Winterpret

96 1 0
                                    

Pov Mangle
Het is twee maanden geleden sinds Foxy heeft gevochten. Ik vond het echt dapper van hem om mij te beschermen. Morgen is het kerst en ik dan iets leuks met hem doen. Hij ook dat iets met mij wilde doen. Iets als een date misschien of alleen met ons tweeën zijn. Ik keek naar de klok en ging naar school.
20 minuten later
Toen aankwam was iedereen in de sneeuw aan het spelen, behalve Freddy. Die moest binnen blijven zitten van de directeur voor het vernielen van ramen op school. Ik keek rond en zag Foxy in de sneeuw rollen met zijn tong naar buiten. Zo te zien houdt van sneeuw. Hij is net een speelse hond. Hij draaide zich om en toen hij mij zag rende hij op me af en gaf me een knuffel. "Goed je te zien Mangle." Zei hij terwijl zijn staart nog steeds kwispelde van de sneeuw. "Kom op sneeuwbalgevecht." Zei ik terwijl ik wat sneeuw in z'n gezicht drukte. Hij lachte en rende achter me na met wat sneeuw. Helaas werd de pret verstoord door de bel. We gingen naar onze plekjes en de leraar kwam binnen. "Goed kinderen, vandaag gaan we het lokaal versieren want het is volgende week kerst." Zei hij. Ik keek naar Foxy en hij leek al helemaal klaar voor kerst.
Onze staarten vervlochten voor de zoveelste keer terwijl we bezig waren met het decoreren van het lokaal.
6 uur later
Toen we naar huis gingen liepen Foxy hand in hand door het park. We gingen op een bankje zitten en ik legde mijn hoofd tegen hem aan hij trok zijn hoofd richting de mijne en we trokken in een zoen. Na een minuut of 5 gingen we verder. Toen ik thuis kwam zwaaide Foxy gedag en ging naar binnen.
Ik liep mijn kamer binnenin plofte neer op bed. "Ik hou zoveel van Foxy." Dacht ik bij mezelf en verbeelde me een toekomst met hem. Geweldige toekomst.

Pov Foxy
Eenmaal thuis keek ik rond. Mam en pap waren niet thuis. Ik keek verder rond en zag een briefje op tafel liggen. We zijn even naar de winkel, om half vijf weer thuis. Groetjes mam en pap. Ik legde het briefje neer en liep naar mijn kamer. Ik ging naar een kist die op slot zat. Ik pakte de sleutel en opende hem. Er lag een speelgoed zwaard met een hart erop in. Ik pakte hem eruit en ging er verder aan werken.
15 minuten later
"Zo klaar." Zei ik. In het hart stond nu Mangle. Dit ga ik haar geven voor kerst. Ik hoop dat ze het leuk zal vinden. Ik legde het zwaard terug en deed de kist op slot. Ik hoorde de deur open gaan en zag mam achter me staan. "Kom we gaan eten lieverd." Zei ze. "Ok kom eraan." Ze ik en liep achter haar aan.

Foxy's love (Foxy x Mangle)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu