Kapitel 2

8 0 0
                                    

Byen udenfor hospitalet var støjende og fuld af en masse forskellige lugte. Straks blev man omringet af alle de høje bygninger. Jeg gik hen imod den eneste form for transport der var. Aquabussen. Det var bogstaveligt talt en bus der kørte i vand. Gennem alle de store gader løb der også en kanal vand for den offentlige transport. Der kørte alle busserne ved at trække energi fra vandet. Det var 10 år siden de blev opfundet og straks havde man anskaffet sig dem i alle storbyer på verdensplan. Selve busserne var store, røde og firkantede og den eneste måde du kunne komme ind var fra toppen. Jeg spottede det nærmeste busstoppested ved et solsikke lidt væk der indikerede at man kunne komme med bussen her. Solsikken var næsten lige så høj som mig og den stod i en hvid potte hvor på der stod; Aquabus OT 3 min. OT stod for offentlig transport selvom der ikke fandtes privat transport mere. Bilerne blev fjernet for mange år siden, men der gik rygter om at de stadig brugte dem uden for storbyerne. Personligt havde jeg aldrig prøvet at køre bil, da jeg aldrig havde været uden for storbyen. Bussen ankom lige til tiden og jeg steg ned i den og gav buschaufføren mine penge. Der var lunt inde i bussen og der lugtede svagt af citrus fra deres rengøringsprodukter. Jeg satte mig ned i midten af bussen og kiggede ud af vinduet mens jeg tænkte på min nye lejlighed. Det eneste jeg havde fået var en adresse og et billede af bygningen, jeg skulle bo i, så jeg var spændt på hvordan der så ud. Da jeg nåede mit stop gik jeg ud af bussen og stod og prøvede at orientere mig. Jeg gik hen til den nærmeste person jeg så og spurgte om vej. Det var en dame i 30'erne og da jeg spurgte kiggede hun underligt på mig som om jeg talte et andet sprog. Lige da det begyndte at blive rigtig akavet sukkede hun og pegede i en retning som jeg gik ud fra at var vejen derhen. Jeg takkede hende og gik ad den vej hun pegede indtil jeg havde faret vild igen. Jeg prøvede at spørge en fremmed igen, men det var den samme oplevelse som for. Efter noget tid viste han mig dog en side vej jeg var gået forbi første gang jeg kiggede. Da jeg gik ned af den fandt jeg endelig den bygning der var vist på papiret. Der var i alt ca. 40 etager i bygningen, men det var kun de første 20 der var  lejligheder. Jeg skulle bo på 1. etage. Jeg gik ind i bygningen via. en nøgle som jeg havde fundet i tasken i bussen. Bagefter tog jeg elevatoren op til 1. sal, og kom ud på en gang. Godt så, nu manglede jeg bare at finde det nummer jeg boede i. Jeg boede i nr. 5A og til venstre side eller mod hovedindgangen tilbygningen var B'erne og til højre side var A'erne. Jeg gik allernederst ned i gangen hvor 5A lå og låste mig selv ind.
Lejligheden havde form som en rektangel. Lige inde for døren lå køkkenet og til venstre var der en dør til  badeværelset. Videre inde i lejligheden gik køkkenet over i en stue og på den sammen væg som badeværelset lå der et soveværelse inde ved stuen. Allernederst i bunden af stuen overfor indgangen til lejligheden var der et kæmpe væg til væg vindue. Vinduet gik ud til en af de store gader, så jeg havde en god udsigt til aquabusserne og butikkerne på gaden. Selve lejligheden var mindre en jeg var vant til, men det giver nok god menig når jeg nu er 16 og burde bo hos mine forældre. Der stod flytte kasser med møbler over det hele og jeg gik ud fra at det måtte være mine såkaldte egendele. Bare tanken om at pakke dem alle sammen ud gjorde mig træt, så jeg besluttede at gå i seng i stedet. Da jeg havde slukket lyset og lagt mig ind i min seng slog det mig at jeg skulle starte i skole imorgen og jeg havde stadig ikke nogen idé om hvor det lå eller hvor min skoleuniform var henne selvom jeg gik ud fra at den var i en af flyttekasserne. Det eneste jeg vidste om gymnasiet var at det hed Seaside High, på hvert år var der både 1A, 2A, 1B og 2B hvilket nok betød at skolen var ret stor, og at jeg skulle starte i 2A på andet år. Jeg sendte Nicole en sidste tanke før jeg endeligt faldt i søvn.

Jeg vågnede næste morgen og sukkede dybt imens jeg kæmpede med at komme ud af min seng. Da det endelig lykkedes gik jeg ud i badeværelset og tog et bad. Bagefter, da jeg havde gjordt mig klar og børstet tænder, fandt jeg min skoleuniform i en flytte kasse der var inde på mit værelse. Min skole uniform bestod af et par blå bukser og en hvis skjorte. Man fik også tildelt en jakke, en sweater, gymnastiktøj og en løbe jakke, men da det var sommer havde jeg ikke brug for andet en skjorte og bukser. Jeg spiste hurtigt morgenmad og tog så afsted i mit nye liv som helt normal gymnasie elev.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 30, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Derfor er klonede blomster er ulovlige.Where stories live. Discover now