Kapitel 3

774 19 3
                                    

Du surfede lidt rundt på nettet for at tjekke den koncert i skulle til ud. Citybois har lige udgivet en ny EP, mange har sangene har du faktisk allerede hørt. Som opvarmning kommer der et band ved navn "Page Four" du har aldrig hørt om dem før. De har kun udgivet én sang? "Fucking smuk" den har du heller aldrig hørt før, så du går ind på spotify for at høre den.

Du ka rigtig godt lide sangen, og du har den på hjernen i flere timer. Du googler "Page four" men der kommer desværre ikk særlig meget info omkring dem. Du går ind på billeder, og du lægger bestemt mærke til én af drengene, han er virkelig flot og så har han bare det flotteste hår. Du glæder dig faktisk rigtig meget til koncerten, selvfølgelig mest til Citybois men faktisk også til Page Four!

"Biletterne er i hus<3" har Freya skrevet, efterfulgt af et billede af billetterne. 

Du melder dig ind i Citygirl gruppe på facebook, egentlig bare for at tjekke de der Bois' fans ud. Mange af dem virker søde, og du ser en masse opslag omkring den koncert dig og Freya også skal til! Men da du ruller længere ned i gruppen kommer der en masse negative opslag omkring Page four. "Ejj har i set hvem der skal opvarme, de er fucking dårlige omg" "Ad for satan P4 skal opvarme for Bois, hvad er det dog for noget?!?" Er de mon så slemme? Du synes nu ellers at de så søde ud, og deres sang er rigtig god! Måske har de været onde overfor Citybois eller deres fans? Men hvad skulle de dog have gjort?

Efter at have surfet rundt på facebook i lidt tid, går du tilbage til at tjekke Page four ud. Du finder ud af at ham den flotte hedder Stefan, du finder et par interviews og han virker virkelig virkelig virkelig sød! Han er næsten lige fyldt 17, så han er 1 år ældre end dig, men det kan du faktisk også bedst lide når drengen er!

Der er bare et eller andet ved ham, noget du rigtig godt ka lide! Du tænker rigtig meget på ham, og du kan slet ikke vente til at du skal til Citybois koncert hvor at ham og resten af Page Four skal opvarme!


Bare en sommerflirt? - Stefan HjortWhere stories live. Discover now