Gemenii Bennet

733 40 3
                                    

Primul lucru pe care l-am făcut după ce a plecat el a fost să scotocesc prin șifonierul lui. Avea atâtea uși și sertare că nu știam de unde să încep.
Am deschis ușile de sus, care erau cele mai mari și în față mi-au apărut zeci de umerașe cu sacouri și cămăși de diferite culori. Erau atât de frumos călcate și aranjate.
Am trecut la un sertar mai mic din partea dreaptă și am dat de o mină de aur - boxerii lui. M-am servit cu o pereche de culoare neagră, pe care i-am aruncat pe umăr. În căutarea mea am mai dat de o colecție impresionantă de cravate, și după o lungă căutare am reușit să găsesc tricourile mult dorite. Am ales unul negru pentru a-l asorta cu boxerii și am mers la baie.
Odată ajunsă acolo, m-am scufundat până la gât în apă călduță cu spumă, bucurându-mă de mărimea căzii de formă ovală ce stătea lângă un perete de culoare gri care avea textura unei stânci reale. Restul băii era de culoare albă, excepție făcând parchetul din lemn închis la culoare.
M-am bucurat de căldura apei și de relaxarea ce venea odată cu ea, gândindu-mă că eram oficial iubita lui Waylon și speram din suflet ca totul să meargă bine între noi. Altruismul și cavalerismul din seara asta mă impresionaseră plăcut și mi-au dat siguranță, ceea ce însemna că îl judecasem greșit. Cel puțin intuisem bine faptul că voi avea parte de plăcere alături de el. Nimeni nu reușise să-mi ofere un orgasm nici măcar pe jumătate la fel de intens ca cel oferit de Waylon, nici măcar eu. Și mai fusese un sentiment intens pe lângă plăcerea fizică, m-a făcut să simt că îi aparțin și poate face orice își dorește cu mine.
Am terminat cu baia și m-am învelit într-un prosop mare și pufos, așteptând să mă usuc. Am îmbrăcat boxerii și tricoul râzând. Tricoul lui îmi era cu trei mărimi mai mare, dar nu îmi stătea rău. Mirosul dulce și plăcut al tricoului mi-a umplut nările.
Era ciudat cât de apropiați și fără inhibiții eram deja eu și Waylon. Eram la prima întâlnire, iar eu deja îi purtam hainele și dormeam la el acasă.
Am oftat ca o îndrăgostită și am mers înapoi în dormitor, unde am dat de un Waylon ud ce avea doar un prosop în jurul taliei. Era cu spatele la mine, iar eu eram tentată să îi zgârii pielea aia perfectă și strălucitoare ce se mula peste mușchii frumos conturați. Dar în loc de asta, m-am dus și i-am mângâiat spatele, simțind cum i se face pielea de găină. S-a întors spre mine aruncându-mi un zâmbet pervers și o privire mirată și amuzată în același timp. Eu însă aproape salivam. Pieptul lui era exact așa de musculos cum păruse mereu prin cămașă, iar părul de pe el îi atesta masculinitatea. Privirea mi-a coborât mai jos pe abdomen, care era tonifiat, dar nu exagerat. Și în cele din urmă am observat că prosopul era cam deformat de la erecția lui evidentă.
- Trebuie să recunosc că te prinde îmbrăcămintea, spuse analizându-mi ținuta.
- Pe tine te prinde bine lipsa îmbrăcăminții, am spus trasând o linie cu arătătorul dintre pectorali până la linia prosopului.
M-a prins de șold și m-a lipit brusc de el, astfel încât îi simțeam erecția caldă atingându-mă prin prosop.
- Ție chiar îți place să mă tentezi, Rachel, dar să știi că nu-mi stă în fire să-mi încalc cuvântul dat, spuse cu buzele foarte apropiate de ale mele.
Luasem asta ca pe o provocare. Apreciam enorm faptul că voia să-mi demonstreze adevărul cuvintelor lui, dar mie îmi plăceau provocările și mă simțeam prost știind că el rămăsese nesatisfăcut, așa că am ales să îi întorc favorul.
M-am retras din strânsoarea lui și m-am așezat pe genunchi, smulgându-i prosopul. Nu am avut curajul să îl privesc ca să-i văd reacția, pentru că nu mai făcusem asta înainte și habar nu aveam ce urmează să fac. Dar era un schimb corect, și el făcuse asta pentru mine. În plus era primul care îmi oferise așa ceva, deci merita să fie primul care și primește.
M-am apropiat mai mult, oftând în sinea mea. Mi-am pus o mână pe obiectul muncii, după care mi-am lăsat buzele alunece ușor pe el. A scos un geamăt care mi-a făcut pântecul să se contracte. Avea un gust dulce dar sărat în același timp, era un gust plăcut.
Obișnuiam să consider asta ceva înjositor pentru o femeie și chiar dacă eram încă puțin reticentă legat de ceea ce făceam, dar cu el era diferit de ceea ce crezusem. O făceam din... altruism. Și îmi dădea din nou acea căldură ciudată în piept.
- Rachel, ar trebui să te oprești, spuse respirând greu.
Aveam de luat o decizie, ori suportam partea nasoală pentru plăcerea lui, ori continuam altfel. Dar știind bărbații, probabil lui i-ar plăcea prima variantă, chiar dacă fusese gentleman și îmi spusese să mă opresc. Așa că am continuat până am simțit un lichid cald și vâscos făcându-mă aproape să mă înec, împreună cu niște zgomote flatante.
M-am retras și am înghițit dezgustată atât de gustul amar, cât și de textură, dar nu am lăsat să se vadă asta. I-ar fi distrus probabil plăcerea.
- Rachel, ești o femeie incredibilă, oftă zâmbind.
- Mulțumesc, am spus simțindu-mă puțin ciudat să îl privesc în ochi după ce făcusem.
- Pari puțin agitată, Rachel. Ești bine? Întrebă puțin îngrijorat.
- Da, doar că nu am mai făcut asta până acum.., am spus mușcându-mi buza.
S-a uitat la mine șocat, apoi a zâmbit. 

Jocuri PrimejdioaseWhere stories live. Discover now