Capitolul 35

10.8K 364 21
                                    

Toată noaptea m-am gândit la o cale de scăpare sin aceasta "închisoare" luxoasa, dar nimic.

Mă dau jos din pat leneșă, mă îndrept spre baie pentru a-mi face rutina de dimineață. Mă duc în camera cu un prosop un jurul corpului pentru a-mi căuta niște haine. Ce era ciudat, era faptul ca aveam haine noi nouțe și chiar drăguțe.

Mă pun în fata dulapului pentru a mă decise ce îmi iau pe mine în ziua ăsta plictisitoare ca celelalte 25 de zile. Da, le-am numărat, nu mai rezist, îmi e dor de Alex, de Aiden, de tata, de Şalomeea, de toti.

Intra pe ușă trantind-o Kevin și se arunca în pat nervos.

-Nu ști sa bati la usa? tip eu.

-Am mai bătut pana acum? De ce as bate?

-Pentru ca puteam sa fiu dezbrăcată.

-De parcă acum ai fi îmbrăcată dumnezeiește. spune el râzând.

Mă întorc cu spatele la el și îmi caut în dulap niște haine lejere. Îmi iau o pereche de pantaloni scurti și un maieu. Mă îndrept spre baie sa mă schimb și îl aud pe Kevin chicotind.

-Ce e? întreb eu intorcandu-mă spre el.

-Ai un fund sexy, l-as încerca odată. spune el rajind.

Îmi dau ochii peste cap și mă îndrept spre baie. Tipul ăsta e obsedat. De când stau aici vorbește numai de sex și mereu îmi spune ca sunt sexy, e obsedat sexual.

Mă întorc din baie și îl văd pe Kevin tot în aceeași pozitia. Încerc sa îmi fac loc în pat lângă el și îmi pun picioarele la piept și îl privesc.

-Se pare ca cineva a început dimineața prost. spun eu uitandu-ma la el.

-Da. Am prea multe pe cap. Am sute de transporturi de făcut și nu le fac fata. Am curve la produs și pleaca una câte una. Totul merge pe dos. spune el oftand.

-Ar trebui sa iti faci bani din altceva, gen sa muncești ca orice om normal. spun eu.

Se ridica în fund și se uita la mine confuz.

-Arat eu a om normal? Pff, credeam ca ai început sa mă cunoști. spune el pufnind.

-Mda, așa e, nici un om normal nu ar tine o fata ostatică fără motiv. spun eu.

-Fără motiv? O sa iti dau drumul , scumpo, dar nu o sa vrei sa pleci tu de lângă mine, o sa îl omori cu mana ta pe Alex Twist. spune el rajind.

-Nu prea cred. Deja bati campii. spun eu razand.

-OK, vrei sa afli cine e cu adevărat Alex? Crezi ca ești pregatita?

-Mereu sunt pregătită. spun eu.

Adevărul era ca nu eram pregatita. Nu știam cum sa reacționez dacă auzeam ca iubitul meu e un criminal în seria sau cine știe ce.

-Mă știu cu Alex de o viata, părinții noștri erau prieteni de afaceri. Am întrerupt legătură când părinții mei au murit într-un accident de mașină și am rămas eu cu sora mea. Când aveam 20 de ani și sora mea 19, Alex s-a îndrăgostit de ea, de Clara. S-au iubit, nu aveam nimic împotriva, pana când într-o zi Clara a venit la mine plângând ca Alex o bate mereu și vine beat. Am sfatuit-o sa pună punct și așa a și facut. Alex când a auzit asta, a turbat, a scos pistolul și a impuscat-o. De atunci am jurat ca o sa îi iau lui Alex persoana cea mai iubita așa cum mi-a luat-o și el pe a mea. toate acestea mi le-a spus cu lacrimi în ochi.

Îmi era mila de el, Alex chiar merita asta. Cum putea sa facă asta? Am trăit în minciuna cu el, nici măcar nu a îndrăznit sa îmi spuna. M-a mințit toți acești ani. Îl urasc!

Îl iau pe Kevin în brate și îl rog sa se linisteasca și asta a și facut.

După 3 luni.

Sunt în living în casa lui Kevin și mă uit la Tv. Se pare ca sunt singură în toată casa asta și nu știu nimic de nimeni. Kevin mi-a spus ca are treaba și sa nu dau casa cu susul în jos, așa ca am zis sa mă uit la un film toată ziua și sa mananc popcorn.

Aud o bubuitura de pe hol și sar ca arsa. Știam ca sunt singură în casa. Mă îndrept speriata spre hol și îl văd pe Kevin pe jos cu mana plina de sânge. Fug spre el și mă pun în genunchi ajutandu-l sa meargă pana la canapea.

-Kevin, ce ai pățit? întreb eu speriata.

-Iubitul tău Alex mi-a făcut asta. spune el nervos.

-Cum? De ce?

-De psihopat ce e. Si-a pus gorilele pe mine. Noroc ca au venit niște angajati, ca de nu muream acolo.

Cum poate sa îi facă Alex asta? Nu îl credeam așa. Tot el i-a omorât sora și tot el se crede superior. Ce nesimtit.

Fug spre bucătărie unde se afla trusa de prim ajutor și mă întorc la Kevin bandajandu-i rana.

-Te doare? întreb eu vazandu-si fata.

-Putin, dar îndur. spune el strâmbându - se.

După ce îi dezinfectează rana și i-o bandajez mă pun lângă el pe canapea și îl rog sa nu se mai miște fiindcă era mai rău pentru el.

-De ce te uiți așa insistent la mine? îl întreb eu văzând cum se holbează.

Se apropie de mine din ce în ce mai mult pana distanta este milimetrica. Ii simțeam respiratie mentolata peste buzele mele. Se apropie pana buzele noastre se unesc într-un sărut pasional. Simțeam fluturi în stomac, era un sentiment pe care îl simțeam doar cu Alex.

Se desprinde din sărut și se uita la mine zambind. Îmi ia fata în palme și se uita la mine atent. Avea niște ochi frumosi, și acea piele bronzata, acum am observat cât de frumos era acest barbat.

-Mă faci sa îmi dau planurile peste cap. Eu te luasem sa te țin ostatică, dar m-ai făcut sa mă îndrăgostesc nebunește.

Zâmbesc și las capul în jos. Nu știam ce sa zic. Și eu simțeam atracție fata de el, simțeam ca tine la mine, dar ceva în interiorul meu mă ținea.

---------------
Uhuu, gata și capitolul ăsta. O sa încerc sa postez mai des❤

A mea 🔞Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum