så jeg bør nok vække dem nu, vi skal jo flyve klokken 2.

Jeg går hen til Tessa og vækker hende blidt.
Så går jeg hen til Louis og ryster stille i ham, men det vågner han ikke af. Så ryster jeg kraftigt og det vågner han halvt af, han kigger mærkeligt på mig og falder så i søvn igen.

Jeg går hen i køkkenet, finder et glas og fylder det halvt med vand. Så går jeg hen til Louis og hælder det lige ned i ansigtet på ham. Haha! Hans ansigts udtryk er priceless! Han ser forvirret og træt ud! Haha..

"Hvad skulle det til for?" Vrisser han og rejser sig op fra sengen, "du vågnede ikke og klokken er halv to!" Siger jeg stressende. "FUCK!" Siger han helt panikked. Han løber ud af værelset og er derefter væk.

Så begynder jeg at grine, klokken er kun 10..

|~.~||~.~||~.~|

Vi køre nu i bilen som drengenes bodyguard også sidder i. Vi er på lufthavnen nu, men vi køre derinde og så helt hen til flyvemaskinen. Der køre to lufthavns politi biler foran og bagved os.

Da vi er nået til privatflyet stiger vi ud af bilen og går op i flyet. Vores kufferter bliver båret ind i flyet af nogle andre mænd.

Da vi er inde i flyet for vi sat os, denne gang sidder jeg ved siden af Niall, Harry og Tessa sidder sammen og Liam og Louis sidder sammen.

Jeg ved ikke lige hvorfor vi sidder sådan.. Men det er nok fordi at Harry vil sidde sammen med Tessa..

Niall for hurtigt sat sig til rette og allerede inden vi overhovedet når at trille har han bestilt en hel buffet haha..

Ej han har bare 'bestilt' en sodavand og noget slik og så begynder han at se film..

>~<|>~<|>~<

Hvorfor kan jeg ikke falde i søvn?!
Jeg forstår det sgu ikk?!!
Jeg har ikke sovet i over 24 timer nu, og jeg kan ikke falde i søvn. Alle de andre sover og det har de gjort i mindst 3 timer nu..

Jeg rejser mig op fra mit sæde og prøver så godt jeg kan at liste mig forbi en snorkene Niall. Derefter går jeg lidt frem og tilbage i flyet.

Lyset er slukket i flyet, men der er nogle enkelte lamper nede ved stuedesserne der er tændt. Jeg går ned til dem og en af damerne der hedder Sille siger "Hej Vega" og smiler. "Hej" smiler jeg tilbage. Grunden til at jeg kender hendes navn er at det står på hendes navneskilt.

"Må jeg sidde her lidt?" Spørger jeg, de nikker allesammen. Jeg sætter mig på en mælkekasser og de andre stuedesser sidder på deres pladser.

"Vega?" Spørger en af pigerne så. Der er tre stuedesser og de virker rigtig søde.

"Ja" svare jeg smilene, "er det ikke helt vildt at være så gode venner med de drenge?" Spørger hun så, "jo, jeg er selv Directioner, men nu tænker jeg mest på dem som venner"

"Hvad med Harry?" Spørger Sille, "øhm., det er lidt indviklet, men vi er bare rigtig gode venner" hun kigger med det der 'jaja.. Helt sikkert' blik..

"Men er i også fans af dem?" Spørger jeg, de bliver alle lidt røde i hovedet, "ja" svare Sille stille, "hvorfor går i så ikke helt bananas over dem? Og spørger om billeder og snakker med dem?" Spørger jeg så forvirret.

De trækker på skuldrene, "det er da lidt pindeligt" svare de så. "Nej nej" sukker jeg glad. "Når de vågner så kommer i helt tæt på dem! Det lover jeg jer!"

Harry Styles' Secret BabyWhere stories live. Discover now