IX

37 0 0
                                    

Han blåser lätt på min kind och jag förstår att det var en ögonfransar han blåste bort. Jag sätter mig bekvämt med ryggen mot hans arm. Han sätter på filmen och vi sitter tyst och tittar på filmen i åtminstone fem minuter. Efter fem minuter lägger han armen som jag satte mig mot och lägger den runt mitt bröst och mage. Hans arm är så lång så att den tar precis slut vid kanten av min mage. Jag bara ligger stilla men sedan efter ett tag känner jag att det kan bli lite bättre. För att göra det tar jag hans hand. Handen är stor till skillnad från min hand. Min hand lägger sig som korven i brödet som jag brukar säga. Vi tittar länge på filmen och båda verkar vara nöjda med hur vi sitter för ingen av oss bytte position. Nästan i slutet på filmen tittade jag med huvudet bakåt på honom. Jag hade sjunkit ner lite i sättet så jag behövde bara luta huvudet bakåt lite. Han tittade ner på mig. Han såg trött ut.
"Vad?" Frågar han och ser alldeles yrvaken ut.
"Så snabbt, jag som inte trodde på kärlek vid första ögonkastet"
"Awww, jag älskar dig Emily"
"Jag älskar dig med Dylan"
Han kysser mig på kinden och sedan sätter jag mig upp.
"Nu händer det viktiga saker du Dylan, teen wolf dags. Jag har choklad, så det skulle vara ett självmord att störa mig.
"Okay Em, men hur länge kommer du sitta i denna bubbla av Teen wolf och choklad?"
"Ungefär, tre avsnitt, ett är ungefär fyrtio minuter långt så ungefär 120 min så två timmar" Han nickar bra och rullar ögonen.
Jag är mitt inuti ett slagsmål mellan Scott's pack och Derek's pack, när jag känner en knakade på min axel. Jag tror att jag ska explodera och ta död på hela landet som är under oss och alla länder runt det. Jag vänder mig om till Dylan och vi slita av hans ansikte.

Heyy jag har förhoppningsvis underhållit er med detta kapitel!!
Luv u♡♡♡♡

XOXO DYLAN O'BRIEN'S DOTTER

The Cute NerdDär berättelser lever. Upptäck nu