Akacak Kan Damarda Durmaz!

111 3 1
                                    

Evet benim kollarım neden mi yapıyorum rahatlatıyor.Bazen kendime zarar veren bi ruh hastası olduğumu düşünüyorum.Evet gerçekten öyleyim.İntihar etmek için sürekli camlarda,başkonlarda dolaşıyorum.Ama dışarıya hep mutlu hep güçlü insanlar insanları sadece insanlar diye tanırlar aslında gerçek olan şey şu insanlar insanlarla insan olabildikleri için anlaşırlar. Herneyse edebiyatımı ve felsefesi zorlama bölümünü kapattıktan sonra hayatımda ki olaylara başlayabiliriz.
Belki ilginç ama ben hiç aşık olamadım. yapamadım neden çünkü hiç bi erkek benim sevgimi hak edebilecek kadar yürekli değil.

Hayatım belli bir sınırda yada sırada yürümüyor.Her an moralim,ruh halim,psikolojim düşebiliyor.Sınıf arkadaşlarım hiç biri ama hiç biri güvenebilcepim türden arkadaşlar değiller.Her biriyle her gün kavga edebiliyorum.İşim kötüsü acayip kafaya takıyorum("TAKARDIM")Şimdi nasıl yendim tüm bunları;sadece onlarda insan evladı ve ben kendimi onların takılmadığı ve günlük Yaşantımda alakam bile olmayan insanlar için üzemem.Bu bölümde size psikolojik ve ruhsal destek vermek istiyorum içimizden illa on kişiden biri sinirsel bozukluk yaşar.Bunum için size sözel olmasa bile destek çıkacağım😊

🔸Sebebi her ne olursa olsun dışarıya pozitif görünün bu başkalarının sizler ile inatlaşmasını,dikleşmesini,morilinizi bozmalarını engeller.
🔸


Şizofren GÜNLÜĞÜWhere stories live. Discover now