5.fejezet

2.2K 97 0
                                    

Kis kínos idő után lefeküdtünk Calummal egymás mellé.

-Örülök, hogy itt maradtál Ally. -törte meg a köztünk lévő csendet.

-Én is. Igazán jól érzem magam veletek. -válaszoltam. Átkarolta a derekam, majd így feküdtünk tovább. Mikor épp elaludtam volna felém fordult.

-Ally, alszol már?-kérdezte suttogva.

-Mostmár nem. -feleltem alig hallhatóan.

-Akkor jó -nevetett, majd felült az ágyon. -Tudod szeretném, ha a barátságunk nem csak holnapig tartana...szóval, ha belegyezel megadhatnád a számod, én is neked és összefuthatnánk többször is.

Kicsit meglepett amit mondott, de kicsattantam az örömtől. Alig bírtam ki, hogy el ne sikítsam magam. Nagyon megkedveltem őt is meg a többieket is.

-Az jó lenne. Benne vagyok. -mondtam és bár nem láttam, tudtam, hogy elmosolyodott.

Visszafeküdt mellém, megint átkarolt, majd hallgattuk egymás szuszogását míg el nem nyomott minket az álom.

Horkolásra ébredtem. Calumban, mintha egy medve bújt volna meg. Képtelen vagyok így aludni. Elhatároztam, hogy mégis csak lemegyek a kanapéra. Csak nem olyan koszos. Ahogy sétáltam le a lépcsőn, megcsúsztam az utolsó előtti foknál és estem egy nagyot, de nem zavart, csak végre el akartam jutni a kanapéhoz, hogy aludhassak. Mikor eljutottam a villanykapcsolóig felkapcsoltam, majd egy borzalmas látvány fogadott. Nem gondoltam volna, hogy ennyire mocskos. Mindenhol üdítő foltok és morzsák. Undorító. Úgy érzem ezt az ötletet hanyagolom. Visszaindultam az emeletre, hogy megnézzem a többi fiút, hátha ők nem horkolnak és befogadnak. Először egy Don't stop matricával díszített ajtót találtam. Halkan benyitottam. Luke feküdt bennt. Mikor épp elindultam volna, hogy felébresszem elkezdett horkolni. Fordulhattam is vissza. A másik oldalon lévő ajtóhoz léptem. Ezen egy Rolling Stone logó díszelgett. Benyitottam, majd megpillantottam Ashtont. Közelebb mentem, majd kicsit megpiszkáltam a vállát hátha felébred. Meg sem mozdult, még akkor sem mikor szólongattam. Így hát ezzel a kísérletemmel is felhagytam, hisz csak úgy nem fekhetek be mellé. Kimentem, majd az utolsó, Calum szobája melletti szobához sétáltam. Az ajtó tele volt firkálva mindennel, de amit először kiszúrtam az egy Calum büdös felirat volt. Igen, ez biztosan Michael szobája. Éppen rátettem a kezem a kilincsre mikor hallottam valami mozgást bentről. Hallgatóztam az ajtónak támaszkodva, de nem hallottam semmit. Mikor lenéztem, megláttam, hogy az ajtó alól fény szűrődik ki. Bekopogtam.

-Tűnj el Luke! Nem adom vissza a pingvint, nőlj fel és próbálj meg nélküle aludni! -hallgattam végig benntről Michael kiáltását.

Benyitottam, majd lassan bementem, mire ő meglepetten, de egy nagy mosollyal fogadott.

-Ally..-csodálkozott.

-Szia. -álltam az ajtóban.

-Hát te mit keresel itt? Nem Calummal kéne aludnod?-nevetett.

-Megpróbáltam, de elviselhetetlen a horkolása. -nevettem én is.

-Igazad lehet, gyere huppanj ide!- ütögette meg az ágyat maga mellett.

Becsuktam az ajtót és leültem mellé. Az ágya nagyon puha, szinte belesüppedtem.

-Hogy hogy nem alszol még?-fordultam felé.

-Nem vagyok álmos. Tudod nálam egy buli kb 2 napig tart, ha nem tovább. -viccelődött.

-Oh, értem Pinky. -mosolyogtam rá.

-Ne hívj Pinkynek.-nyávogott, mint egy lány.

-De de. Ez lesz a neved.

-És ha átfestem a hajam?-kacsintott rám.

-Akkor majd kitalálok valami hozzád illőt.

Még vagy egy órán keresztül beszélgettünk, viszont mikor a családomról kérdezett tereltem a témát, amit valószínűleg észrevett. Az viszont jól esett, hogy nem erőltette a témát. Annyira jó, hogy megbízhatok benne.

-Na kezdesz álmos lenni?-kérdeztem Michaelt, aki már csúszik le az ágyról.

-M..mi?-nyögte.

Ahogy kimondta a szavakat, csúszni kezdett. Próbáltam visszatartani, de csak azt értem el, hogy én is utánna estem. Nagyott koppantunk, bár én puhára estem.

-Auch! -nyöszörögte.

-Ne haragudj! - nevettem ki. De nem csak őt, magamat is. Szerencsétlenek vagyunk így kettesben.

Csak feküdt a földön, én rajta és nevettünk. Vegül visszamásztunk az ágyra és ledőltünk. Egy kis időbe telt míg harcoltunk a takaróért, de közelebb húzódtunk egymáshoz és így aludtunk el.

***

Reggel elég kómásan keltem. Pink hajú barátom még aludt. Semmiképp sem akartam felriasztani, ezért nem másztam ki mellőle. Pihengettem egy darabig, de nagyon szomjas lettem. Épp fel akartam állni, mikor Michael megfordult és karját derekamra helyezve lefogott. Megenyhültem aranyos arca láttán. Hozzábújtam és addig feküdtünk így míg valaki be nem jött a szobába.

-Michael nem láttad...-lépett be Calum. Megakadt a szava. Hangos bejövetelére Pinky is felriadt.

-Ohh, bocs. Nem zavarok tovább. -mondta flegmán, majd kisétált, hangosan becsapva az ajtót maga után.

Michaellel csak bámultuk egymást és némi bűntudatot éreztem magamban, de hogy őszintén bevalljam nem tudom miért. Nem vagyok Calumnak senkije, nincs joga rám haragudni és hát Michaellel nagyon jó volt együtt tölteni az éjszakát.

Only Sex [ ch fanfic.]Where stories live. Discover now