Sinceritate

779 44 4
                                    

Amândoi eram tensionați în drum spre "locul mai retras". Eram absolut sigură că prin asta se referă la dormitorul lui, iar ideea mă intriga. După câteva minute bune de mers, am ajuns în zona rezidențială, lucru care nu prea era de mirare având în vedere că era vorba de Waylon. Păcat că pe mine mă lăsau rece tipii bogați, puțin îmi păsa de ce avea din punct de vedere material, eu îl voiam doar pe el.
Drumul părea interminabil, nerăbdarea fiind amplificată de tăcerea apăsătoare și tensiunea sexuală ce o emanam amândoi. Eram aproape la ieșirea din zona rezidențială, iar eu am început să mă întreb râzând în sinea mea dacă nu cumva era într-adevăr un criminal în serie și mă ducea undeva sa mă tortureze și să mă ucidă. Totuși a virat într-un final la stânga, oprind în fața unei porți mari din lemn închis la culoare, cu modele spiralate frumos cioplite. Întunericul mă oprea să văd modelul în detaliu, dar și așa era frumoasă. Tipic unui artist ca Waylon sa fie înconjurat doar de artă.
A întins mâna spre torpedo, atingându-mi "din greșeală" în treacăt coapsa. A scos o mică telecomandă cu multe butoane, iar în momentul în care a apăsat unul din ele poarta s-a deschis, lăsând la vedere un peisaj care îți tăia respirația.
Nu mai văzusem o asemenea curte. Era o imensă operă de artă, începând cu luminile pitite în iarbă, făcând totul să pară scos din altă lume. Cerul senin lăsa luna să scalde întreaga curte în lumina ei, intensificând efectul luminilor. Tufele de trandafiri erau tăiate în diferite forme, florile având și ele diverse culori. Gazonul avea modele șerpuite, fiecare cu altă nuanță de verde. Din loc în loc câte un copac își legăna crengile parcă dansând în direcția vântului. Statui feminine mai mult sau mai puțin dezbrăcate erau prezente din loc în loc pe marginile cărării de piatră ce ducea spre casă. Cărarea se lărgea pe mijloc pentru a lăsa loc unei fântâni superbe în formă circulară. În mijlocul ei stătea o femeie din piatră cu părul lung, care îi acoperea zona intimă. Aceasta ținea pe umăr un vas din care curgea apă neîntrerupt, iar în jurul ei avea mici îngerași îngenunchiați ce ridicau mâinile spre ea.
Cât despre casă, nu era una din vilele alea tipice imense cu arhitectură contemporană hidoasă, ci era o combinație armonioasă între cea victoriană și edwardiană. Avea două etaje, fiind vopsită într-o combinație frumoasă de culori: crem, vișiniu și negru.
Odată intrată mașina în curte, poarta s-a închis și el a avansat pe cărare până în fața casei. A oprit motorul ieșind în grabă din mașină și a venit să-mi deschidă portiera. Mi-a întins mâna și m-a ajutat să ies din mașină, aruncându-mi o privire ciudat de drăgăstoasă.
- Ce e? L-am întrebat văzând că mă privește nemișcat.
- Ești doar foarte frumoasă, spuse zâmbind.
Am zâmbit și eu, simţind cum un roi de fluturi îmi umple stomacul. Fiori de gheaţă mi-au străbătut șira spinării când mi-a luat fața în palme și contactul vizual a devenit mai intens. Buzele lui au avansat spre ale mele, oprindu-se la câțiva milimetri, pentru a-mi da ocazia să-l refuz. Văzând că nu am de gând să-l opresc și-a lipit buzele moi și calde de ale mele, trezind în mine un sentiment pe care nu îl mai trăisem. Pe lângă atracția fizică evidentă, era ceva ce îmi făcea pieptul sa explodeze de fericire și îmi încălzea tot corpul.
În scurt timp a întrerupt sărutul, exact atunci când mă bucuram de el mai mult. Mi-a mângâiat obrazul cu degetul mare, oftând.
- Uite Rachel, vreau să clarific de la început faptul că nu te-am adus aici ca să te bag în pat, spuse cu seriozitate.
- Atunci de ce m-ai adus? Am întrebat îndoindu-mă puțin de sinceritatea lui.
- Vreau să fim într-un mediu mai intim, unde putem sta comozi și discuta în liniște, răspunse deși eu aveam să mă îndoiesc până la proba contrarie.

- Mhm, să discutăm, am spus amuzată.

- Deci așa părere rea ai despre mine? Întrebă râzând.
- Glumesc, l-am liniștit.
Mi-a zâmbit și m-a luat de mână, ducându-mă spre intrare. Aparent, ușa lui nu a fost încuiată, pentru că a deschis-o pur și simplu invitându-mă să intru. Am intrat într-un living spațios și frumos aranjat. Albul predomina, regăsindu-se în canapele și fotoliile din piele, pe pereți, fiind în armonie cu negrul șemineului, vitrinelor pline de bibelouri, cristale și trofee, draperiilor ce acopereau o mică parte din ferestrele imense, ramelor numeroaselor tablouri cu peisaje și portrete pictate în zeci de nuanțe.
Odată intrați, o doamnă micuță cu părul scurt și cărunt, undeva la 50 și puțin de ani ne-a întâmpinat.
- Domnule Bennet, domnișoară, ne salută ea prietenoasă.
- Bună Julie, ea este Rachel, spuse "domnul Bennet" arătând spre mine. Rachel, ea e Julie, menajera mea.
- Încântată, draga mea, spuse întinzându-mi mâna. Am auzit multe despre dumneata.
- Va rog, spuneți-mi Rachel, am spus strângându-i ușor mâna fragilă și întrebându-mă ce i-o fi spus Waylon despre mine.
- Domnule, bucătarul v-a lăsat o tavă de lasagna și una de mini eclere în frigider.
- Foarte bine, mulțumesc. Ești liberă îi spuse drăgăstos.
- Noapte bună, ne-a urat Julie plecând spre o altă cameră.
Waylon mi-a făcut semn să merg după el pe niște trepte.
- Deci, domnule Bennet, observ că aveți și bucătar și menajeră, l-am ironizat.
- Julie a fost menajera părinților mei înainte ca ei să se mute în Florida și mi-a părut rău să rămână fără slujbă la vârsta ei, așa ca am luat-o la mine, spuse zâmbind la felul în care l-am numit. Cât despre bucătar, dacă nu ar fi Louis eu aș da foc la întreaga casă, spuse râzând.
Deci un bucătar groaznic, dar un om cu suflet bun. Ăsta era un lucru pozitiv de adăugat pe listă.
La capătul treptelor începea un coridor lung, iar Waylon m-a dus până la ultima ușă din dreapta, pe care a deschis-o, invitându-mă să intru într-un superb dormitor, care probabil era al lui. Aici predomina culoarea piersicilor atât pe tapet cât și pe patul imens îmbrăcat în lenjerie din satin. Mobila din lemn de culoare deschisă făcea camera sa pară și mai luminoasă. Mi-a făcut semn să iau loc pe unul dintre fotoliile din vecinătatea balconului, iar eu am răsuflat ușurată că am scăpat de povara tocurilor care îmi făcuseră praf picioarele.
- Vrei să bei ceva? Întrebă ușor amuzat.
- Mm, am prins strategia. Vrei să mă îmbeți și apoi să profiți de inocența mea, am concluzionat sarcastică.
- Ah, mi-ai dejucat planul. La naiba, cum ți-ai dat seama? Întrebă cu falsă indignare.
- Bine, am să-ți fac pe plac, am spus râzând.
- Revin atunci, spuse plecând în grabă.
Ochii mei au început să caute detalii ale vieții lui prin cameră. Pe noptieră era încadrată într-o ramă argintie de formă ovală o poză cu Waylon și o doamnă elegantă, dar mai ales frumoasă, care probabil era mama lui având în vedere asemănarea. M-am ridicat și am început să mă plimb prin cameră. Aveam o agitație ciudată și niște emoții îngrozitoare. Înăuntrul meu se contraziceau o grămadă de gânduri. Spusese că vrea să mă cunoască, dar nu eram sigură că vrea ceva serios. Îmi doream să ajung în patul lui, dar în calitate de iubită, nu de o simplă aventură.
M-am sprijinit de biroul lui, dând de niște schițe pe coli A3 cu femei în diferite ipostaze. M-a cuprins un val de gelozie şi furie. Voiam să fie doar al meu, dar pasiunea lui probabil nu va permite asta niciodată. Există femei mult mai frumoase decât mine pe care le va picta, iar el e bărbat. E vânător prin natura lui, iar cu prăzi așa ușoare precum acele femei care urmează să stea acolo goale în fața lui şi cu șarmul lui, nu avea cum să iasă bine pentru mine. Tentația avea să-i fie în faţă tot timpul şi nu era legat de mine în niciun fel ca să stea cuminte.
Ușa s-a deschis, iar Waylon a intrat cu două pahare într-o mână şi o sticlă de vin în cealaltă. Le-a lăsat pe măsuţa dintre fotolii şi a venit spre mine.
- Sunt foarte frumoase, am spus cu o ranchiună evidentă.
- Rachel, spune-mi sincer... eşti cumva geloasă? întrebă amuzat.
- Nu, am mințit neconvingător.
M-a îmbrățișat, iar eu am scăpat schițele înapoi pe birou în dezordine.
- Ştiu că o să-ţi sune a vrăjeală ieftină, dar sunt sincer când spun că eşti cea mai atrăgătoare femeie care mi-a trecut pragul, şi nu doar din punct de vedere fizic, spuse cu seriozitate. Şi singura care mi-a stârnit interesul destul de mult cât să vreau să te cunosc, ţi-am mai spus asta şi o să o repet de câte ori va fi nevoie.
I-am zâmbit flatată, dar uşor sceptică. Îmi câştigase încrederea mai mult decât oricare bărbat cu care am avut de-a face, dar instinctul meu nu mă lăsa să îl cred în totalitate. Adevărat, putea să se strecoare în lenjeria mea de multe ori şi nu a făcut-o, deci ce va fi, va fi.
Ne-am aşezat pe fotolii, iar el a turnat vin în pahare. Am ciocnit şi am luat amândoi câte o gură. Aveam nevoie de toată sticla să îmi potolesc gândurile care îmi măcinau fiecare neuron în parte.
- Rachel, dacă vrei să mă întrebi ceva doar fă-o, spuse intuind la ce mă gândesc.
- Cu câte din femeile pe care le-ai pictat ai făcut mai mult decât artă? L-am întrebat neputând să mă stăpânesc.
M-a privit ezitant, după care a privit podeaua.
- Cu majoritatea... Uite, nu am să te mint, nu vreau secrete între noi. Sunt mai multe decât pot număra pe degete, dar adevărul e că sunt dependent de plăcerea pe care o simt când văd că femeile nu-mi pot rezista. Şi de plăcerea fizică, bineînțeles. Ăsta e şi motivul pentru care nu am avut vreo relație serioasă şi am evitat să mă îndrăgostesc.
Răspunsul lui mi-a dat un junghi în piept. Ştiusem în sinea mea că e aşa cum a spus, dar tot durea să aud asta de la el. Fusesem sigură că dacă mă voi îndrăgosti de el aveam să fiu rănită, dar avea dreptate. Ca şi restul femeilor, nu am putut să îi rezist.
S-a ridicat şi a venit în faţa mea, întinzându-mi o mână şi ridicându-mă pentru a mă putea privi mai bine în ochi.
- Ştiu că nu te încântă ce ţi-am spus şi probabil crezi că sunt un nemernic care îţi va frânge inima, dar nu plănuiesc să fac aşa ceva, spuse mângâindu-mi obrazul drept.
- Atunci, dacă tot suntem la capitolul sinceritate, ce vrei de la mine? Am întrebat confuză.
- Vreau să faci parte din viața mea, Rachel. Vreau să am prima relație serioasă alături de prima femeie care mă interesează cu adevărat. Şi aceea eşti tu, spuse luându-mi faţa în palme şi sărutându-mă cu blândețe.
Spusele lui îmi făcuseră inima să tresalte, dar nu aveam să mă arunc cu capul înainte până nu aveam siguranța totală asupra situației. Totuși îi savuram buzele la maxim, erau atât de moi şi perfecte şi... excitante. Nu știam dacă era vinul, dar simțeam că aveam să rup hainele de pe el dacă mă mai săruta mult aşa. În cele din urmă sărutul a fost oprit de el, amândoi respirând accelerat. Ne-am aşezat înapoi şi am mai luat o gură de vin.
- Ce-mi faci, Rachel? oftă el. Am 29 de ani și e prima oară când mă simt atât de bărbat. Poate din cauză că în sfârșit am lângă mine o femeie adevărată, spuse apropiindu-se si luându-mi mâinile în ale lui. 
- Adevărul e că nici eu nu am simțit nimic real de când a murit tata, de fapt nici nu mi-am dorit. Nici măcar prima experiență sexuală nu a însemnat nimic pentru mine. Un singur bărbat a reușit să trezească femeia din mine şi cred că nu e prea greu să îţi dai seama despre cine e vorba, am spus cu subînțeles.
- Mă simt flatat în cazul ăsta. Şi stai liniștită, nici experiențele mele sexuale nu au fost din cele mai spectaculoase.
În timp ce paharele noastre se goleau, discuţiile noastre au trecut de la lucruri personale la probleme manageriale. Aparent era încântat de tema licenţei mele, ba chiar se oferise să mă ajute. Păcat că era prea târziu, pentru că eram aproape de final.
- Ştii, după ce termini cu licenţa ai putea aplica pentru postul de manager la una din galeriile mele, spuse cu superioritate.
- Adică să fiu angajata ta? am întrebat râzând.
- Ai fi mai bine plătită decât la Lust, insistă el.
- Mmm, nu mulţumesc. Prefer să avansez în carieră fără relaţii, i-am tăiat elanul.
- O femeie independentă, îmi place. Ştii, oricine în locul tău ar fi acceptat, mai ales cu situaţia în care eşti. Şi nu neg, mi-ar plăcea la nebunie să lucrezi cu mine, dar îţi respect dorinţa.
- Dorința mea e să reușesc să îmi deschid propria școală de dans sau măcar să cumpăr Giordano Dance School.
- Tu chiar ai aspirații mari şi o voință de fier, ești inteligentă, puternică şi foarte frumoasă. Ştii, eşti genul de femeie ideală pentru multi bărbați. Eşti atât de complexă şi sincer mă mir că mai există cineva ca tine în ziua de azi, spuse gânditor.
- Mulțumesc, am spus roşind. Nu am fost niciodată bombardată cu atâtea complimente, am spus mușcându-mi buza.
- Păcat, dar am să schimb asta. Acum, te rog să mă scuzi un moment, spuse ridicându-se şi plecând.
Hm, probabil că nevoile fiziologice îşi spuneau cuvântul după atâta băutură. Sticla se golise, aşa că am decis să scutesc menajera de treabă şi am coborât în căutarea bucătăriei. Nu am nimerit-o din prima, inițial am intrat într-o baie , dar următoarea uşă a fost cu noroc. M-am crucit când am văzut cât de spațioasă era bucătăria lui. Din nou, alb, negru şi crem. Era bine de reținut pentru când aveam să îi fac un cadou. În mijlocul bucătăriei se afla un pult alb cu negru în dreptul căruia erau trei scaune. M-am strecurat pe lângă el şi pe lângă blaturile albe, până la chiuveta de inox atât de imaculată încât îmi vedeam reflexia în ea. Am căutat produsele de curățat şi după o fâstâceală destul de lungă am reușit să spăl paharele şi să refac chiuveta la fel de imaculată. Am găsit şi coșul de gunoi, lângă care am lăsat sticla pentru că era putin cam mare să încapă acolo.
Am fugit apoi repede înapoi în cameră, fericită că nu m-a prins. Nereușind să rezist tentației, m-am așezat pe patul lui, atingând lenjeria fină care îl acoperea. Mă visasem aici, dar într-o altă ipostază.
- Cred că ai o dorință ascunsă Rachel, spuse speriindu-mă de moarte.
- Nu e deloc ascunsă, ştim amândoi asta.
A oftat râzând.
- Ţi-e foame? Întrebă așezându-se lângă mine.
- Nu prea, am spus respirând cam greu din cauza apropierii dintre noi.
- Mie da, spuse mângâindu-mi ușor coapsa de la genunchi până în apropierea zonei intime.
Ochii mei aproape ieșeau din orbite. Mă simțeam atât de vulnerabilă şi incapabilă să mișc. M-a atins ușor între coapse, furându-mi un geamăt. Mâna lui s-a încâlcit în părul meu, sărutându-mă sălbatic. O,da. Aveam în sfârşit parte de ceea ce-mi doream de când l-am văzut. Avea să fie al meu, iar eu a lui în calitate de "prima femeie cu care îşi dorea o relaţie". I-am mângâiat faţa şi gâtul, bucurându-mă de pielea lui proaspăt bărbierită şi fină. S-a ridicat în picioare trăgându-mă cu brutalitate şi lipindu-mă de el. Abia mă atinsese şi eram atât de umedă că lenjeria mea avea să cedeze. Mi-a dat bretelele jos cu încetinitorul făcându-mă să fierb până în măduva oaselor.
