Hello!!:3

830 16 5
                                    

Hello! Hello! Hello!❤❤❤❤❤

Hát ismét köszönöm a sok olvasót, voteot és kommentet! Aranyosak vagytok, hogy néhányan még privát uzibe is írtatok nekem:) mindig szívesen válaszolok a kérdéseitekre és az építő kritikákat is fogadom;) bármikor írhattok:3

Hát hoztam egy kis ötletet. Ahogy azt már egyszer írtam, sok áldott ötletem a telefonomban szunnyad, de pár napja megindultak az ihletek (ezért is van ritkabban rész most). Nemsokára kezdek itt watten még egy könyvet, mert a Love Zone-t nem tervezem túl hosszúra. Ismét elfogadnék egy kis segítséget abban melyiket kezdjem el. Felteszem ide a már ismert Lost Boy prológusát és egy újabb ötletemét, a Love me in a different way!-t.
Jó lenne ha kommentben kapnék pár szavazatot valamelyikre:) előre is köszönöm.

Lost Boy [muke fanfic.]

Az emberiség által kitagadott életsílusú fiúk, boldog kapcsolatban élnek. De ez így is marad? Jön egy lány, aki le akar csapni szőke hercegünkre. Lehet sikerül is neki? Nézzük Michael képes lesz e megtartani kedvesét, s a lány képes lesz e elengedni Lukeot. Vagy tán Luke akar majd a lánnyal maradni...?


Love me in a different way! [H.S. fanfic.]

Egy lányt elrabolnak és fogsában tartanak. Az okát sokáig nem tudjuk, de mikor kiderül, hogy miért kell együtt élnie egy beteg elméjű gyilkossal, tán megváltozik az egész világnézete. Talán a lányt elhagyja a félelme és vonzódni kezd hozzá? De miért ilyen titokzatos? Holly, kinek második neve Heaven, talán bele csöppen az igazi pokolba..


Ui: nemsokára lesz rész a Love Zone-ban és a Challenge-ben. ;))))

Only Sex [ ch fanfic.]Where stories live. Discover now