Kapitel 4

737 18 2
                                    

Du vågner op ved at dit ur ringer, 06:00. Endnu en lorte mandag, hvor du skal i skole, og sikkert får en helt masse lektier for. Du går ud på badeværelset og tager et hurtigt bad, du vasker egentlig bare dit hår.
Mandag er virkelig bare den værste dag, for der har du fri kl 16:30. Som om du orker.
Og selvfølgelig har du også glemt dit håndklæde inde på dit værelse, fedt. Du spurter ind på dit værelse, og vikler håndklædet om dig så hurtigt du kan. Du tager dine sorte Habitbukser på, en sort Nike hoodie, og et par hvide Nike strømper. Du går ud i køkkenet for at lave en kop kaffe, og selvfølgelig havde dine forældre brugt det sidste, du ka bare mærke at det her bliver en lortedag. Så må du købe noget kaffe på vej til skole, hvilket vil sige at du skal gå tidligere, hvilket vil sige at du ikke kan nå at ligge make-up.
Du åbner køleskabet og kigger om der skulle være noget lækkert, men som sædvanlig, nej. Du tager en stor tår af mælkekartonen, og snupper en gulerodsbolle. Tiden er ved at løbe fra dig, så du skynder dig at tørre dit hår.

Du tager dine sorte Puma suede sko på, tager din skoletaske, og så er du egentlig klar til at gå.

Som du havde regnet med er det verdens kedeligste dag, og du kan slet ikk vente med at få fri! Du er flere gange ved at falde i søvn, og din sidemakker William bliver ved med at puffe til dig, for at holde dig vågen.
Som om dagen ikk kunne blive dårligere, du har så også lige de kedeligste fag i dag tysk, matematik, fysik og biologi, det er virkelig bare en lortedag. 

Bare en sommerflirt? - Stefan HjortWhere stories live. Discover now