Kapitel 11

645 19 3
                                    

Freyas far sætter jer af nede på hjørnet, tæt ved Falconersalen. Da i nærmer jer Falconersalen kan i tydeligt høre en masse Citybois fans der skriger. I finder køen til meet&greet, og Freya går op til en af vagterne, du står selv bagerst i køen mellem en masse syngende piger. Freya trækker et papir og et kort op tasken, hun peger på dig og vagten nikker. Freya gir' dig et tegn til at du skal komme op til hende. Du prøver at komme igennem køen, men det er svært med alle de energiske piger. Du får klemt dig op til Freya og vagten, og han fører jer ind af en glasdør. Pigerne i køen kigger forvirret på jer, du føler dig nedstirret. I bliver ført ind i et rum "vent her" siger vagten. Kan går ind af en dør i den anden ende af rummet, det er sikkert derinde Citybois er. Omkring 2 minutter efter kommer han ud, han har et par meet&greet armbånd med. Han binder dem om jeres håndled og giver jer et stempel på hånden. Du begynder at blive nervøs, lige om lidt skal du møde Stefan!

Vagten beder jer følge med, i går langsomt bag ham. I bliver ført ind i et rum, hvor Anthon og Thor står. Du kigger forvirret rundt efter Stefan. "Hvor er Page4? spørger Freya vagten"
Anthon hen på jer, han hørte det sikkert.
"De er inde i et andet lokale i har lige et par minutter med Citybois, vi begynder snart at lukke resten ind og så kommer i ind til Page4"
Freya nikker og vagten peger overmod Citybois, i opfanger hurtigt at i skal gå derhen.

I snakker med Anthon og Thor i et par minutter, får taget et par billeder og så vifter vagten jer hen til ham. I kan tydeligt høre at Citybois fans bliver lukket ind nu, de river og flår i jer, mange af dem græder også! Vagten får puffet dem væk fra jer og fører jer hen mod en anden dør. Hold da op.... Anthon og Thor virkede som nogle super søde fyrer og det var rigtig hyggeligt at møde dem, men endelig skal du møde ham du har ventet på, nemlig Stefan.

Vagten åbner døren, og fortæller jer at i har et kvarter med drengene. Der er nemlig ingen andre der skal møde dem. I bliver ført ned i enden at lokalet og Freya hvisker stiller "så er det nu" du nikker og smiler til hende.
Og der står de jo, Page4. De ser virkelig dejlige ud, men selvfølgelig lægger du mest mærke til Stefan. Hele din krop sitrer og du ved slet ikke hvad du skal gøre af dig selv. Sidder dit hår nu ordenligt? Er dine bukser mon for stramme? Og kan Stefan overhovedet kende dig?! Tusindvis af tanker går igennem din krop, og du vågner først op fra dine tanker da Stefan med den dejligste stemme siger "Hej D/N".

Bare en sommerflirt? - Stefan HjortDonde viven las historias. Descúbrelo ahora