~38~

1.5K 62 19
                                    

ALLEREERST HEBBEN JULLIE HET AL GEHOORD? ONE DIRECITON GAAT NOG 5 JAAR DOOR OMDAT HET ALBUM ZO GOED IS VERKOCHT, K HEB M GEDEELD OP FACEBOOK! JULIA MENDES DE LEON, VOEG ME GELIJK FF TOE :) WATTPADFRIENDS <3 OHJA SOWIESO LIJKT ME DAT ECHT WEL GAAF OM EEN WHATSAPPGROEP TE HEBBEN MET ALLEMAAL MENSEN EN SHIT VAN WATTPAD :o JULLIE OOK?

Pov Juul

Nadat Starski tussen alle toeristen is verdwenen hebben wij besloten om nog even wat rond te lopen. 'Nialler, Juul wisten jullie dat de toren steeds rechter gaat staan dus dat er steeds minder toeristen zullen gaan komen?' Zegt Liam opeens. 'Nopp dat wist ik niet.' Zeggen Niall en ik tegelijk. *Niall zijn mobiel gaat* 'Hallo met Niall. Wat? Nee dat ga je niet menen! Kun je dat niet verzetten? We hebben eindelijk iets leuks te doen en we hebben nog geen fans gezien en dan kom je hiermee? Oke oke. Ja we komen eraan.' Niall hangt op en zegt: 'Dat was Simon, we hebben vanavond opeens uit het niets nog een concert, het is geen groot concert maar voor een bepaald aantal winnende fans maar het is niet hier in Pisa maar in Genova. Dat is opzich het probleem niet maar wel dat het zeker 2 uur rijden is als we geen file hebben.' 'Wauw en wie heeft die domme winactie nu wweer geregeld, Simon zeker. Ik vind het echt een hele aardige gast maar soms wil ik wel echt een vrije dag!' Zegt Liam en zie dat ie een beetje rood aanloopt. 'Li, relax. Ik ben echt super blij dat ik dit samen met jullie heb gedaan!' Zeg ik en geef hem een knuffel, ik schrik de laatste tijd wel vaker van mezelf dat ik dan opeens zo lief ben of iemand opeens een knuffel geef. Ik heb dat nooit zo echt gedaan, ik was niet echt zo'n meisje maar zo zie je maar weer dat die jongens het beste in me naar boven halen.  'Juul? Ga je mee, het is nu 4 uur en we moeten om 5 uur in de bus zitten en dan als we daar zijn een snelle soundcheck en dan hopen we om 9 uur te kunnen beginnen tot 12 uur.' Zegt Niall. Ik knik en zeg niets. We lopen met z'n 3en naar de weg en houden daar een taxi aan. 'Per l'hotel Plaza prego appena possibile, avremmo anche dovuto pagare un extra se si guida un po 'in modo che ancora più soldi di quanto si guadagna dis realtà.' Zegt Liam, 'Woow Liam ik wist niet dat je zó goed Italiaans kon!' Zeg ik en lach, 'Ja!' Zegt ie, 'Maar wat heb je nou eigenlijk gezegt?' Vraagt Niall terwijl we instappen. 'Of die een beetje door wilt rijden en dat we extra betalen als die dat doet.' Zegt Liam en  doet zijn gordel vast. 'Slim.' Is mijn antwoord. 'Juul, we gaan zo wel aan een lange rit beginnen dus ik hoop voor je dat je moe bent want je kunt niet gaan rennen of springen ofzo dat is in de bus geen optie.' Zegt Niall. Ik kijk hem aan met open mond en kan niet geloven wat ie zegt. 'Ach Juul dat komt wel goed.' Zegt Liam. 'Nee wow wacht ik moet 2 uur in een bus zitten, dit word echt de hell op aarde.' Zeg ik en laat me in m'n kussenstoel of hoe je het ook wilt noemen vallen. Ookal kan dat niet heel veel dieper maar ach.

-

'Jongens we hebben jullie spullen al, we blijven daar ook overnachten maar we moeten nu echt gaan.' Schreeuwt Harry als we uitstappen. Een man in pak zet alle koffers in de bus. Liam betaalt de chauffeur die een glimlach op zijn gezicht krijgt. 'Hebben jullie alles dan?' Vraag ik. 'Perrie heeft alles voor jou ingepakt, het is maar voor 1 nacht.' Zegt Zayn die samen met Perrie naar buiten komt lopen. Liam betaalt de taxi die met hem met een hele grote glimlach bedankt. 'Lets go, we kunnen.' Zegt Harry. Liam en Niall zitten al in de bus en Perrie en Zayn gaan nu, Harry komt de trap af en ik vraag: 'waar is Louis?' 'Die was nog even wat halen bij de winkel maar wat I don't know!' Zegt Harry. Ik loop de bus in en het is gewoon een soort van mini mini mini huis. Banken, een soort keuken, kasten en 3 deuren. 'Juul, hoe was het bij de toren van Pisa?' Vraagt Perrie, 'Jaa leukk! Maar jammer dat we zo snel weer weg moesten, wacht hoe weet je dit?' Vraag ik, 'De jongens appen altijd ff via de groep waar ik ook in zit over wie wat die dag gaat doen.' Zegt ze, 'NIALL JAMES HORAN!' Gil ik door de bus, Niall kijkt op, 'Mag ik op in die groep...?.... Asjeblieft?' Zeg ik er nog snel achteraan. Niall grijnst en tovert zijn telefoon in zijn handen. Hij klikt op wat knopjes en dan hoor ik pling pling pling pling en kijk ook op mijn mobiel: "u bent toegevoegd aan de groep JuulLovers<3'." Ik begin hardop te lachen, 'Waarom heet die groep zo?' Vraag ik en Zayn zegt: 'Tis toch zo en anders was het zo droog.' 'Ik ben er!! We kunnen gaan.' Zegt Louis die de deur dicht gooit en naast me ploft, ik schrik een beetje maar herstel me snel. 'Hee!' Roep ik vrolijk en zwaai met een pretface naar Louis. Hij lijkt in eerste instantie ook verbaasd maar zwaait als 'n mongool terug.

Really? Adopted by 5 boys! (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu