Capitolul 2

27.1K 843 37
                                    


Era el, era Alex. Îl vedeam venind spre mine și deja îmi îngheța sângele în vene. S-a oprit în fata mesei noastre și simțeam ca mă omoară din priviri.

- Ane, trebuie sa vi cu mine.

-Ce? De ce as veni? Rămăsese ca încep munca la 8.

Se apropie de mine și mă trage de o mana mai aproape de el.

-Tu nu ridici tonul la șeful tău. Și nu îmi ceri tu mie explicatii. Pana nu o sa plătești datoria, faci ce vreau când vreau!

Lacrimile îmi inundau ochii și deja îmi era frica ca o sa ajung la vorbele lui Aiden. M-am supus la ce a spus și mi-am luat geanta și l-am urmat pe Alex. Criss se uita la noi ca la un film horror, se citea pe chipul ei spaima. I-am spus ca voi fi bine și am plecat.

- Urca! îmi ordona Alex și arata spre o mașină neagra foarte scumpă.

-Unde mă duci?

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

-Unde mă duci?

- Te duc într-un loc mai bun. Nu vei mai sta la tine acasa. M-am gândit mai bine și o sa fii A MEA!

-Cum? Nu! Niciodată ! Mai bine mor decât sa mă atingi tu!!

-Atunci vei fi curva tuturor dacă nu vrei sa fi a mea. se uita la mine și avea un zâmbet pervers ceea ce mă făcea sa înghit în sec.

-Dar era vorba ca voi munci ca dansatoare în club.

- Schimbare de plan. spune razand.

Oftez și mă fac comoda în scaun. Observam ca ne îndepărtăm de oraș și mi se făcea din ce în ce mai frica. Cum sa mă atingă omul asta?
.Mă trezește din gândurile mele telefonul care suna insistent. Alex mi.a întins mana și I-am dat telefonul.

-Da?...Ane iti plătește ție datoriile imbecilule! ...O sa o vezi atunci când o sa consider ca datoria e plătită !!

Mi-a aruncat telefonul și se uita nervos la mine.

- De azi nu vei mai avea telefon!

Am lăsat capul în jos în semn de supunere și am tacut. Îmi era frica. Îmi era frica ca o sa ajung la vorbele lui Aiden și ca o sa sfârșesc moarta cine știe pe unde.

După 2 ore de mers a oprit mașina în fata unei case imense. Mă dau jos din mașină și mă trage de mana. În fata ușii erau doua gorile care ne-au deschis usa...când am intrat înăuntru am rămas muta de uimire. Era ca într-un castel. Era cea mai frumoasa casa văzută în viața mea.

-Îți place?

-E foarte frumos.

Mă ia de braț și mă trage la etaj. Mă îndrumă într-o camera cu tapet negru cu alb, parchet negru și o mobila neagra. Era o camera frumoasă. Baia era tot alb cu negru, foarte frumoasă.

-Asta va fi camera ta. Ai în dulap haine cumpărate de mine. Și o sa dormi cu mine.

-De ce? Pot dormi și singura.

-Sa nu aud comentarii.

Îmi caut niște haine în dulap și îmi aleg o pereche de pantaloni scurți de trening și un tricou negru mai larg. Intru în duș și mă gândesc la momentele când era mama în viața și duceam o viață frumoasă alături de familia mea. Nu știam ca voi ajunge în casa unui om pe care nu îl cunosc și ca voi dormi în același pat cu el.

După 30 de minute de stat în dus mă îmbrac și ies din baie. Alex era fără tricou și cu pantaloni de trening întins în pat. Arata așa de bine. Off, Ane, nu mai gândi asa. Omul ăsta iti vrea raul. Mă pun în pat lângă el și mă ia în brate. Nu spun nimic. Îmi e frica ca poate sa îmi facă ceva rau. Stăteam cu spatele la el și îmi sufla aer în ceafă.

-Sa ști ca o sa te astept. Și o sa te fac sa te îndrăgostești de mine.

-Viseaza.

-Ai sa vezi tu draga Ane ca o sa mă iubești mai mult ca orice pe lume.

Nu am mai zis nimic și l-am lăsat sa își facă iluzii proaste cu mine. Mă bucur ca totuși nu m-a violat și ca măcar îmi arata ca poate avea putina ratiune...Adorm gandindu-ma la momentul când voi scăpa de coșmarul acesta care abia a inceput.

--------------

A mea 🔞Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum