Vraag om vergiffenis

92 4 0
                                    

Pov Freddy
Het gaat alleen maar achteruit met mij. Niemand praat nauwelijks met me. Ik haal lage cijfers. En mijn ouders gaan waarschijnlijk scheiden. Waarom ben ik al die tijd z'on sukkel geweest. Ik weet gewoon niet wat ik moet doen. Ik liep door de kamer en kwam mijn broer golden Freddy tegen. Hij zit al in zijn laatste jaar en dan gaat hij het huis uit. "Is er iets broertje?" Vroeg hij aan me. "Ik weet gewoon niet meer wat ik moet doen. Niet meer sinds ik met Foxy heb gevochten." Zei ik terwijl ik mijn naast hem ging zitten. "Nou het beste wat je kan doen is vragen om vergiffenis. Als je dat eenmaal hebt gedaan leg je uit waarom je dat allemaal tegen hem hebt gedaan en dan gaat het vast allemaal beter." Zei hij met een aardige stem. "Weet je dat zeker. Zal hij me vergeven na alles wat ik hem heb aangedaan." Vroeg ik triest. "Zelfs hij moet je kunnen vergeven." Zei hij. Ik zuchtte. "Ok ik zal morgen met hem praten." Zei ik vastberaden.
De volgende dag
Ik liep het plein op. Ik keek rond en zag Foxy niet. Eenmaal in het klaslokaal zag ik dat hij met Mangle aan het knuffelen was. Ik haalde diep adem en liep op hun af. "Uhm hoi Foxy." Zei ik zo aardig mogelijk. Hij keek me verbaasd aan. "Zei je net gewoon hoi tegen me met mijn eigen naam?" Vroeg hij verrast. "Uhm, het spijt me voor alles wat ik heb gedaan tegen je. Ik was gewoon gefrustreerd omdat mijn ouders misschien gingen scheiden. En ik was jaloers omdat jij wel liefde kon vinden en ik niet. Kun je het me ooit vergeven." Foxy keek me eerst verbaasd aan maar daarna antwoordde hij: "Natuurlijk Freddy, ik vergeef het je."

Pov Foxy
Ik was echt verbaasd toen Freddy om vergiffenis vroeg. Normaal noemde hij me een domme vos of een sukkel die geen leven had of een monster. Maar nu ik weet waarom hij dat deed kan vind ik het wel logisch waarom hij dat deed. "Natuurlijk Freddy, ik vergeef je het." Zei ik. Hij keek me verrast aan en stak zijn hand uit. "Vrienden?" Vroeg hij. Ik schudde zijn hand. "Vrienden." Antwoordde ik. Hij liep weg naar iedereen en bood iedereen zijn excuus aan voor zijn gedrag. Ik keek naar Mangle. "Dat was echt lief van je Foxy." Zei ze met haar handen bij elkaar. Ik liep naar haar toe en legde mijn neus tegen de hare aan. "Niemand is zo slecht dat hij niet vergeven kan worden." Zei ik terwijl ik haar hand pakte. We werden helaas gestoord door de leraar. "Ok kinderen, ga alsjeblieft zitten." We gingen naar onze plaatsen en de les begon.

Foxy's love (Foxy x Mangle)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu