Chapter 3

8 0 0
                                    

De volgende ochtend trok ik een simpel setje kleren aan, deed een beetje make up op en een messy bun in mijn haar. Zuchtend slofte door de gangen onderweg naar de ontbijt ruimte. Onderweg zie ik een meisje verward om zich heen kijken. 'Hey meisje, uh, weet jij misschien waar de ontbijt zaal is?' Vroeg ze rood van schaamte. Ik lachte vriendelijk en knikte kort. 'Volg mij maar, ik ga daar ook heen.' Zei ik vriendelijk en ze knikte dankbaar. Onderweg naar de ontbijt zaal kletste we wat. Haar naam is Ashley en ze is sinds vandaag ook hier op school. Als ontbijt had ik yoghurt met cornflakes en een appel en Ashley had een Muffin en een boterham met kaas. We kletste wat en aten ons ontbijt tot er 2 jongens bij ons aan tafel schoven. 3x raden wie. Juist ja. Jack en Ethan. 'Oh dit komt goed uit, Ashley, dit zijn nou Jack en Ethan de 2 grootste klootzakken die er op deze school zitten.' Zei ik met een neppe glimlach. 'Ach schatje ik weet wel dat je van me houdt.' Zei Jack met een grote grijns. Boos keek ik hem aan. 'Mocht je willen, viezerik.' Siste ik hem toe. Zijn grijns verdween als sneeuw voor de zon. 'Dus je wilt het zo spelen. Wacht maar. Jij zal voor me vallen net als elk meisje.'

'Zozo broertje, is het een pittige ja?' Hoor ik van achter me komen. Ik draai me met een ruk om en kijk hem boos aan. 'Jonathan flikker op alsjeblieft.' Hoor ik Jack boos maar hem zeggen. Wow ik wist helemaal niet dat hij een broer had. Hij is wel knap man. Het zelfde als Jack maar dan met een baardje en een tattoo op zijn arm. Jonathan loopt mijn kant op en schudt me de hand. 'Sorry dat was onbeleefd, Jonathan aangenaam.' Zegt hij met een knipoog. Vanuit mijn oog hoek zie ik Jack jaloers kijken. Hmm laten we dat er dan maar even lekker inwrijven. 'Alice.' Zeg ik hem terwijl ik flirterig naar hem lach. Anders had hij waarschijnlijk niet verwacht want een grote grijns kwam op zijn gezicht. Ego. Ik wou hem gebruiken om Jack in de grond te trappen maar ik kan deze vent nu al niet meer uit staan. Ik lachte spottend en Jonathans grijns verdween direct. Ik draaide me met een ruk om en ging door met eten. Bah ik kan echt niet tegen dat gedrag van die zogenaamde "badboys". Vanuit mijn ooghoek zag ik Jack triomfantelijk lachen toen Jonathan weg liep. 'Denk maar niet dat ik zo tegen hem deed omdat ik jou leuk vind McCallen ik mag jullie allebei gewoon niet.' Mompelde ik en at nors mijn ontbijt op. 'Je hebt geluk dat Julian er niet is anders had hij je nu aangevallen.' Zei Ethan lachend. 'OHNEEE zijn er echt nog meer???!!' Riep ik overdreven en gooide mijn armen de lucht in. Toen ze klaar waren met lachen en ze nog wat wouden zeggen schreeuwde ik dat ze weg moesten gaan en ik gaf mijn excuses aan Ashley. 'Geeft niet jij kan er ook niets aan doen dat ze je leuk vinden.' Zegt Ashley schouderophalend. Mijn ogen worden van verbazing groter maar schiet in de lach. 'Hahahha.. jij hhahahha.    je denkt... hahahahahha neeeee hahaha neeneee.' Lach ik. 'Nou zag je dan niet hoe die Jack naar je keek kom op zeg.' 'Nee, hun zijn de badboys. En ze zijn fuckboys. Die soort kunnen niet verliefd worden.' Ashley haalt haar schouders op. 'Ijsje?' Ik knik en we besluiten samen naar de stad te gaan om daar een ijsje te gaan halen.

Ik loop met Ashley en 2 helmen naar de parkeerplaats van de uni. Mijn motor zou nu vast toch al wel gebracht zijn of niet? Mn motor is mn pareltje. Ik heb er dan ook jaren voor gespaard, al vanaf mijn veertiende! Omdat ik ben opgegroeid in een weeshuis had ik eigenlijk nooit echt geld. Mijn ouders hadden me daar gebracht met wat geld dat ze geleend hadden van de bank omdat ze niet genoeg geld hadden om voor mij te kunnen zorgen. Maar ja ik heb geen zin om zielig te doen en ook helemaal niemand hoeft dit te weten. Als ik mijn glimmend matzwart met grijze Yamaha R1 zie staan komt er een grijns op mijn gezicht. Ik en Ashley zetten onze helmen op en ik scheur hard van de parkeerplaats af en ik zie veel jongens jaloers ons na kijken. Ik ga, over de stop
lichten, derde afslag op de rotonde, linksaf, linksaf, rechtsaf. Alleen nog over deze kruising met stoplichten dan zijn we er. Naast me staat een Audi A8 in het glimmend zwart met 2 mannen er in die ik niet goed kan zien door de gedimde ramen. Ze gassen een beetje als teken dat ze me uitdagen. Ik gebaar naar Ashley dat ze goed vast moest houden.

De stoplichten springen op groen en ik scheur er weer vandoor met de Audi op mijn hielen. Ze gaan snel maar niet snel genoeg om me in te kunnen halen. Als we in de stad parkeer ik op een parkeer garage en zeg tegen Ashley dat ze af kan stappen. De Audi waar we net een kleine race mee hadden parkeert naast ons en de 2 mannen stappen uit. For god sake. Jake en Ethan. Ik zet mijn helm af en schud mijn haar los. 'Too slow.' Zeg ik met en vieze grijns. 'Gefeliciteerd.' zegt Jack nors waarop ik en Ashley weg lopen.

' zegt Jack nors waarop ik en Ashley weg lopen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Not afraid for that boy.Where stories live. Discover now