Kapitel 2

895 21 0
                                    

I toget hører du musik, en masse sange om kærlighed. Du kan ikke engang sætte dig ind i det kunsteren synger, for du har aldrig prøvet det. Selvfølgelig har du prøvet at elske nogle, men ikke at være forelsket i nogle. Kun sådan noget pjat i 0. klasse, der var du "forelsket" i Mads fra klassen. Alle dine veninder har en kæreste, bortset fra Emilie, men hun har en flirt så altså der er jo ikk den store forskel. Så er der dig, du er 16 år og har ikke engang haft dit første kys... Eller været i seng med nogle. Du plejer at lyve og sige at du har haft dit første kys, kun Freya ved at du ikke har. Hun driller dig ikke med det, faktisk siger hun ikke andet end at det nok skal komme, endnu en grund til at hun er din allerbedste veninde.

Toget stopper med Nørrebro Station og du skal af. Ca. 500 meter nede af vejen bor Freya i en kæmpe stor, helt nybygget lejlighed. Freya har et kæmpe stort værelse, stilet og flot.

I sidder i sengen med hver jeres kop chai latte, Freyas bror arbejder på Original Coffe så han laver den bedste chai latte! I drikker det hver eneste gang i er derhjemme, og det er i tit. Freya og hendes kæreste har snart årsdag så i taler om hvad hun kan give ham i gave. "Forresten, jeg har fået 2 koncertbilletter af min onkel" Freyas onkel skaffede altid meet and greet og koncertbilletter og der er det en kæmpe fordel at være allerbedste veninder ed Freya, for i har sammen mødt Justin Bieber, One Direction, Ed Sheeran, Katy Perry og Ariana Grande. Hvilket du er virkelig taknemmelig for. "Det er ikk en stor koncert, men jeg ville høre om du ville med?" "Jo selvfølgelig, hvilken koncert er det?" "Citybois" "De to charmetrolle fra X-Factor?" "Ja, nemlig" "Det vil jeg da rigtig gerne!" "Super! Jeg skriver til ham at vi gerne vil have billetterne så!"




Bare en sommerflirt? - Stefan HjortWhere stories live. Discover now