~45~

1.2K 55 5
                                    

Pov Juul

Ik word wakker maar niet door mijn wekker. Ik dacht toch echt dat ik die gezet had, ehh okee misschien ben ik dat vergeten maar ik zou toch zweren dat ik 'm had gezet om 9 uur voor naar de stad te gaan met Sophia. Ik kijk op de grote klok die in mijn kamer hangt, 10:11. Kut! Hoelaat zou Sophia ookalweer komen? Kut Kut Kut. 11 uur ik weet 't alweer. Ik ren uit m'n bed en spring onder de douche. Na 5 minuten ben ik klaar, ja dat is ook nieuw hé dat meisjes snel kunnen douchen. Ik ren naar m'n kamer en pak de eerste beste broek die ik zie en trek 'm aan, of course eerst lingerie maarja we zijn aan het haassten of course! Dan pak ik een shirt en ren de trap af, heel charmant de trap af in je bh en jezus wat doet dat pijn met tiete! Ik ren de keuken in waar iedereen aan tafel zit, behalve Zayn. 'Waar is Zayn?' Vraag ik en trek de broodzak open en pak een broodje. 'Die is met Perrie maar waarom heb jij geen shirt aan?' Vraagt Liam. 'Ja, heb haast.' Ik prop een hap in m'n mond en trek dan m'n shirt aan. Ik zie dan pas echt wat ik aan heb, een highwaste zwarte broek met een buiktopje erop met een meloen erop, je ziet m'n littekens al minder. Ze lijken magisch te verdwijnen wat voor mij 2 meningen heeft. Naja boeie. Ik trek alles recht en doe dan wat deo op. Ja hier staat door het hele huis deo en ja ik doe gewoon van de jongens op, weetje hoe lekker dat ruikt? Nee? Zou je eigenlijk wel moeten weten. 'Louis!' Roep ik met een volle mond, hij kijkt op. 'Als je naar me kijkt zie je dan een zombie?' Vraag ik, hij kijkt me heel raar aan en schud nee. 'Je ziet er goed uit hoor Juul.' Zegt Harry. Ik kijk 2 seconde naar Niall die daar met rode wangetjes zijn pizza aan het eten is, tis heel cute en pizza in de ochtend? Ik loop langs hem en steel een stuk pizza waardoor me na roept. Ik ren naar de gang en trek daar m'n schoenen aan. Fack me mobiel ligt nog boven. Ik trek een sprintje, echt workout deze ochtend! Ik pak mijn mobiel van de later en meteen licht het beeld op. 10:29. Ik pak nog even uit het achterste van m'n kast m'n portomonee met daar 120 euro erin, hoop dat het genoeg is en anders moet ik maar gewoon naar iets zoeken wat minder is. Ik ren naar beneden en trek een jas aan, niet heel dik ofzo maar gewoon helemaal prima. 'Ik ga!! Ben na de lunch weer terug, ben met Sophia. Nou doegh!!' Roep ik, gooi de deur open en trek 'm weer dicht. 'KNAL BOEM.' Zo die is zeker dicht. Ik kijk voor me en zie al een grote zwarte auto staan, ik denk die van Sophia. Ik ren naar de auto en jaheur het is Sophia.

'Hee meid!' Zegt ze vrolijk en ik ga zitten op de bijrijdersstoel. 'Heey!' Zeg ik en we beginnen meteen met rijden. 'Heb je er zin in?' Vraagt ze, ik knik. 'Waarvoor is het eigenlijk?' Vraagt ze nieuwschierig terwijl we de straat uit rijden. 'Ehh nou een jongen heeft me mee gevraagd op een soort van date.' 'Oehhh wat leuk! Wie?' Vraagt Sophia, fack de enige vraag die ze niet mocht stellen, met wie het was. 'Nou eh.' 'Vertel, ik ben echt benieuwd. Ken ik de jongen?' Vraagt ze, ik kijk naar beneden en begin te lachen, ik ben hier echt niet goed in. Ik bedoel het hele liefdes gedoe daar ben ik nooit serieus genoeg voor. 'Juul?' 'Ehmm ja je kent de jongen, heel goed.' Zeg ik. 'Ehm is het Justin Bieber?' 'Nee! Zeker niet Niall is veel- kut ik ben hier niet goed in.' 'Niall? Daardoor was dat gedoe van gisteravond, wat leuk dat jullie samen op date gaan maar leg even uit?' Zegt Sophia. Ik zucht, het is er nu toch al uit dus waarom zou ik de rest dan niet vertellen? 'Nou ja oke gisteravond had ik dus een meidenavond en toen moest ik opeens mee en toen zei die dat maar reageerde op dat moment er niet op en ben toen later die avond met 'm gaan praten en heb hem toen verteld dat ik nog nooit zo naar 'm heb gekeken en toen vroeg me mee op date en toen heb ik ja gezegd en ja.' Zeg ik en kijk voor me. 'Van daar dat Niall gisteravond me een envelop meegaf, hij zei dat ie je hoorde bellen met mij en toen gaf die me dat.' Zegt ze en parkeert de auto. 'Huh? Okee?'Zeg ik en snap nu niet meer wat ze bedoeld. We lopen de eerste beste winkel in en dat is forever 21, dan langs de mango, h&m en nog wat winkels tot ik in een soort van schuur sta wat niet echt een winkel is en daar een jurkje zie hangen waar mijn ogen niet vanaf kunnen blijven. Ik loop er naar toe maar net als ik 'm wil pakken word die aan de andere kant uit het rek gepakt. Ik zie een jongen van ongeveer 20 staan. HIj bekijkt het jurkje en loopt er dan mee weg. Shit ik weet zeker dat dat het jurkje is wat ik vanavond nodig heb, het lijken net Niall zijn ogen.  Jezus Juul stop maar weer, je moet nu echt stoppen want je doet alleen zo omdat ie jou leuk vind maar straks vind je hem niet op die manier leuk en is dit is gi-gan-tische afknapper. 'Juul, ik heb wat jurkjes, kom je?' Zegt Sophia achter me, ik knik en loop naar d'r toe. Stuk voor stuk allemaal leuke jurkjes maar niet vergelijkbaar met die van net en word hier echt gek van. Ik wil dát jurkje. 'Nou Juul ik heb er hier nog 1.' Zegt Sophia en laat hét jurkje zien, de blauwe. 'Hoe kom je eraan? Ik wou die pakken en toen pakte iemand anders deze?' Vraag ik met een open mond. 'Ik vroeg aan de jongen die hier werkt of die me even wou helpen en kwam met deze terug dus ja.' Zegt Sophia en geeft mij het jurkje aan. Ik doe het deurtje van het pashokje dicht en kleed me om. Ik draai me om en kijk in de grote spiegel. Ik weet niet wat ik zeggen moet.

Ik doe het deurtje open en Sophia kijkt en keurt me, dan komt er een glimlach op haar gezicht, 'Ja, geen keuze mogelijk, that's it!' Zegt ze en klapt in haar handen. Ik knik en trek het jurkje weer uit. 'Juul af je me dat jurkje geeft terwijl je omkleed check ik 'm nog even op gaatjes die we misschien over het hoofd zien.' Zegt Sophia en geef haar de jurk. Ik doe snel weer m'n broek en shirt aan, ookal vind ik echt dat ik er ordinair uit zie heb ik nog geen opmerking van iemand gekregen die dat ook vind dus dat zegt dan wel wat, toch? Naja what ever, ik loop het pashokje uit en zoek naar Sophia. Die ik nergens zie. 'Juul! Juul! Ik ben hier.' Roept een stem en ik draai me om, Sophia staat al bij de uitgang met een tasje te zwaaien. 'Soof ik moet nog betalen.' Roep ik. Sophia schudt haar hoofd, ik loop naar d'r toe. 'Alles is geregeld, geen vragen. We gaan lunchen want Sophia heeft honger.' Zegt Sophia. Ik kijk haar vragend aan maar stel geen vragen. Sophia trekt me mee naar beagles&beans en daar bestel ik een sapje en Sophia gaat aan de thee.

JA ALWEER EEN STUKJE, GOED HE? DOE WEL ECHT M'N BEST VOOR JULLIE, VOLGEND HOOFDSTUK DE DATE :) X

Really? Adopted by 5 boys! (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu