Capitolul 3

25.6K 781 53
                                    

Dimineață mă trezesc singura în pat cu un bilet pe perna lui Alex. "Sunt la bar, s-a întâmplat ceva și o sa ajung diseara. Sa fii cuminte.".
Vai, ce "drăguț". Crede ca mă poate lua de acasa fără voia mea și sa mă tina închisă aici și eu sa sar în brațele lui? Se înșeală amarnic! Eu nu sunt ca târfele lui.

Cobor atrasa de mirosul din bucătărie. Acolo era o femeie în vârstă care gătea și o tipa cam de 20 de ani cu o fusta foarte scurta. Cred ca era menajeră, dar o menajeră +18. Cred ca Alex i-a tras-o odată sau de mai multe ori. O sa plece cât de curând de aici!...

Ce gândesc eu? Poate sa facă ce vrea. Eu nu sunt atrasa de el, nu are cum. Intradevar, arata bine, dar îl urasc.

Bucătăreasa mă invită la masă și mă pun sa mananc. Am mâncat cât o vacă. Bine ca orice as manca tot am un corp de invidiat.

Mă ridic de la masa și încep sa mă plimb prin casă și la etajul 3 era doar o ușă din lemn, părea riscant, deci intru.

Deschid usa care scârțâia puțin și am intrat. Era un birou din lemn, o canapea și un televizor în perete. Era o camera întunecată și înfricoșătoare.

Pe birou erau numai acte și mi-am băgat și eu puțin nasul din curiozitate.

Dintr-o data am simțit o prezenta în spatele meu și m-am întors brusc.

-Ce cauți aici? tipa el nervos la mine și mă ia de braț strangandu-ma.

-Eu-eu..căutam baia..Spun eu speriata.

-Ai baie în camera și nu îmi zi mie ca o căutai în actele mele! se apropie de mine și mă privea în ochi. Sa dea dracu sa te mai prind pe aici ca o sa te omor!

Eu am aprobat din cap speriata și el mă sărută apăsat. Simțeam ca mi se înmoaie picioarele. Mă sperie schimbările lui de comportament. Mă lipește de perete și mă săruta flamand. Mă ia în brate în așa fel încât sa îmi pun picioarele în jurul bazinului lui și mă duce în camera lui.

Mă arunca în pat, își arunca tricoul prin camera și începe sa mă sărute pe gat coborând în jos. Îmi rupe tricoul și pantalonii scurți rămânând în lenjerie intimă. Deja mă speria ce va urma, dar nu am dat înapoi. Îmi sărută sânii și cu o mana îmi masa zona intima. Din gura mea ieșeau gemete de placere. Mi-a dat jos lenjeria intima și s-a uitat în ochii mei.

-Promit ca o sa fiu blând.

A intrat în mine încet simțind o durere în tot corpul. Începea sa mărească ritmul tot mai tare și devenea din ce în ce mai placut. Dintr-o data am simțit ca sunt în al 9-lea cer și i-am înfipt unghiile lui Alex în spate. Se termina în mine și mă sărută pe sâni.

-De acum ești numai a mea. Nimeni nu o sa te atingă asa.

Vorbele astea mă speriau. Eram atrasa de el, dar în același timp mă speria și îl uram pentru ce mi-a făcut mie și lui Aiden.

Adormim amândoi dezbrăcați și îmbrățișați ca doi îndrăgostiți ce nu suntem.

---------

A mea 🔞Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum