Poznání...

427 23 4
                                    

*Lauren*

Jako vždy jsem se sešla s mojí kamarádkou a parťačkou Ally v baru STOP a čekaly jsme na zbytek holek. Jelikož je to tu uzavřené tak se sem dostat paparazi nemůžou, což je mimochodem to nejlepší, protože, když jste zpěvačka z jedné skupiny, která paří mezi nejlepší na celým světě tak moc soukromý nenajdete.

Konečně dorazily i holky a mohlo se začít pařit a pít, ale budu si muset dát pozor na Camilu, která je až moc přítulná, když je připitá. Jestli se ptáte proč, tak pro to existuje jednoduchý vysvětlení. S Camzi jsme vždy měly takové úžasné pouto. Nevím co, ani jak a ani proč, ale strašně moc mě něco k ní přitahuje jako magnet. Nedá se tomu zabránit, ale bojím se, že kdyby to věděla, tak už se mnou v životě nepromluví. A to já absolutně nechci, když se poprvé v životě cítím tak šťastná.

*Camila*

Dneska se budu muset víc ovládat. Přece si jen chci něco pamatovat, když jsem na blízku Lauren. Panebože :O Lauren to tak strašně moc slušelo, ostatně jako vždycky. Je prostě dokonalá, ale co když se moje malé tajemství, že jsem k ní přitahovaná jako k magnetu dozví, co když se dozví, že jsem do ní zamilovaná. To se absolutně nesmí stát. Ona si zaslouží někoho lepšího.

*Lauren*

Šla jsem za zbytkem holek, přivítala jsem se s nima a s Camzi jsme se objaly. Bože, je to něco dokonalého a nepopsatelného, když mě tak pohladí po zádech, úplně mi přeběhne mráz ... Holky si chtěly objednat, tak jsem využila situace a šla jsem nám objednat pití. Přece jen nějak jsem se musela vyhnout blízkosti Camily... Po tom co jsme všechny do sebe koply už asi 6 skleničku, tak jsme šly na parket tancovat. Camzi se ke mě začala až moc přibližovat a tancovala nalepená na mě. To už jsem nemohla vydržet a šla jsem k nám na hotel. Měly jsme ho jen přes ulici, takže to bylo fajn.

Hned co jsem dorazila na náš pokoj, ano náš, protože bohužel pro mě byla se mnou na pokoji Camila. Jsem šla do koupelny, napustit si vanu s pěnou. Pořebovala jsem se odrelaxovat. Nějak toho na mě bylo moc za tenhle večer. Když v tom se mě najednou někdo dotknul.....

POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ...

VŠEM CO DOČETLI AŽ JSEM CHCI MOC PODĚKOVAT ZA KAŽDÝ COMMENT NEBO VOTE. DÍKY VÁM SE POSOUVÁM DÁL A DÁL. DOUFÁM, ŽE SE VÁM MŮJ NOVÝ PŘÍBĚH BUDE LÍBIT A ŽE BUDETE I NADÁLE VĚRNÍ ČTENÁŘI.

Vaše Kate Blackk

Jednorožec a dráčekजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें