Κεφάλαιο 16

4.4K 467 65
                                    



«Τι; Γιατί να το κάνει αυτό;» αναρωτήθηκε η πριγκίπισσα Caroline μπερδεμένη.

«Δεν ξέρω... τις τελευταίες μέρες δεν παρατήρησες πως είχε αλλάξει κάτι πάνω του, συγκεκριμένα στην συμπεριφορά του;» ο κόμης απάντησε και ρώτησε ταυτόχρονα.

«Είχε μαλακώσει η αλήθεια είναι, αλλά θεώρησα πως ήταν λόγο του ότι είχε ανακουφιστεί που επιτέλους θα το έσκαγε με την Audrey.» η πριγκίπισσα παραδέχθηκε.

«Θα μπορούσε να ήταν έτσι, όμως δεν το νομίζω... κάτι άλλο συμβαίνει, αλλά ο Arthur είναι τόσο αλλοπρόσαλλος που πραγματικά στην περίπτωση του θες να σηκώσεις χέρια ψηλά!» ξεφυσάει ο κόμης αγανακτισμένος «Αν τους βρουν είναι και οι δύο καταδικασμένοι, εκείνη με βέβαιη σκληρή τιμωρία και εκείνος στιγματισμένος σε όλο το βασίλειο!!! Απορώ αν θα δεχθούν να τον κάνει βασιλιά τους ο λαός...» συνεχίζει ο κόμης.

«Επειδή αγάπησε;» ενοχλημένη η πριγκίπισσα αναρωτιέται «Τόσο κακό είναι το να αγαπήσεις;»

«Επειδή πρόδωσε!!!» σχολιάζει ο κόμης.

«Δεν βγάζει νόημα...» ενοχλείται η πριγκίπισσα...

«Για να καταλάβεις, ένας άνδρας ο οποίος είναι παντρεμένος και κοιτάει άλλη γυναίκα αυτόματα είναι κίνδυνος... τώρα για πες μου εσύ ποιος από τους άνδρες της μικρής πόλης θα δεχθούν ο βασιλιάς τους να είναι τέτοιος; Πάππου προς πάππου όλοι ήταν παραδειγματικοί βασιλιάδες, για κανέναν δεν ακούστηκε τίποτα...» ο κόμης της λέει.

«Μπορεί όμως και να συνέβησαν... αλλά να μην μαθεύτηκαν ποτέ! Στην τελική, ο Arthur ήταν με τον Audrey από την αρχή, δεν με απάτησε μαζί της...» η πριγκίπισσα θα τον υποστηρίξει.

«Και ποιος θα αφήσει νομίζεις αυτή την φήμη να διαρρεύσει... θα είναι μια καταστροφή!»

«Και τι θα κάνουμε να τους βοηθήσουμε;»

«Αλήθεια θες να τους βοηθήσεις; Ακόμη και την Audrey; Γιατί... αυτή η γυναίκα σου στερεί τον άνδρα και εσύ θες να την βοηθήσεις;»

«Ποιον άνδρα; Όταν κάτι δεν σου άνηκε ποτέ, δεν ήταν και ποτέ δικό σου!»

«Μπορείς όμως να παλέψεις να το κάνεις...»

«Γιατί μου τα λες όλα αυτά;»

«Γιατί πιστεύω πως εσύ και ο βλάκας ο ξάδερφος μου θα ταιριάζατε.»

«Πως το συμπέρανες αυτό;» αναρωτιέται η πριγκίπισσα ταραγμένη.

«Ο τρόπος που τον κοιτούσες...» αρχίζει να λέει ο κόμης.

...and they lived happily ever after #Wattys2016Where stories live. Discover now