Eerste dag na de vakantie

206 6 2
                                    


Pov Foxy
Het is weer zover, de eerste schooldag na de vakantie en Foxy was klaar om naar school te gaan. "Wees voorzichtig lieverd." zei Vixen (Foxy's moeder) "Doe ik mam." Zei Foxy met een opgewonden stem. Ik hoop mar dat ze me nu wel accepteren op school.

"Flashback"
Ik smeekte ze om bij me weg te gaan en rende weg. De klassenoudsten lachten en gingen achter me aan. Ze kregen me te pakken. "Wat een domme vos is dit hé jongens." Zei de grootste genaamd Freddy. "Wat een baby of niet of niet hé Chica." Zei het grote konijn Bonnie. Ze lachten steeds harder. "Kom op Freddy geef hem er weer een." Zei de kip Chica. Freddy bleef me maar klappen geven en ik huilde alles uit. De hele klas kwam om ons heen zitten en begonnen ook te lachen en te schreeuwen. Toen de leraar aankwam renden ze zo snel mogelijk weg. Het was gelukkig de laatste daag voor de vakantie en ik rende zo snel mogelijk naar huis.
"Einde flashback"

Ik stond voor de school, hopend op een leuke dat zonder klappen. Toen ik binnen kwam zaten ze al op me te wachten. "Hey daar heb je hem weer." Zei Freddy. Ik ging naar mijn plekje en zat doodstil. Toen de leraar binnen kwam verwelkomde hij ons en ging zitten. "Ok kinderen, welkom terug op school. Vandaag hebben we een nieuwe leerling bij ons in de klas." Zei hij. De deur ging open en ik kon mijn ogen niet geloven. "Zeg een hallo tegen Mangle iedereen." Zei de leraar. Iedereen zei hallo en wilde graag dat het meisje naast hun ging zitten. De leraar liet iedereen rustig worden en zei iets dat ik niet kon geloven. "Ga maar naast Foxy zitten, hij zal het vast leuk vinden." Ik kon mijn oren niet geloven.

Pov Mangle
Ik ging naast het jongetje zitten dat Foxy heet. Hij leek me heel aardig en gelukkig was ik niet de enige vos in de klas.
Toen we tijdens rekenen moesten samenwerken wilde ik graag Foxy leren kennen. Hij was best slim en heel erg aardig. Toen zag ik een grote beer op me afkomen. "Hey Mangle, waarom ga je met die loser om. Kom bij ons zitten en je zal gelukkig zijn." Zei de grote beer. Ik keek naar Foxy en zag tranen van zijn wangen af komen. "Oh nee, de baby heeft weer in zijn luier gepoept." Schreeuwde het konijn en de hele klas begon te lachen. Ik keek weer naar Foxy en zag hem bijna huilen. Toen de bel gong rende iedereen naar buiten om te pauzeren.

Foxy's love (Foxy x Mangle)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu