5️⃣3️⃣

994 46 11
                                    

(1 år senere)
*Vegas synsvinkel*

"Jeg keder mig!!!" Siger jeg højt for mig selv, jeg har ikke lavet noget som helst den sidste måned udover at være lidt sammen med Harry og Tessa. Det seneste år har vi været meget sammen og det har været rigtig hyggeligt! I dag skal drengene på tourne og Tessa og jeg skal med! Jeg glæder mig SÅ meget! Det bliver så fedt! Og så for jeg også set en masse af verdenen.. Min lille Enzo skal bo hos Kimmie i den tid jeg er med dem på tournén, jeg kommer til at savne ham og min familie. Men det skal nok gå.

Drengene kommer ved 3 tiden i nat og klokken er kun 3 om eftermiddagen, og jeg glæder mig så meget at jeg keder mig. Det giver sikkert ingen mening, men det er sådan jeg har det..

>.<|>.<|>.<

"Baby i'm perfect, perfect for you!" Synger jeg højt jeg går rundt i huset og for ryddet det sidste op og for pakket det sidste imens jeg høre høj musik og synger med. Hæhæ.. Jeg elsker virkelig at synge og danse, det har jeg gjort siden jeg var 3! Men jeg er ikke særlig god til det desværre..

Klokken er nu 00.00 og nu er jeg ved at dø af spænding! Jeg begynder igen at synge og sprutte rundt som en eller anden skør fisk eller noget..

"Pillow talk
My enemy, my ally
Prisoners
Then we're free, it's a thriller

I'm seeing the pain, seeing the pleasure
Nobody but you, 'body but me, 'body but us
Bodies together
I'd love to hold you close, tonight and always
I'd love to wake up next to you

So we'll piss off the neighbours
In the place that feels the tears
The place to lose your fears
Yeah, reckless behavior
A place that is so pure, so dirty and raw
Be in the bed all day, bed all day, bed all day
Fucking in, fighting on
It's our paradise and it's our war zone
It's our paradise and it's our war zone"

Den sang er SÅ god! hans nyeste sang 'Its you' er altså også mega god! Jeg har egentlig aldrig mødt ham, altså Zayn.. Drengene har heler aldrig talt om ham? Jeg ved godt at de vidst er lidt uvenner, men altså.. De har været bedstevenner i 5 år.. De burde i det mindste have haft skrevet tillykke til hans fødselsdag..

>~<|>~<|>~<

*ding dong*

Jeg skynder mig hen for at åbne døren og da jeg gør det ser jeg drengene, Liam, Niall, Louis og Harry, når ja og Tessa. De får alle et kram, også Niall. Jeg tror at vi er blevet venner igen, og det er jeg så glad for!

"Glæder du dig?" Spørger Louis, jeg nikker "gør I?" Spørger jeg, de nikker alle. "Det er jo vores første Tour efter pausen, det bliver så fedt at se vores fans igen" svare Liam. "Det kan jeg godt forstå!" Smiler jeg. "Bussen kommer om 10 minutter, hvad skal vi lave ind til da?" Spørger Harry, jeg trækker på skuldrene. "Far.." Visker Tessa "ja.." Visker han tilbage, "jeg er træt" visker hun igen. "Kom her" smiler han og bære hende op om hans mave. Det er ret sødt..

//det her er ret pinligt.. Men kan i huske hvor gammel Tessa er? Altså nu efter 1 år.. Har hukommelse som en guldfisk😂😂//

Harry Styles' Secret BabyWhere stories live. Discover now