✽7✽

14.5K 759 56
                                    

Multimedia'da BüşrAşkım'ın yaptığı bir şey var yine. Çok şiriiiiiiin, yerim ^-^ Teşekkür ederim, öptüm kocaman ♥♥♥

Bölüm İrem'ime gelsin o zaman :*

Yorumlarınız beni o kadar mutlu ediyor ki, hepinizi çok seviyorum❤

Keyifli okumalar☺ 

"Saçmalamayı kes Eva ve odana git."

"Saçmalamıyorum zaten anne. Niye anlamak istemiyorsunuz? Marcus'un artık beni korumasını falan istemiyorum, aramızdaki şey çok saçma." diyerek inledim. Annemin umursamaz bakışlarını gördüğümde kafamı babama çevirip, "Baba?" diye seslendim. 

Kafasını önündeki dosyadan kaldırdığında kısaca, "Annen haklı." deyip dikkatini tekrar dosyaya vermişti. Oradan bir dosya kadar değerli gözükmüyor muydum Tanrı aşkına? 

"Eğer." dedim, "Siz konuşursanız peşimi bırakabilir." 

Annem kaşlarını çatmış bir şekilde suratıma bakıp otoriter bir sesle, "Son kez söylüyorum Evaleen, saçmalayı kes ve odana git." dediğinde "Asla anlamayacaksın boşuna uğraşıyorum." diye mırıldanarak ayağa kalktım ve merdivenleri çıkmaya başladım. 

Annemlerin beni anlayacaklarını düşünmem en baştan aptalcaydı zaten. Onlar benim dışımda her şeyi düşünürlerdi. Benim dışımda her şeyle ilgilenirlerdi ama olay bana geldiğinde her zaman 'Saçmalama Eva' olurdu.

Ah!

Odama gidip, bir süre uzanarak müzik dinledikten sonra kapımın açılmasıyla kulağımdan kulaklıklarımı çıkarıp yatakta oturma pozisyonumu aldım. Allie ve Danielle'a kısaca gülümseyip oturmalarını işaret ettiğimde iki yanıma oturdular. Beni anlayan birileriyle dertleşmek belki iyi gelebilirdi. Yani en azından yeryüzünde beni anlayan birilerinin olması kendimi iyi hissetmeme yardımcı olurdu.

Allie suratımı ellerinin arasına alıp endişeli olduğu kadar aynı zamanda şefkatli sesiyle "Bebeğim neyin var?" diye sorduğunda gözlerimi kaçırıp suratımı ellerinden kurtardım ve sırtımı yastığa yasladım.

Derin bir nefes verdikten sonra, "Annemlerle konuştum." dedim. "Marcus hakkında."

Konu Dani'nin ilgisini çekmiş olacak ki mesaj attığı telefonunu yanına bırakıp merakla "Niye?" diye sordu. 

"Evlenmeye karar verdik Dani, onun hakkında." diye dalga geçtiğimde dilini çıkartarak karşılık vermesi kıkırdamama sebep oldu.

"Anlatacak mısın artık Eva?" 

Sabırsız bir şekilde sorusunu soran Allie'ye kafamı çevirdim ve derin bir nefes aldım. "Annemlerden Marcus ile konuşmalarını rica ettim. Yani, biliyorsunuz işte o çok korumacı ve bundan sıkıldım." 

Gözlerim ikisinin arasında verecekleri tepkiyi merak ederek gidip gelirken Dani gözlerini devirip "Aptallık ediyorsun." deyip dikkatini tekrar telefonuna vermekle yetindi. Ne?

Şaşırmış bir şekilde "Aptallık mı ediyorum?" diye sorduğumda kafasını kaldırmadan kısaca "Evet." dedi. Kafamı bu sefer bana destek çıkmasını beklediğim Allie'ye çevirdiğimde dudağını ısırarak gözlerini kaçırdığını gördüm.

"Derdiniz ne?" diye sesimi yükselttiğimde ikisininde dikkatini çekmeyi başarmıştım. "Marcus'un beni ne kadar rahatsız ettiğini görüyorsunuz ve onun tarafında mısınız? Cidden mi?" 

EVA ✽Where stories live. Discover now