Chapter 2

16 1 2
                                    

Lachend pak ik mn dozen uit met ellie en fleur alles een beetje op. Ellie liep even naar de zaal met wasmachines om haar was erin te doen. Toen ze bij deur kwam zag ze een klein opgevouwen briefje liggen. 'Hey we hebben nu al een stalker.' Zegt ze lacherig. 'Huh wat staat erin?' En ik kijk haar vragen aan. Ze schaapt haar keel en begint met voorlezen.

Beste Alice Winters,
Ik ben er niet op gesteld dat je zo arrogant deed vanmiddag. Ik dacht ik maak je even duidelijk, dit is MIJN school en jij overtrad een regel, namelijk, "Wijs de o zo aantrekkelijke Jack NOOIT af." Dus als straf. Zal jij en jou huisgenoot ofzo als je daar blij van word, aanwezig moeten zijn op mijn feest vanavond. Als u niet aanwezig bent zal ik er persoonlijk voor zorgen dat je uit uw kamer word gehaald.

Groet.

Ellie kijkt me met grote ogen aan.
"I-ikuhh denk dat je in de problemen zit.'' Zegt Ellie met angst in haar stem. Ik haal mn schouders op. 'Die egoistische klootzak denkt dat hij iedereen van de wereld kan krijgen. Ik ga hem even flinkt op zijn plek zetten.' Ze keek me geschokken aan. 'Ga je naar dat feest?' 'Neeeee tuurlijk niet, ik ga hem zijn zin niet geven.' Even is het stil. 'Dus, zullen we de deur barikaderen?' Zegt ellie nu lachend. Ik schiet in de lach en knik. 'But first, we need food. ALOT.' Ze knikt lachend en samen lopen we lachend naar het winkeltje dat bij de uni zit. Terwijl ik voor de ijs schappen sta voel ik twee handen rond mijn middel glijden en een warme adem strijkt langs mijn nek wanneer een rilling mijn lichaam verlaat. 'McCallen' Sis ik tussen mijn lippen door. 'Dus schatje,' begint hij 'wat ga je aan doen vanavond? Toch niet dit hoop ik.' Ik draaide me om en keek kort naar wat ik aan had. Een zwarte adidas trainingsbroek met een soort cropped sweather. 'Eigenlijk wel.' En ik ruk me los en ik reken af met Ellie. Snel trekken we sprintje naar onze kamer en schuiven een kast voor de deur. Ook verbouwen we de hele kamer zodat we samen netflix kunnen kijken met fooood. Eerst kijken we een comedie, daarna horror en dan een romantische film. Halverwege de film werd er op de deur getimmerd. 'ALICE DOE OPEN OF WE BREKEN HEM OPEN.' Hoorde ik Jack schreeuwen. Grijnzend keek ik Ellie aan en we deden ons best niet te lachen. Een paar harde bonken hoorde we tegen de deur. Een diepe zucht volgde en daarna voetstappen die steeds zachter werden. 'Die geeft snel op.' Zegt Ellie met verbaasde blik. 'Te snel.' Antwoord ik en trek een gezicht alsof ik in een detective film zit. We horen een zachte klik en met een klap gaat het raam open en springt Jack eruit met een vriend van m ofzo. 'JEZUS BEN JE PSYCHISCH IK KREEG HIER BIJNA HARTAANVAL.' Schreeuwde ik naar ze en ze keken me verbaasd aan. 'En wie is dat.' Boos keek ik naar de jongen die Jack mee had genomen. 'Ethan.' Antwoordde Jack koeltjes. 'Maar ik ben hier niet om gezellig te kletsen, jij moet mee naar mijn feest.' Zei hij met zijn armen over elkaar. En ik barste uit in het lachen. 'Meneertje denkt hij is badboy dus hij kan alles beslissen wat ik doe. Grapjas.' Zeg ik spottend. James haalt zijn schouders op en kijkt Ethan aan. 'Dan maar zo' zuchtte hij. Ineens sprong James boven op me. 'James ga van me af straks breek je mijn bed, of MIJ!' Schreeuwde ik. 'Als je me een kusje geeft ga ik van je af moppie.' Zei hij met een grijns. 'Ten eerste, jij krijgt nooit een kus van mij en ten tweede NOEM ME GEEN MOPPIE.' En ik keek hem boos aan. 'Nou moppie, ten eerste dan ga ik hier dus niet weg en ten tweede ik noem je hoe ik je wil noemen.' Ik zuchtte diep. 'Dus jij gaat je vriend daar alleen laten staan?' Vroeg ik hem met een vragende blik. 'Mijn vriend ligt allang naast jouw vriendin.' Antwoordde hij lachen en met een verbaasde blik keek ik naar Ellie die met een bange en een beschaamde blik naar mij keek.

'Alsjeblieft geef hem gewoon een korte kus dan zijn we van ze af.' Fluisterde Ellie. 'Oh heeellll no.' Toen op dat moment voelde ik dat James een beetje ontspannen en ik begon met zijn haar te spelen en figuurtjes te maken met mijn vingertoppen over zijn rug. Ellie keel me verbaasd aam en ik knipoogde naar haar als teken dat ik een plan had. Toen hij licht in slaap aan het dommelen was trok ik mijn knieen op en worp hem van het bed. Een harde kreun van pijn klonk onder mijn bed vandaag. 'Bitch ik bloed.' Mijn lach verdween. Wow dat was ook weer niet de bedoeling. 'Laat es zien.' Fluisterde ik. Zijn knie lag een beetje open. 'Oei.' Fluisterde ik. Hij wees naar een spijker die half in mijn bed gespijkerd zit

P.o.v James.

Ik hees mezelf op aan haar bureau en plofte op haar stoel. Ethan en Ellie keken me verbaasd aan. Ethan heeft een donker blonde op scheer met donker blauwe ogen. Hij is mn beste vriend en we delen ook samen een penthouse op de uni. 'Dit kan prikken.' Zegt Alice
Een harde pijnscheut trekt door mijn lichaam als ze mijn wond schoon maakt. Ze kijkt heel geconcentreert als ze er een gaasje er om heen doet en haar tong steekt beetje uit. Zelfs zo is ze schattig.

'Zo, en nu oprotten jullie.' Zegt ze met geirriteerde stem. 'Maar... AAAUUW.' Schreeuw ik. Ze kijkt me aan met vieze grijns als ze met haar vinger op mijn wond drukt. Snel herstel ik soepel. 'Nou Ethan laten we maar eens terug naar ons feestje, bij jou kom ik zo nog wel terug moppie.' En ik knipoog naar Alice en geef haar een kus op haar wang waardoor ze een kots geluid moet maken en ik grinnik en Ethan en ik verschoven in een snelle beweging de kast weg. 'Lets go back to the party!' Lachtte Ethan.

Not afraid for that boy.Where stories live. Discover now