Kεφάλαιο 2o

177 34 10
                                    

Ξύπνησα με έναν ελαφρύ πονοκέφαλο.Τεντώθηκα μέσα στο άνετο κρεβάτι μου και χασμουρήθηκα.Ώπα.Για μισό...

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ!

Όλγα πες μου ότι δεν έκανες καμιά μαλακία....

Γύρισα το κεφάλι μου και άρχισα να περιεργάζομαι το δωμάτιο.Χασμουρήθηκα ξανά και χασκογέλασα.''Να 'ναι καλά η Αγγέλα!'' ξεφύσηξα ανακουφισμένη.Αναγνώρισα την κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της.Μαζί με όλα αυτά η μνήμη μου φρεσκαρίστηκε και από το χθεσινό βράδυ στο μπαρ.Ω ρε ξεφτίλα...Ποιός την ακούει τώρα την Ιωάννα να σχολιάζει και να διαδίδει φήμες για 'μενα.ΠΑΛΙ!

'' Αγγέλα;'' φώναξα.

'' Ξύπνησες;'' ακούστηκε η φωνή της από τον διάδρομο.

'' Όχι,υπνοβατώ.'' ειρωνεύτηκα και έκανα μια παύση. ''Σε ευχαριστώ που με έφερες εδώ.Αν με έβλεπε η μάνα μου στην χθεσινοβραδινή κατάσταση θα είχε πάθει εγκεφαλικό!''Η πόρτα του δωματίου άνοιξε και μπήκε μέσα.Ήρθε κοντά μου και κάθισε πάνω στο κρεβάτι.

''Γι' αυτό ακριβώς σε έβαλα - με το ζόρι- να κοιμηθείς εδώ.'' με κοίταξε με κατανόηση.

''Τι εννοείς με το ζόρι;Δεν είχα ξεμεθύσει;''

''Μπαα...Απλά σταμάτησες να τραυλίζεις.Ότι παραπατούσες και όλα γύριζαν μέσα στο κεφάλι σου αυτό να λέγεται...''

'' Ωχ...Και δηλαδή τι έκανα;''

Ελπίζω όχι καμιά ανωμαλία...

''Τραγουδούσες όλη την ώρα!''Ξερόβηκε κι έφτιαξε την φωνή της για να μοιάζει με την δικιά μου.''Mamacita mamacita buena...Ain't nobody,loves me better than youuuuu!''

''Α,έκανα ολόκληρο mix;!''

''Ναι!Δεν ήσουν άνθρωπος εχθές,ήσουν ραδιόφωνο!'' γέλασε.

''Αα,τόσο yolo...''

Τι μαλακία πέταξες τώρα ρε Όλγα;Σοβαρά τώρα;Yolo;Πού κολλάει αυτό;

''Με παίδεψες λιγάκι στο να σε κοιμήσω αλλά τα κατάφερα.Έψαχνα να βρω που είναι το off αλλά δεν το έβρισκα!Ούτε μπαταρίες είχες να στις βγάλω για να ράψεις το στόμα σου ούτε τίποτα...''

'' Τώρα που είπες για μπαταρία μου θύμισες το κινητό μου.Για κάτσε λίγο...'' Το πήρα στα χέρια μου και το άνοιξα.Όπως το περίμενα,είχα 27 κλήσεις και 8 μηνύματα από την μαμά.

''Αγγέλα μου είσαι πραγματικά ο...σωτήρας άγγελός μου!'' γέλασα.''Όμως τώρα πρέπει να πηγαίνω σπίτι,αν και να σου πω την αλήθεια δεν θέλω.Ποιός ακούει κύρηγμα τώρα...'' ξεφύσηξα.

Emo-tional WorldΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα