Čuveni Harry

865 54 0
                                    

''Karol, želiš li pizzu ili pljesku?"

"Mmm, šta vi budete uzimali, uzmite i za mene. Mada ne znam koliko nam je pametno da sad jedemo kada nam je utakmice za skoro tri sata, nećemo moći da se pomeramo, kamo li da trčimo po terenu!"

"Ma koga briga za to, snaći ćemo se nekako za trčanje...pizzaaaa...." viknuli su Teodor i Oliver uzimajući pare koje im je Adam davao, mada ne znam ni kako ćemo izdržati sa novcem ovim tempom, potrošili smo već pola džeparca, a nije ni prošlo pola meseca, a mama i tata nam šalju svakog prvog u mesecu novac..

"Potrudite se da vratite kusur" viknuo je Adam za njima

"Ništa se ti ne brini, kad smo mi još došli bez kusura!" nasmejali su se i lupili dlanom o dlan, što je u njihovom slučaju to bilo ostaćemo i dužni..

- - - - - -

"Karol ako tako nastaviš biće dovoljno i samo da neki dečko prodje pored tebe na utakmicu ti ćeš ga obaliti!" na Teodorove reči samga samo razvalila šakom po ledjima

"AaAaAa imašš jakuu ruku za jednu damuu! Nije ni čudo što nemaš dečka.. paa ubila bi ga!"

" Vrlo dobro znaš što ja nemam dečka!!Pre nego što bih ja uopšte i uspela da ga nadjem vi bi ga već ubili!" sva trojica su se bacila u smeh, ali su znali da sam uprau, verovatno su se zbog toga i smejali..

- - - - - -

19:58h - utakmica bi trebala da počne samo čekamo trenutak kada ce nas prozvati..

Trener: Dajte tamo sve od sebe i kao što smo i radili na treninzma tako i sad..verujem u vas!

Stavio je desnu ruku ispred sebe kao što smi i svi ostali to isto uradili, spustili smo malo ruke pa povukli uvis "DOO POBEDEE" dok smo išli kroz tunel do terena Teodor mi je stavio ruku oko ramena i privukao sebi..

"Jesi li zapamtila šta smo ti juče pričali?"

prevrnula sam očima "Ne šta!?" pravila sam se luda

"Ne prilazi tom dečku, prepoznaćeš ga ima kapitensku traku."

"Ma daj molim te.. pustite me sa tom pričom ne želim dame štitite tamo, želim da učestvujem u igri isto koliko i vi!!" sklonio je ruku sa mog ramena

"Okej. Ja sam te upozorio!" mogla sam videti koliko je bio ljut, verovatno bi me udario zato sto ne želim da ga slušam da me ne voli ovoliko..

Tribinama se orio glasan aplauz dok smo izlazili, tj dok su oba tima izlazila.. Gledala sam koji dečko od njih ima kapitensku traku.. i eto ga.. ne mogu ga videti ceo je pokriven ima kacigu. ali ne čini mi se kao toliko opasan dečko...

Stali smo na pozicije, a taj dečko Harry i Oliver kao kapiteni su stajali u sredini dok je izmedju njih bila lopta ko prvi do lopte njegova je

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Stali smo na pozicije, a taj dečko Harry i Oliver kao kapiteni su stajali u sredini dok je izmedju njih bila lopta ko prvi do lopte njegova je.. na sudijin znak odobravanja početka utakmice Harry je bio brži, u njegovim rukama je bila lopta,

 na sudijin znak odobravanja početka utakmice Harry je bio brži, u njegovim rukama je bila lopta,

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

pogledom sam pratila kako se kreće taj dečko stvarno ume sa ovom igrom.. dok sam ga tako izgubljena u mislima pažljivo posmatrala osetila sam jak udarac u rame pa zatim bol u ledjima bila sam na zemlji.. zatim sam osetila stisak oko mojih šaka.. to je bio Teodor..

"Rekao sam ti! Nema milosti!" rekao je i pokazivao rukom u pravcu Harry-ja

"Ne, nije mi ništa uradio. Ovo sam doživljavala i na drugim utakmicama." slagala sam ovo je bio mnogo jači udarac nego bilo koji koji sam do sada dobijala...

Ovaj put je bila lopta u mojim rukama, probijala sam se kroz masu suprotne ekipe ne bi li došla do svojih igrača, s' obzirom da je padala kiša nespretno sam se okliyala i pala na kolena, ali lopta je još uvek bila u mojim rukama.. kada sam podigla pogled sa lopte susrela sam se sa smaragdnim očima, mogla sam ih gledati večno preko kojih su padali pramenovi smedje kovrdžave kose 'ima dugu kosu' pomislila sam u sebi..

 kada sam podigla pogled sa lopte susrela sam se sa smaragdnim očima, mogla sam ih gledati večno preko kojih su padali pramenovi smedje kovrdžave kose 'ima dugu kosu' pomislila sam u sebi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Dobro do kada ćeš da buljiš u mene. Skoncentriši se na igru, malopre si bio ne pažljiv pa si se našao na zemlji, mogao si i teže da prodjes, imao sam milosti. Evo imam je i sad umesto da ti oduzmem loptu i polomim par kostiju kao što imam običaj ja te ovde čekam dok se prizoveš pameti.. Iskreno ne znam ni ja zašto!" uzela sam loptu ustala i nastavila dalje, čini se kao da me je namerno pustio da prodjem pored njega, ali zašto!? To je ipak bio čuveni Harry...koji nema milosti..

Nisam mu smela ništa odgovoriti da ne bi provalio zbog glasa da sam devojka.. ali mu svakako ne bih ostala dužna. Ja da ćutim!? Ne, ne ide to uz mene..

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Izgubili smo za jedan poen..zbog čega bi mnogi žalili, ali je nama to bilo kao pobeda.. veliki uspeh za nas...ipak smo prvi put dogurali dovde..Uzela sam torbu i krenula ka svačionicama kako bih se što pre presvukla i istuširala..
Izvukla sam telefon iz džepa kako bih javila mami šta smo uradili, kucajući poruku osetila sam jak pritisak na grudima...

'Da li sam to ja upravo udarila u nekoga!?'.. podigla sam pogled sa telefona, ali nisam baš mogla čisto da vidim ko je to bio zbog svetla na telefonu i mrklog mraka oko sebe...

American Girl  Where stories live. Discover now