- Nu te mişca, şopti atingându-mi uşor urechea cu buzele.
A coborât uşor pe gât făcându-mi toată pielea de găină. A tras de rochie dezgolindu-mi sânii şi abdomenul, scoțând un sunet care denota că îi place ce vede. M-a strâns uşor de sâni făcându-mă să scot un alt sunet. Mâinile i-au coborât pe șoldurile mele, iar buzele au luat locul mâinilor pe sânii mei, lingându-i şi mușcându-i. Abia reușeam să mă ţin pe picioare, dar cel mai chinuitor era că voiam să îmi înfig unghiile în pielea lui care era încă ascunsă sub haine.
M-a împins brusc pe pat, îngenunchind în faţa mea şi descălțându-mă cu răbdare. A tras rochia de pe mine, lăsându-mă doar într-o pereche de tanga roșii dantelați şi umezi. Un zâmbet larg apărut pe faţa lui când a văzut priveliștea. M-a tras spre capătul patului, astfel încat să fie direct între picioarele mele. Pantalonii lui de costum abia îi mai țineau obiectul muncii să nu dea pe afară. Abia așteptam să-l simt în interiorul meu, să îmi ofere căldura lui şi eu să i-o ofer pe a mea.
S-a aplecat presărând sărutări pe tot abdomenul meu şi m-a suprins în momentul în care mi-a rupt lenjeria dintr-o mişcare rapidă, aruncând-o cât colo. Mi-a mângâiat apăsat coapsele, după care degetul lui mare a început să-mi mângâie zona intimă, moment în care m-a trăznit o plăcere aproape tulburătoare, care m-a făcut să tresar. Mi-am dat capul pe spate, am închis ochii şi am savurat cea mai pură plăcere pe care o simţisem vreodată. În scurt timp în locul mâinii i-am simţit buzele şi limba, făcându-şi de cap acolo şi făcându-mă să gem cu nu o mai făcusem vreodată. Era atât de cald şi plăcut, simţeam că luasem foc acolo unde limba lui mă mângâia.
Am început să simt contracţii involuntare şi o respiraţie tot mai greoaie. Simţeam o plăcere de nedescris începând dintre coapse şi avansând spre restul corpului, alături de nişte contracţii imposibil de controlat, care m-au făcut să îmi arcuiesc pieptul şi să-mi înfig unghiile în pat.
Când totul a încetat eram moale ca plastilina. Fusese cel mai puternic şi epuizant orgasm pe care îl avusesem vreodată. M-am sprijinit în coate şi l-am văzut lingându-şi buzele într-un mod sexy, cu o faţă triumfătoare.
- Îţi eram dator, spuse ridicându-se.
Şi-a aranjat cravata amuzat.
- Ce e? De ce nu spui nimic? întrebă confuz.
- Abia mă pot ridica, bănuiesc că e evident cât de intens a fost. Dar te rog nu-mi spune că asta a fost totul, am spus aproape disperată.
- Pentru moment da. Acum, te-ar supăra dacă ai dormi la mine? Am băut mult şi nu vreau să risc siguranţa ta ducându-te aşa acasă.
- Desigur, am oftat.
- Cred că eşti foarte curioasă de ce m-am oprit la atât, greşesc?
- Ai absolută dreptate. În plus, am avut doar eu parte de plăcere.
- E felul meu de a-ţi demonstra că nu ăsta e motivul pentru care te vreau. În plus, mă simt satisfăcut în ciuda excitaţiei care face să mă strângă pantalonii, spuse râzând.
- Eşti un bărbat foarte diferit, Waylon. În sensul bun.
- Mulţumesc, frumoaso. Acum, dacă vrei să faci duş baia e ultima uşă pe dreapta. Te poţi servi cu orice vrei din şifonierul meu pe post de pijama. La cât ai stagiu mâine?
- La 12:30.
- Perfect. Eu am să folosesc baia de jos, ne vedem în pat, spuse cu un zâmbet mortal.
Fi sigur că ne vom vedea, Waylon, am gândit muşcându-mi buza.






Jocuri PrimejdioaseUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum